SZJA visszatérítés 2022. (beszélgetés)
Esetleg valamit tudnál kitenni, hogy hihetőbb legyen? Mert ez már káosz, ami folyik, hogy egyik helyen azt mondják lesz utalás, aztán meg már, hogy nem lesz! Majd hogy a technikai hibára futottakat javítás után ismét kiküldik, de könyörgöm, hova küldik ki akkor, ha hibás a feldolgozás??? Ezt magyarázza meg valaki végre! Vagy adjanak ki a NAV-nál egy sajtóközleményt, hogy jelenleg hol tart ez az egész cirkusz, mert nagyon sokan nem kaptunk, köztük én sem, pedig 1000 %-ban jogosult vagyok rá!
Egyébként már a bevallásomat is elküldtem, úgyhogy március 1-én várom a fejleményeket, mert beadástól számított 30 napon belül, de legkorábban március 1. a kiutalás!!!
Nekem sikerült a telefonos ügyintézést elérni. Adatok alapján kikeresett, majd közölte hogy valami hiba miatt nem futott át a rendszeren, leadhatom bevallásban. Ahogy jó sok ember. De hogy mi a hiba azt ő sem tudja.
Vajon ha a bevallásban leadom ugyanazokat az adatokat, akkor mi fog történni? 🤔
Költői kérdésem között szerepelt hogy erről 2 hónap alatt miért nem lehetett tájékoztatást kapni, de sajnos a válasz a rendszer túlterheltsége miatt.......
További ajánlott fórumok:
- Kislányomnak IV-es fokú VUR-ja van, állandóan visszatérő húgyúti fertőzései.Van, aki hasonló "cipőben jár"?Beszélgessünk!
- Szja visszatérítést mikorra várhatom, mennyi ideje van az Apehnek visszautalni a pénzt?
- Valaki kapott már levelet a NAV-tól, SZJA visszatérítés ügyben?
- Kell-e adóbevallást készíteni SZJA visszatérítés esetén?
- 1000 Ft SZJA visszatérítést utaltak, van aki szintén így járt?
- Adóbevallás - SZJA visszatérítés