Szigetváriak, segítsetek kérlek! (beszélgetés)
Szia! 40 éves leszek, egy irodában dolgozom. Férjnél vagyok, gyerekünk nincs. A fagyizót megnézzük:)))
Szia.Hát mi is megettük a hasznot....Nagyon meleg volt.Ha eljöttök esetleg a strandra,akkor áhtul ataunszoda felé van a fagyizó-nem a miénk,csak nyári munka a lányomnak.Ilyen melegben semmi kedvem itthon is dolgozni,csak kinyulni szeretnék,mint a családom többi tagja,de nekem mindig vanmit csinálnom.
Azért irjál mi mindentörténik veled.Hol dolgozol,mit csinálsz,mekkorák a gyerekek?
Szia! Nem gondoltam, hogy lesz még hsz, ne haragudj.:) Semmi különöset, olyan pakolgatós hétvégém volt, a férjemék fiús napot tartottak, így még szalma is voltam. De egy kis nyugalom mindig jólesik.:)
Hidd el, ha olyan szomszédaid lennének, mint nekem, neked is megváltás lenne a nyaralás:)))
Velem nem lehetne fagyit árultatni, kecskére a káposztát... a rekordom egyszerre 16 gombóc.:)))
Ma én sem voltam itthon,a lányom fagyit árul diákmunkába a strandon,és neki segitettem mert hétvégén nagy a forgalom.Ma nagyon meleg volt,és este 1/2 8 ig voltunk.Mi az idén nem megyünk nyaralni,ugy alakultak a dolgok,hogy ez most kimarad.Egyébként sem vagoyk egy nyaralósfajta,otthon érzem magam a legjobban.A Balatont iskihagyom,bár a boglári bornapok utolsó napja jó szokott lenni,azt még meggondolom. Te mit csináltál ma?
Szia! Elnézést, nem jutottam géphez. A Kikeletben leszünk, 4 éjszakát, azután megyünk tovább. Pécs az egyik kedvenc városom, imádom a mediterrán jellegét. :)))
A rockmaraton kihagyom,ez nem nekem való.Viszon t lehet hogyszerencsések lesztwk,és pont a Seal koncert idején lesztek Pécsen.Nézz utána pontosan mikor lesz,szerintem még hallgatni is lehet majd.Pécs szép,csak nagyon koszos.Még sok épitkezés zajlik az EKF miatt,de mindenhova el lehet jutni.Hol lesz a szállásotok,és mennyi időre jöttök?
Mázlista vagy, szívesen cserélnék veled.:)) A rockmaratont szeretnénk, de még 2 hét van hátra a szabadságig. Csak szeretek előre tájékozódni:)
Jó pihenést nektek.ma indul Pécsen a Rockmaraton kint kertváros mellett Malomvölgyben.keményzene ha szeretitek.Villány,Siklós nagyon szép,feltétlenül kóstoljátok meg a borokat.Az alföldi rész nagyon kimaradt eddig az életemből.Talán Cegléd...még 16 évesen ott épitötáboroztam.
Villányba és Siklósra is elmegyünk, egyenlőre ennyi, ami biztos.
Szia! Szolnokiak vagyunk, Pécsett nyaralunk, és gondoltuk megnézzük Szigetvárt is, mert már régen szeretnénk.
CAt hol laksz?Merre szeretnétek még Szváron kivül menni?
Köszönöm, itt vagyok és figyelek:)
Szia Bévi,te ki vagy?irj privin!
Szia!Hát mindenekelőtt vár.De fizetős,azt nem tudom megmondani hogy mikor van nyitva.Ott van a múzeum is,ami tényleg érdekes.Ha kocsival lesztek,akkor Szulimán felé/az egy falu/van a török-magyar emlékhely,ott is lehet kicsit pihenni,körülnézni.
A strand ujonnan felujitott ,elég nagy és jó,az árak átlagosak.Egyébként a vár mellett van,el sem fogod téveszteni.Jó pihenést itt nálunk!
A várat és a fürdőt érdemes felkeresni.
A nyaralás alatt el szeretnénk menni Szigetvárra is, és szeretném megkérdezni, hogy mi az amit feltétlenül látni kell ott? Előre is köszönöm.:)
További ajánlott fórumok: