Sztárban sztár (beszélgetés)
ez volt a feladat, Gabi megoldotta.
a többi énekes is felháborodhatna, bár szerintem semmi értelme nem lenne. ez csak egy műsor.
Könnyen lehet, hogy finoman és illedelmesen beszélt az újságíróval, csak az ennyiben foglalta össze a beszélgetés lényegét, egy kis ferdítés, máris több a kattintás...
AZ e-maileket meg lehet, hogy csak naponta egyszer nézi, mint pl. én...
Nem tudhatjuk, nem voltunk ott.
A köztévén Jakupcsek műsorában is volt, s lehet még néhányban, amit nem figyelek.:)
Ott elég 1 műsorban lenni, hogy megtiltsák..:((
Régebben a Jaksity Katát nem akarták "beengedni", mivel ATV-s volt. Megy ott a hülyeség, rendesen.
"– Nem szeretnék nyilatkozni, nem érek rá – mondta Kovács Kati, és következő kérdésünk közben bontotta a vonalat. Ezután írásban is megkerestük, de ezidáig nem kaptunk tőle választ. "
Kulturált és finom viselkedésre vall.
Nem szerepel ő már annyit ,hogy így el lenne kötelezve.
Valami nem tetszett neki:)
Pedig Gabi nagyon élethűen adta elő nem csak őt,hanem a dalát is:)
Wolf Kati nyer? Miért?
Nehogy már ő nyerjen!
megnéztem most őket, már amelyiket bírtam :)
Gergőnél inkább hagytam a dolgot :DDD
Nekem Adél tetszik nagyon ebben a szériában :)
Az a baj, hogy nem hiszek a műsor " tisztaságában " iletve a szavazások valódiságában! Annyira azért Peter Stramek sem jó, hogy már eddig eljutott, inkább az van a műsorban benne, hogy a maga szerencsétlen formájával, szórakoztató/nak hiszik...A Mirigyesről meg nem is beszéljünk, Ő szimpla paródia, - nem véletlenül nem vágják ki MÉG...Egyébként meg Tóth Gabinak nem volt annyira nehéz a szerep mint előadta, hiszen már énekelt Kovács Kati számot a csináljuk a fesztiválban! Igaz egy másik számát...
De itt van Rácz Gergő is, én nagyon szeretem őt, de ebben a műsorban gyenge, bár tegnap sztem a legjobb volt.!