Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Szobatisztaság - pofonegyszerű vagy folyamatos küzdelem? fórum

Szobatisztaság - pofonegyszerű vagy folyamatos küzdelem? (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Szobatisztaság - pofonegyszerű vagy folyamatos küzdelem?

❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
865. kezdőanyu (válaszként erre: 864. - D0b7178f40)
2009. okt. 29. 20:38
Nekünk korábban volt egy pici méretű kutyusunk a gyerek mellett.Mi akkor arra gondoltunk, hog a járókarácsot szétszedve az állatnak különítünk el egy sarkot, hogy oda bemenekülhessen....:-)
864. d0b7178f40 (válaszként erre: 863. - C42aaaac41)
2009. okt. 29. 18:32
Újról nem tudok.Már ez a 2. hét amit itthon tölt.Mert a múlthéten parkettáztak most meg szünet van.Lehet, hogy unja magát.Pedig amit lehet engedek neki, hogy segítsen.Építünk.Nem tudom mi is ez.Van amikor gyönyörűen szól vagy egyedül megy.De van amikor meg ez van.Az álltosból a cicánkat sajnálom.De igazán visszaállhatna neki mert nem kell halálra nyúzatnia magát.Na mindegy.Meglátom mi is lessz.
863. c42aaaac41 (válaszként erre: 862. - D0b7178f40)
2009. okt. 29. 15:11

nem is arra gondoltam,hogy te mondtál neki valamit.:)

egyébként az állatok már csak ilyenek,imádják a gyerekeket.Anyuék kutyája simán megharap minket,de a gyereket még akkor sem bántja elveszi a kajáját.

lehet,hogy front van és azt érzi,vagy esetleg nem jön a foga?vagy esetleg nem lappang benne valami nyavaja?

pl nekünk most a bölcsiben volt visszaesés,hogy el kezdtek jönni az új gyerekek a csoportba.lehetett tudni,hogy mikor van épp új beszokó,mert akkor a Patrik simán bepisilt minden ok nélkül.

szerintem nem kell ezzel nagyon foglalkozni,úgyis szépen visszaáll minden a rendes kerékvágásba.

862. d0b7178f40 (válaszként erre: 861. - C42aaaac41)
2009. okt. 29. 15:01

Nem piszkáltam ilyenért soha.Ha bepisilt mindíg csak annyit mondtam neki, hogy ha előfordul még ilyen akkor szóljon ne rohangálljon pisis ruhában.De nem érdekli.A cicázás miatt sok dorgálást ka.Mert állandóan el akarja törni.Hola farkánálfogva húzza hol meg a gerincét nyomja.És mi nem durva azt megmutatom neki, hogy érezze,fáj.Pl.Ha a bundáját húzza és már sír a cica akkor meghúzom a haját.Ha lenyomja a földre akkor én is erőteljesebben megnyomom lefelé.Nem a földig de érezze mit is érez szerencsétlen állat.

Lehet, hogy emiatt.

De nagyon dinka 2 napja.Mint akinek a fejéből a karbantartók elmentek nyaralni.És nem hatja meg ha büntetem.Max 1 óra és folytatja.A cicát sem akarom bántani mert Ő meg állandóan menekül előle de nem nagy sikerrel.Meg nem karmolná a kis lököttet még egy kicsit sem.Pedig néha megérdemelné és akkor leállna.

Ezt is meg kellene oldanom.De nem tudom hogyan.

861. c42aaaac41 (válaszként erre: 859. - D0b7178f40)
2009. okt. 29. 14:00
nem volt valami változás körülötte?esetleg valaki nem cseszegette a pisilés miatt?
2009. okt. 29. 13:55
nekem most pont az ellenkezője van, mert csak pelusban hajlandó lenni, úgyhogy nem tudom mit tehetnél. Nincs felfázva?
2009. okt. 29. 13:52

Hát nme tudom mi is van.2.napja nem szól, csak bepisil.Freddie van ötleted?Nem tudom mit tegyek.Mondom neki, hogy menjen pisilni, akkor tiltakozik,aztán meg 2 percen belül be is pisil.

Mit tegyek??????

2009. okt. 29. 12:18
akkor jó, van itthon egy rakat pelus amúgyis:)
857. c42aaaac41 (válaszként erre: 856. - C62e5b7d24)
2009. okt. 29. 12:17
persze,hiszen előbb-utóbb úgyis azzá válik.hülyeség,hogy kényszeresen akarják némelyek a gyereket szobatisztaságra nevelni és majd csodálkoznak,hogy még 7 évesen is becsinál...
2009. okt. 29. 11:46

majdnem behánytam a kommentelőktől, gyorsan elhúztam.

De témához visszatérve, mielőtt ránkszól Hoxa: Szerinted is hagyjam ügye? Ne erőltessem, majd szól egyszercsak?

855. c42aaaac41 (válaszként erre: 854. - C62e5b7d24)
2009. okt. 29. 11:43

hűűű,bájos lehetett...

sok a perverz ...

2009. okt. 29. 10:55
Méééé már lehet kapni felnőtt pelust, múltkor valami szexes fórumra leveredtem a zindexen, ott voltak fényképek is. Broáfff
853. c42aaaac41 (válaszként erre: 852. - C62e5b7d24)
2009. okt. 29. 10:53
Hahaha!Az örök pelusos?szép lenne,ha még kamaszkorában a randira is pelusban menne.hát szóval elképzeltem....:)))
2009. okt. 29. 10:45

Szia Lányok!

Nálunk a változatosság kedvéért totális visszaesés van:( Mondjuk a héten beteg a Hajni, bár torokgyulladás miatt azért használhatná a bilit, de nem akarja.

szerintem sose lesz szobatiszta:)

851. d0b7178f40 (válaszként erre: 848. - Kezdőanyu)
2009. okt. 27. 08:06
még annyir tennék hozzá, hogy a nyáron valóban könnebb.Én is akkor szinte napi 4-5 gatyót mostam és nem tudta mást csinálni.DE aztán jött magától.
850. ében11 (válaszként erre: 848. - Kezdőanyu)
2009. okt. 27. 07:23

én levettem róla a butyit-és akkor elkezdett szólni.

kisgatyóban azt hitte pelus van rajta.

849. d0b7178f40 (válaszként erre: 848. - Kezdőanyu)
2009. okt. 26. 07:18

Azt nem mondom, hogy könnyű.De neki kell eldöntenie, hogy kell-e vagynem.ezt már írtam ebben a fórumban.

Eljön mindennek az ideje.

Ha kell neki és úgy érzi,hogy szólni kell akkor a pelusben is szólni fog.Legalább is nálunk ez volt.Van.Mert az alváshoz nekünk is kell.

2009. okt. 24. 22:13

Sziasztok!Légyszi írjátok meg a véleményeteket a következőkről.Kislányom mindjárt 26 hónapos.Napközben bugyiban van itthon és bilibe pisil (néha kakil is), de sok a "baleset" mert sosem szól, hogy kell neki.Én ültetem a bilikére,amikor úgy gondolom.A baj az, hogy egyáltalán nem zavarja, ha egy ideig rajta marad a pisis/kakis cumó, vígan eljátszik benne.Ráadásul, ha megyünk az utcára ráadom a pelust, mert nem akarom az utcán lerángatni róla ebben a hidegben az elázott holmikat,ill. nem szeretném, ha a bolt /posta közepére pipilne.

Így igazából nem sokat van bugyiban, mert délelőtt és délután kimegyünk, plussz alváskor is pelusa van.Hogy kellene ezt csinálni?Hogy fog megtanulni szólni?

847. c42aaaac41 (válaszként erre: 845. - Baliko.gyongyi)
2009. okt. 20. 19:14
beszéltél erről az óvónőkkel?lehet ők sokkal lazábban veszik ezt,mint te azt gondolod...
846. ében11 (válaszként erre: 845. - Baliko.gyongyi)
2009. okt. 20. 19:08
az igazat-nekem az orvosi papírján is rá volt írva hogy nem teljesen szobatiszta-felvették.de addigra az lett.de biztos segítettek volna, ha még nem tanulta volna meg.
2009. okt. 20. 18:48
Igen ám, de mit mondjak egy hét múlva az oviban? Oda elméletileg csak szobatiszta gyereket vesznek be.
2009. okt. 17. 19:04

csatlakozok az elöttem szólóhoz.

Már én is ott tartottam, hogy nem lessz sohasem szobatiszta.És vissza kell adni a pelust.Most azt várom, hogy éjjelre le lehessen venni.

Aztán már remélem nem kell mostanában venni sok pelust.

Szóval nagy türelem és sok kitartást igényel de megéri.Még ha nem is látod a dolog végét.

fel a fejjel.Nem lessz örökké ez.

Egyszer csak szól,hogy kaka pisi.

vagy mint az enyém megy önnálóan.Néha mellé, de megy.

843. c42aaaac41 (válaszként erre: 842. - Baliko.gyongyi)
2009. okt. 17. 18:23
nem érett még rá.hagyni kell,had gyakorlatozzon.ültessétek rá többször.aztán egyszer csak szobatiszta lesz.:D
842. baliko.gyongyi (válaszként erre: 839. - C42aaaac41)
2009. okt. 17. 16:20
A bilire nem ül rá. Van szűkítője is, de nem nagyon használja. Ha én ráültetem a wc-re ügyesen ül rajta, meg pisil is, csak szólni nem szól. Van nagytesó, és minket is szokott látni, hogy kell. Még sem sikerül.
2009. okt. 14. 13:15

hát a szobatisztaságról annyit, hogy ha nem akakja akkor még büntet isvele.Mert nálunk a múlthéten tudta, hogy apa itthon van és amikor nagyon nem akar menni a bölcsibe nekünk szólóan 2* bepisilt.

És nem tettem ellene mert ez tudom, hogy nekünk szólt.

De mindíg ügyesen elmegy a wc-re és elvégzi a dolgát.

az egy reggeli pisi az mior a bölcsiben néha nekem kell fogni a kukit mert annyira máshol jár feje, hogy képes saját magát lepisilni mert a keze éppen máshol jár.De alapjában véve minden sinen van.Csak az alváshoz kell pelus.

840. orsi26.
2009. okt. 12. 20:07
Szerintem is változó,hogy milyen korban lesznek szobatiszták..tesóm kisfia most 21 hónapos és már szobatiszta!Szól,ha pisilni,kakilni kell,még éjszaka is.Pelust már egész nyáron nem hordott,mindig kérdeztük,kell-e.8 hónapos kora óta bilizett,majd szűkítőre is ült és most már szó,ha menni kell a Wc-re.Az én kisfiam is így halad,7-8 hós kora óta bilizik (bár ma már kevésbé),nyáron volt 1 éves és ha kérdeztem,pisil-e kell-e,akkor pisilt.Sajnos a nyárnak vége,most már nem tudjuk így "gyakorolni",de még van ideje,hisz ő meg 16 hónapos.Ha ő is 21 hós korára szobatiszta lesz,akkor nem lehet egy szavam sem.
2009. okt. 12. 12:24
akkor még nem érett meg a pisilésre.beszélj az óvónőkkel,hogy ők hogy állnak a dologhoz.lehet ők pik-pak rászoktatják,vagyis inkább a kis csoport társak.a játék állatok pisiltetése is jó ötlet.vagy választhatna ő egy bilit vagy szűkítőt.mikor ti wc-n vagytok,be szokott menni?
838. baliko.gyongyi (válaszként erre: 835. - C42aaaac41)
2009. okt. 12. 11:41

Nyáron volt pucéran. Akkor, ha pisilnie kellett megállt, terpesz, elintézte a dolgát és futott tovább. De felöltözve nem hajlandó szólni. De rajta sem tudom hagyni a pisis ruhát, mert az zavarja, és azonnal levetkőzik.

Az oviban meg hiába mondom, hogy nem érett meg rá, szerintem ha kiderül, hogy nem szobatiszta, be sem fogják venni.

837. Sodrika
2009. okt. 11. 16:05

Csatlakozom az előttem szólókhoz nálunk ugyan ez volt a helyzet kaki ügyben csinálhattam amit akartam ha megfeszültem sem tudtam rávenni hogy a wc-be kakiljon a biliről hallani sem akart, 3,5 éves volt amikor magától szólt hogy wc-be szeretne kakilni és azóta (most 4 éves ) minden OK. Meg kell várni míg agyban megérik rá én se hittem de így van!

Úgyhogy ne csüggedjetek adj rá pelust kakihoz ha ez kell.

2009. okt. 8. 15:00

Akkor ezek szerint a fejecskéjében még nem tudatosult a olog.

Én ai sokat küzdöttem vele.De ma már egyedül megy el a wc-re és néha el is intézi egyedül.Nem is szól.Csak azt veszem észre, hogy a víz folyik.Én is sokat hagytam bugyiban.Sőt van neki 2 boxer azt imádja mert olyan mint apáé.

És volt, hogy hagytam, had pisiljen bele és rajtahagytam kicsit, hogy fázzon a kukija.Mert akkor az neki nem jó.

De igazából a fejükben kell nekik beérni mert mi hiába eröltetjük han em érett akkor nem is fog menni.

És ez nem a gyerek hibája.

❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook