Sztárban sztár (beszélgetés)
Oks ::D Nem nem tiltotta senki és mehetett volna..és én ott voltam...sziasztok ..ketten itt tudják hogy Kovács Kati unokahúga vagyok..most a többiek is megtudták..
Szóval szétfújták a sztorit.. nem történt semmi ilyen egetrengető..Kati nem akart elmenni .,nem azért mert " istálló függő és nem mert koncertje volt..azért nem mert nem kedveli Tóth Gabi stílusát a hozzáállását a dalaihoz..igen a dalaihoz,mert nem egyet énekel el a kocerteken amiken nem említette meg kié a dal és ha utána énekel esetleg mint rangsorrend nem kérdezi meg esetleg el akarnád -e énekelni a saját dalod?? Hogy kié a jobb meg döntsétek el magatok..sztem magáért fog beszélni:DDD
amit Gabi énekelt..és az eredeti..:
Azt mondtam, és tartom, hogy a Táncdalfesztiválon énekelt dalokat kifejezetten az előadóknak írták.
Nem kicsinyes, de nem köteles asszisztálni ezekhez a "versenyekhez".
Van ebben a letiltásban valami, hiszen ezeket a dalokat NEKIK írták annak idején.
Most eszembe jutott, hogy Koncz mit szólna egy ilyenhez? Ő is a legjobb esetben nem venne róla tudomást.
Zalatnay ott zizegne, az biztos.
Lehetséges. Talán egyszer kiderül.
Azon gondolkodom, egy előadó "letilthatja"-e egy dalát, ha nem akarja, hogy más is elénekelje egy ilyen műsorban??? Nem hiszem... Legfeljebb a szerző.
"Nem kívánok többet nyilatkozni erről. Viszonthallásra" KATT.
lehet, hogy így volt, s így "bontotta a vonalat" .
Az újságíró meg azt sugallja, hogy K.Kati rácsapta a telefont.
SZerintem azt a magyar előadót mindig meghívják, akinek a dalát egy versenyző elénekli. De ez csak tipp.
Fogalmam sincs, mi állhat itt a háttérben
Tényleg? :))
Én meg kevertem valakivel, de az Dorina.
Pléi Barnával él.
Most mondják, hogy ez a Gabi nem a Dorina. D
Valóan nem. De a "második kérdésünk közben bontotta a vonalat" nem vall túl jómodorra.
Szerintem egy ismert ember - első sorban saját maga miatt - semmilyen körülmények között nem engedheti meg magának, hogy modortalan legyen.
Tudom, ízlés dolga, de szerintem Tóth Gabi csípőből leénekeli bármikor. Ezt a dalt pedig sosem szerettem, mindkettő dagadó erekkel a nyakán ordítototta végi ;)
hahaha...
hát persze hogy jobb volt :)))) XDDD
szerencsére nem volt ilyen még véletlenül sem...
mármint hogy jobb lett volna az eredetitől.