Szokjunk le a dohányzásról, én ma kezdem szeretnék egészségesen élni (beszélgetés)
jaj, úgy olvastam, hogy egy kínai fejét töröd, akit a lányod hozott:))))
Ja, te tegnap lemaradtál a sztori végéről?:)
Ja és bagoly mondja verébnek hogy nagyfejű.
Most éppen a fejem töröm. Egy kis kínai, itt van a lányom ő hozta.
Ne pasizz már annyit!:DDDD
Válaszoltam!:)))
Ja,kár, hogy képet nem lehet küldeni:( Most alapból olyan szerelmes hangulatom van:DDDD És te, meg tudnál rajta osztozni? mert nem szeretném, hogy féltékenységi rohamot kapj!
Küldtem egy privit, egy csodás fickótól kaptam, kb úgy néz ki mint ahogy helyesen ír. Kár hogy a képet nem tudom neked itt átküldeni, totál belezúgnál te is :-)))))))))))
Hú hol rontottam el vajon
Nem vitás, jó a kép is!:) De azt a lámpát nagyon elfogadnám!:)))
Hát elég volt megtalálni a lámpát a képen, érdekes valahogy nem arra asszociáltam.
Neked meg a társkeresőről!:DDDD
Nézd, milyen fa*a ez a lámpa!
[link]
Irigykedem, de én is nézegetem a pasikat a társkeresőn. De azért neked jobb a helyzeted, ezek mozdulatlanok, a tieid nem, sőt még az is lehet leugrik egy jóképű a vászonról :-)))))
én 2 kávét ittam meg egy kapucsínót. Most ettem, aztán talán alszok egy kicsit, és dögös pasikat bámulok előtte a monitoron:))) Illetve csak egyet:) (=filmet nézek)
Nem vagyok álmos, inkább fázom, hideg van itt az irodában. Meg uncsi a főnköm még nem talált be, remélem már nem is fog, a másik szobában a kolleganő a héten már nem jön, itt ülök egyedül és romá unom magam. Egyébként már megittam ma egy 4 személyes kávét.
Én meg válaszoltam priviben:DDD Köszi szépen!
Írd!:) Az az igazi, másik városban én is ismerek olyat...:)
Igen tudok. Priviben átküldöm, igazi régi cipész, nekem a fiam táncos cipőjét is ő csinálja, meg hozzá viszem a cipőimet flekkeltetni, készít lábra is cipőt (bőrszanda vagy ilyesmi), és nem vészes a fiamnak 6000 Ft ért csinált teljes bőr táncos cipőt.
Annyiért én is megmondtam volna:))))
Te, tudsz esetleg Db-ben cipészt?
Na jó mindenre nem gondolhatok. :-), közben kiderült, hogy nincs állítólag semmi gond a kocsimmal. Ezt meg is állapították vagy 3000 Ft-ért.
Tényleg lökött vagyok, a kerozinos megoldás eszembe sem jutott, lehet szabadalmaztatni kellene az ötletet. Ja az este tényleg nem csúszott annyira, simmán hazaértünk. Ma viszont apám hozott be a kocsival, mert az este valamiért nem akart indulni, mikor a gyerek végzett a tánccal és műszaki gondot jelez a műszerfal, így viszi a "dokihoz", hogy kiderírtsék mi a gond.
Aki a tizediken lakik, az kap kerozinos tankot is, és felrepüüüül, teeeeee!:) Ez tök egyszerű!
A múltkor én is kocsit ástam!:) Most még nem csúszik az út, bár mire ezt elolvasod, már tapasztaltad is... Majd reggel lesz érdekes! Mert itt pl. a néhány centis hóra már eső esik...
Majd holnap folytatjuk. szia
Na mond, hogy nem jól hangzik. Szerintem alapból így kéne építeni minden házat, bár kiváncsi lennék a X. emeleten egy ilyen lakásra, hogy menne fel vele az illető ha elromlik a lift.
:-)))))), na léptem, megyek kikaparom a kocsit a hó alól és gurulok lassan. Remélem nem fog nagyon csúszni hazafelé az út. Reggel lehet buszozom, ha megmarad a hó, végül is a munkahely előtt rak le a busz, csak a gyalogátkelőn kell átjönnöm.
Na igen:) Ez a nappali, ez a konyha, ez a hálószoba, ez a dolgozószoba, ez meg a Mazda RX8-asom szobája...
Na igen ez is egy megoldás, de hallod még oldalasan sem fér be, milyen gazdag csajszi vagy, hogy ilyen nagy autód van, mert ugyebán nem a lakás kicsi :-))))))))))
hát, próbáltuk, szemből is és oldalra fordítva is, de nem ment... Most gondolkozunk azon, hogy a lakás ajtaját távirányítós garázsajtóra cseréljük!
További ajánlott fórumok: