Szövegszerkesztő, tudna valaki segíteni? (tudásbázis)
Ez csak a 97-nél történt. A későbbi verzióknál szerencsére megoldották.
Én is csak néztem, mert nálam nem volt ilyen probléma. Az egyik csoporttársamnál viszont igen, erre mondta a tanárom, hogy ez egy ilyen program. Hja kérem, az informatika hőskorában...
annyira köszönöm nektek. az openoffice-szal elindult.....
Lehet vírus is a pendrive-on!
itt vagyok. köszönöm, hogy segítetek. akkor megpróbálom....
Mikor én jártam, akkor a suliban win2000 volt, a word is 2000-es, vagy 2002 erre már nem emlékszem. Nekem otthon akkor 97-es office-om volt és haza tudtam vinni az anyagokat onnan is :)))
Lehet én vagyok csodabogár nem tudom, de eddig még nem voltak ilyen gondjaim...
Ha van TC a gépen, azzal kell megpróbálni megnyitni: F3
Úgy látszik, neked szerencséd van a Word-del. Amikor anno tanultam, a 97-es verzió futott. Előfordult, hogy az otthon elkészített házit nem tudta megnyitni a tanár, hiába ugyanaz a verzió készítette. Valami miatt egymással sem voltak kompatibilisek. Pedig ugyanaz a gyártó, ugyanaz a progi... no comment.:-))
Az ugyanaz, mivel a szövegszerkesztőt is futtatni kell.
Próbáljon egy win7-ben mentett dokumentumot XP-ben megnyitni :)
de itt nem programokról van szó, hanem word-ben írt szövegről, amit win7-ben írt és XP lett felrakva helyette.
Most néztem meg a gépemen, amin Xp is van, meg win7 is, xp-ben akartam futtatni egy win7-es programot, és azt írja ki, hogy programfuttatási hiba.
érdekes, mert nekem otthon win7 van az irodában meg xp és eddig akármilyen cuccot hoztam-vittem pendrive-on egyikkel sem volt gond...
Csak nyugi, ne pánikolj! Megírtam, mit csinálj. Ha nem jön be, még mindig van egy csomó ötletem!
és ez azt jelenti, amit ott írtam, most nem tudom megjeleníteni???????????
A Windows 7 nem kompatibilis az XP-vel!
Ne sírj, hanem húzd ki magad! Ha megvan a mentés, még semmi nincs veszve.
Most le kéne töltened az OpenOffice-t. Mindjárt megkeresem a linkjét. Ingyenes, legálisan használható progi! Nagy levegő, mindjárt itt vagyok!
nem tudom megnyitni. elsírom magam.
Csak akkor olvasható, ha alacsonyabb verzióban mentette. A progi sajnos alapból mindig a legmagasabb verziót kínálja fel.
Ezzel kellett volna kezdened. Tehát van egy biztonsági másolatod, igaz? Próbáld megnyitni a pendrive-ról. Ha nem megy, mert ismeretlen fájlként azonosítja a rendszer, akkor érdemes egy próbát tenni az OpenOffice-val.
Az jó lesz, csak nem biztos, hogy megnyitja a file-t. Jaa de elvileg jónak kell lennie, mert lefelé kompatibilisek a programok. (egy új verzióban írt dolog olvasható a régiben, de fordítva nem) :) Dugd be a pendrive-ot :)
Ingyen letölthető irodai célú program. Szerintem semmivel se rosszabb, mint az MS Office, sőt vannak funkciók, amik a fizetősben benne sincsenek.
??????
mielőtt letörölte a számítógépes, nekem lementette pendrive-ra. azt, ha visszatöltöm, szerinted, jó lesz?
Ha csak a gépre mentetted, akkor az Op rendszer törlésével törlődött minden :( Nincs mit tenni...
Ja, félreolvastam. Ha le lett törölve a korábbi rendszer, akkor letörölted vele a fájlokat is. Vess rájuk keresztet:-((
Próbálkozz OpenOffice-val.
Ha így se megy, küldd el a fájt valakinek, aki az általad említett rendszert használja. Ő nyissa meg, és mentse el egy korábbi változatban.
További ajánlott fórumok: