Szexképek kontra net (beszélgetés)
:-DD
Csajok, be kell valljam, ez lett a kedvenc forumom. A wikipediabol idézo szemfelszedo nénit nem lehet uberelni.
Mária néni, olyan jó lenne, ha visszafogná magát picit.
Várja a kötése és a horgolása.
most hívott a párom, hogy áll a fórum. :) éppen koncertre indulnak. :)
mondtam nekik, hogy mindegyik látens homoszexuális!
Kedves üdvözletüket talán nem részletezném, de Mária néninek szólt. :)
Hát igen,elég érdekes,de lehet a csűrben vagy szénaboglyában megoldották :)
Az tuti,hogy én nem tudnám.
nem csak beszélni, de csinálni is.
mégis mennyi gyerek született!
ugye régen a gyerekeknek megtiltották, hogy önkielégítsenek (letörik a kukacod, elsorvad, jujjj, hová nyúlkálsz kislányom), most pedig ismerd meg a tested előadásokat tartanak.
egyébként hány olyan gyönyörű festmény van, vagy vegyük az építészetet (India - szextemplom), lingam-szertartásokat (most is imádkoznak a nők gyermekáldásért előttük, vajjal kenegetik, koszorúzzák), a szexuális kultúra igenis hogy kell. És ebbe beletartozik, hogy ami jó mind a két félnek, abba senkinek nincs beleszólása.
Hm... és vállal még szemfelszedést? Van egy-két nagyon szexi harisnyám, ami sajna már szalad... Kicsit drága mulatság volt, így megvan még, hátha létezik még ilyen iparág. Pár éve még a Fehérvári úton exem le tudta adni a harisnyáimat....
Persze, csak ha nem ellenkezik az elveivel, hogy a párom fetisiszta hajlamaihoz hozzájáruljon a két kezi munkájával. Ha ez megnyugtatja, utcára is felveszem a harisnyát, szimplán azért mert jól mutatnak benne a virgácsaim és én is mindig megnézem magam a kirakatüvegekben!
Az orgazmust meg kell néznem a Wikipédiában, hogy volt-e nekem?
:DD
van férjed?
volt már orgazmusod?
NA, latom te is fetisiszta vagy. Rogton rakaptal a témara.
Szal valoszinuleg a Maria néni szemfelszedo végzettségu.
Amúgy most nem azért,hogy belekössek Mária nénibe,de ha már az ő szavajárásásval élek akkor "tudományos tény" hogy a mai 60-80 éves nők anno nem nagyon élvezték a szexet.
Az,hogy a nőket is el kell juttatni a csúcsra,és erre ösztönözték a férfiakat,az csak a 70-es évek környékén jött "divatba" főleg a média megjelenése után,amikor már nem volt tabu téma a szex.
Olvastam a lexikonba :)
azt, termeltetek... Nekem más dolgom volt ;)
de, most visszaolvasok :))
Csak még egy kicsit.., naaa!
:DD