Sztárban sztár (beszélgetés)
De jó, köszi, Cilu!:)) Mikor lesz a műsor, amit mondott a Kiskati?
Bocsi ezeket a talentbe szántam :)
4 éveseket viszont nem kéne engedni.
Badár Sándor fia is lesz.
Vera tudta egyébként ..de egymáséit pillanatok alatt kiderítik..én is bárkiét..a managment és a közös ismerősök révén.
Nem nagyon hasonlítanak és nincsenek is túl jóban ..de összezárnak ha gond van:D ez szimpi
...de az pl senkit nem zavart hogy Csipa vagy Zorán nem volt ott...vagy a többi előadó ..miért téma hogy a Tóth Gabihoz nem ment a Kovács Kati??
na igen :D Nem egy kategória :)
Egyik Tóth lány természetét sem kedvelem.
Köszi,persze hogy érdekel :)
De miért és honnan tudja A KOVÁCS KATI telefonszámát egy Tóth Gabi?:))
Vera mindig is egy bunkó volt. Gabi egy fokkal jobb, jóindulatúbb.
kedveltem régebben verát, de aztán valahogy a sok faces felhördülése nem jött be.
neeem ő a nagytesó a nővér..és bár én úgy tudom sok a konfliktus közöttük ebben bevédi ez aranyos egyébként..
komolyan vera számonkérte?? végül is a feje elég nagy bufla, hogy ekkora arc elférjen rajta...
A dologban a vicces ..soha életemben nem nyilatkoztam ennek az újságnak egy büdös szót sem:D de a médiavilág így működik:D ezt vagy elfogadod vagy nem vagy ott..én ezért nem vagyok ott.....senkinek nem kívánom azt az életet.!!
enyém ..volt ..két éve öt évesen hirtelen szívhalálban ment el...Bori..ő volt Luca mellett 2 hónapig..Panni Bori tesója egy 5 évvel későbbi alomból..majd minjárt küldök egy linket mi az egész ha érdekel..
Kati tegnap este ezt kérdezte a Verától..figyu engem megfedsz hogy nem voltam ott..és te???
Csak a Tóth G. miatt, most ő az ügyeletes istenkirály, Klaudia is imádja.
De a testvére telefonált?? Azért ez túlzás.
Boldog szülinapot neki! (majd kiszámolom, mennyi. DD)
keresztlánya van...az is én..:D azért vagyok Kati én is..
és tegap voltunk forgatáson a MTVben mert vasárnap szülinapozás lesz,Katié..és hát ott is előjött a téma..erről, de a lényeg este telefonált a TÓth h Vera! hogy mi ez a dolog..komolyan..se a Zorán se Csipa se senki nem volt ott ..miért csinálnak ebből ekkora dolgot hogy ő nem ment el??? Nem is értem ezt..ő sem egyébként..
Na, örülök, hogy hasonlóan gondolkoztam erről.
Te vagy valóban az egyik unokahúgi, akit emlegetni szokott?
A múltkori Ridikülben a keresztfiáról mesélt..:))
Én is ere tippeltem,no meg arra,hogy egyszerűen nem kedveli az ilyen műsorokat.
Ja,én is így voltam a dologgal :)
Nem akartam lerántani a leplet, de vártam, hogy megjelensz és pontot teszel a találgatások végére. :)
[link]
Kovács Kati Dalverseny :)
tehetséges magyar diákok Kovács Katit énekelnek
További ajánlott fórumok: