Szülés után újra csinosan (beszélgetés)
szia :)
gratula Lili babához.. :))) terhességi cukorbetegség, vagy eleve volt..?? de ez miatt mindenképpen fontos, hogy megszabadulj a túlsúlytól.. mik a terveid..??
Sziasztok.
Szeretnék csatlakozni hozzátok.
Én február 14-én szültem császárral, szóval most vagyunk 6 hetesek. Én a terhességem is nagy súllyal kezdtem, 108 kg voltam, cukorbeteg ráadásul.A terhesség végére 125. Aztán a szülés után 3 hét alatt ledobtam 20 kg-ot. Leszeretnék fogyni 80 kg-ra.
Elkezdtem olvasni a fórumotokat, de még nagyon az elején tartok, alig van időm.
A kislányom 4040grammal, 52 cm-rel született, Lilinek hívják.A szülés után 3 hétig az újszegedi gyermekklinikán voltunk ROTA vírus miatt. Most már itthon vagyunk és most kezdünk összeszokni,a napirendünk is most van kialakulóban.
Szeretném a tanácsaitokat kérni, ki mit hogyan csinál? Köszönöm.
Jó reggelt lányok! Nálunk ma a változatosság kedvéért köd van! :(
Csajom alszik így délelőtt már nem fog...én sem tornázni. Azt hiszem befogom főzni :)
Nálunk is kisütött a nap. Ha felkelnek a fiúk megyünk ki. Kapnak gumicsizmát:-))))
Én most stagnálok. Nem fogytam semmit. De hajrá Morca, legalább Te fogyj le!!
Én már néha kezdek csüggedni. Itthon a párom körömpölköltet eszik én meg zöldségeket, s a különböző update ételeket, minden nap igyekszem tornázni, de csak minden 2. nap sikerül sajnos. Nem tudom mit csinálok rosszul, de lehet, hogy csak én vagyok nagyon türelmetlen. Ja és lehet, hogy lisztérzékeny vagyok, ami most derül ki. szóval pá-pá zab és társai.
sziasztok :)
nálunk hét ágra süt a nap, itt a helyetek.. :))
Lya, milyen kutyád van.??
én megvagyok táltosodva, vagy mi a szösz, de fogyok.. :))) remélem Ti is így tesztek.. :))
Megyek és én is azt csinálom vele. :)))
Az idő olyan fos mint amilyen tegnap volt. Amikor ki akarom vinni a ruhákat esik és amint behozom és kiteregetem bent, eláll. Napot még ma nem láttam. Nagyon várom a múlt heti időt!!!
Sziasztok!
Mi sétáltunk ma kétszer (na jó, az első a bevásárló-körút volt :D) Jól elfáradtam estig a házimunkával, majd utána alvás helyett kivételesen tekertem az elliptikus trénerrel 50 percet:) Most emeltem egyet a fokozaton, de így is majdnem akkora távot sikerült megtenni, mint a múltkor, azaz most 12,6km:)))
Tényleg én leszek a legedzettebb kövér nő a környéken:)))))
Megint támad a vizesedés:((
Előbb-utóbb ki kell próbálnom a zumbát, annyira lelkesek vagytok, hogy tisztára furdal a kíváncsiság:))))
Bnicc, neked már sikerült jól férjhez menni:))) Az én emberem nem az a műszaki szaki:)) Mondjuk bútort összerakni már tudunk (de nagyon utálunk...)
:))) ma megyünk vacsizni családi buliba.. bár engem annyira nem érint a kaja része, mert a menü elfogyasztása, számomra felérne egy öngyilkossággal, az epémet ismerve.. :)) de legalább megúszom a nagy zabálást.. :)))) sütii viszont lesz.. :)) remélem abból sem a kedvenceim lesznek.. :)))))
szerintem zumbázok egyet még napközben, aztán holnap is ugribugrizok ha kell, hátha lecsúszik pár sütike.. :DD
Ha nem mutat többet akkor nincs is baj!
Annyira jó idő van. Bringáztunk egyet, törpilla akkorákat sikított a hátam mögött :)))
Sziasztok!
Nálunk ma nagy tűzgyújtás lesz:) Majd holnap tornázok:))
Nagyon ügyesek vagytok!
Én megint összevesztem a mérleggel, de talán a mikulás előtti víz-visszatartás miatt keménykedik velem:) Mondjuk nem mutatott többet, de kevesebbet sem:)
Gratulálok! Ügyes vagy! :))
Milyen magas vagy?
Most néztem a mérlegelőmet: 2008-ban voltam 65 kg és annak is hogy örültem.
Hát még most a 62-nek :))