SZJA visszatérítés 2022. (beszélgetés)
Szia, az szja-ból semmit nem vonhatnak le! Egyedül a bank inkasszó írja ezt felül!
Hát eddig minden kolleganöje megkapta akivel beszélt ki postán ki uttalásal!!
Sziasztok
Ha valakinek van valamilyen féle tartozása a navnál azt a mostani szja utalásból levonásra kerülhet?
Budapest, Budapest Bank 13óra körül megjött, szerintem hamarosan mindenkinek megjön, ha más nem, majd este, mint a tegnap.😊Szèp hètvègèt mindenkinek!
Ha nincs semmi más kizáró ok, akkor igen, a 65. sorban lévő összeget kell megkapnia!
Fejér megye, cib bank valaki? 🙈
Borsodban MKB kapott valaki?
Párom adta be visszadó nyilatkozatott de a számlaszám az enyém lett megadva!! De szerintem ez lényegtelen!!! Es neki 65 sorban 635 ezer van gondolom azt kapja vissza!!
Én megkaptam ma 13,30kor.
Mkb nekem még semmi
Valaku kapott esetleg?
Sajnos ahogy látom a Budapest Bank sem kapkodja el, vagy nem tudni már, hogy hogyan és milyen módon utalt a NAV, mert csomagokban utalnak, de hogy azon belül ez mit jelent?! Ki tudja...
Borsod Otp,most kaptam meg.
Este bármeddig lehet utalás, tegnap is 17 óra után kezdtek elindulni a jóváírások és 19 óra után meglódult! Reméljük ma is folytatják jó szokásukat és mindenkinek odaér az utalás! A közlemények szerint 14-ig, hát meglátjuk...
Énnis takarékos vagyok Hajdú Bihar és semmi az ég világon!!! Szomorú dolog ez hogy szinte mindenki megkapja csak a Takarékosok java nem!!!
Sziasztok!
Pest megye OTP!
Tegnap este 20h-kor a páromé,most 5 perce az enyém!
Egy számlára!
Türelem,mindenki megkapja!
Tudom nehéz mert sajna azok vagyunk itt akiknek minden penny számít...
A barátnőm Budapest K&h. Ő kapott 2 órával ezelőtt kB..
Eger takarek semmi
Szerintem ma mar nem lesz
Szerintem ebben nincs összefüggés. Én a lányomnak a férjemnek és magamnak is küldtem nyilatkozatot, egy számlára kértem. Mindent egyszerre intéztem, és csak a lányom kapta meg 1 órája.. Kitudja hogy utalnak. Nem is erthetjük meg ezt ezt a logikát. Sztem :)
Nekem októberben és megkaptam :)
Szerintem aki itt van ,mindenki várja …gondolom te sem véletlenül tévedtél ide . . . Vagy mi bajod van? Neked nem mindegy ki mire költi vagy van e a fizetéséből a masiknak? …vissza kene venni par embernek az arcából … Pff
Heves megye,Takarék rajta.
Ha mindketten ugyanarra a számlaszámra kértük de én a VISSZADO nyilatkozatot küldtem vissza előfordulhat hogy ma én nem kapok utalást?
Párom megkapta!
UniCredit Pest megye semmi
Én kapom a családit nem töltöttem nyomtatványt , GYED en vagyok (OEP utalja ) semmilyen kedvezményt nem veszek igénybe . Összesen 4 gyerek van , de nem érvényesítettem a szja mentességet …
Én is unicredites vagyok és még semmi.
Hát én már kezdek elbizonytalanodni🤣Kislányom Augusztusban született visszado nyomtatványt nem küldtem be...kíváncsi leszek🤔😁
Bp bank még mindig alszik.
További ajánlott fórumok: