Szexuális segédeszközök a házasságon belül, hvagy:használtok, használnátok?vagy esetleg nem? (beszélgetés)
Szerintem sokan így vagyunk vele. A párunkat ismerjük a legjobban, neki nyílunk meg, osztjuk meg velük a legbensőbb titkainkat.
Nem mindenkinek megy mindenkivel az erotikus játék, de talán még a képzelgés sem.
Mi az hogy volt hogy a villanyt lekacsoltátok?
Csak nem világosságban is hemperegtetek néha ?
Na látod, ez a fertő!
Rendes házasságban, mert gondolom abban élsz, csak sötétben és dunyha alatt illik
Egy erkölcsös kapcsolatban egy férfi nem is láthatja meztelenül a feleségét
Házasságon kivül meg sehogy!
Ami ebben a rovatban megy, ó egek, leírni sem tudom szavakkal, minő eltévelyedések
haha :D
de vicces vagy..
a tiédről,aha :D
Rendes csaj vagy,köszi:)
ha tudom meghálálom
nnakérem:) ennyire nem mennék bele.
Az eszközhasználat legnagyobb része a párommal egymás közt kialakult bizalmas viszonynak köszönhető,nem tudom egyenlőre,és nem is nagyon akarom általánosítás szintjére vinni,hogy mit szeretek.
Az van,hogy VELE mit szeretek.
naa...elnézést:S szalad el velem a ló
nagyon rosszat álmodtam az éjjel,most próbálom elfelejteni
Na mesélj,miket szereltél:)
ha még teszel fel hozzá egy kézfotót is,akkor kész a ma délelőtti orgazmusom:D
Még jó:D
érdemes megkeresgélni a világban,hogy mi mindennek képes az ember örülni,mert sose tudni,mihez tud ezekből hozzájutni
:DD
eszembe jutottak ilyen szerelési akcióim. most nagyon röhögök. :DD
:D
inkább műszerész..vagy optikus..az aprólékosabb:)
vagy kakukkosóra-szerelő:D
képzeljétek el,milyen finoman kell bánni,meg beszélni azzal a pici kakukkal,hogy újra rendesen tegye a dolgát :P
:DDD
Ne durvuljunk kérem... ;)
:)
az az igazság,hogy én szeretem nézni a páromat,mikor szerel valamit..a kezét főleg:)
és mikor előszed valami cuccot,ugyanezt érzem,hogy namost jön,és "szerel" nekem valami finomat:)
már ahogy a kezével megfogja,és elmondja, megmutatja nekem,hogy mi lesz most ezzel a műszerrel,mit és hová ,már az eszméletlenül erotikus
A segédeszközök egy része praktikus,és egyben játékszer is,így érdemes kezelni.
Másrészt meg érdemes azon is elgondolkodni,és begyakorolni,hogy hogyan szerez az ember örömet egymásnak,ha valamelyikük vmiért lerobban,nem működik úgy,ahogy szeretne,ahogy kéne..betegség,fáradtság.
ha az ember jól megismeri magát és a másikat,hogy hogyan mivel lehet neki még egyéb érzéki örömet okozni,akkor az "elsődleges" nemi örömforrások ideiglenes vagy végleges nélkülözésével is elég jó eredményeket lehet elérni.
Dr.Bubó
Ej, lyányom, de felhábottá! Oszt megnéztem a hozzászólásajid, hátha kicsit rokonyszevesbbé válsz. No, attú meg úgy meledtem, hogy a szentőltvizet a moniturra locsüttam. Eddig itogattam föl, mer egy egész üveg köllött.
Drág jó uram meg is kédezte, mija baj. Alig tuttam etakarni.
Pircsikém, látom egyfelé járunk. Jóu látni itten is téged, lelköm.
Ovasom, micsoda erkölcsi fertő. Minyek eszköz? az én jó uram kijis vágna eszközökkel. Nem vagyunk mink brüdek, vót, hogy csak a villanyt kapcsótuk le, de nem búttunk a paplany alá, de ami ittennék folik.... Inkább nem mondék véleményt. Ki lehet taláni.