Szex(i) vagy nem szex(i)? Téma: Bármi csak merészen és érzéssel :) (beszélgetés)
Jaaaj de rendes vagy! 😊
Ha orvoshoz ment akkor tenyleg beteg volt! Vagy o a ferfikivetel akit nem kell vonszolni?
Majd rákapsz az ízére :D
Pestre hozzám is jöhetnél ;)
:DDD
A felhők felett meg mindig kék az ég! :D
:DDD
Jó asszony voltam.
Elkísértem orvoshoz, mindig volt friss citromos tea, percre pontosan adagoltam a vitaminokat. Simogattam a homlokát.
Ferfinatha?
Az gyilkos...rank nezve!!! 😂😂😂
-Odaat is esik?
-...
-Ideat is esik!!
(Micimacko)
😀😀😀
Jobb ez így 😁 meg ma legalább kavezhattam reggel. ^^
Az idő itt nagyon borús.... Esett az eső, szürkeség van.
Emberem betegeskedett, mától újra harcra kész :D
Karácsonyig még sok is lesz itt belőlem, olyan árva leszek addig :D
😂😂😂
Azert idefirkalhatsz legalabb!!! :)
Tenyleg csendben vagy mostanaban...
😂😂😂
Apu szokta mondani mikor pirosnapok vannak anyunal: haaaat ha mar ugyis el van b.szva a hetvegem akkor kimegyek lenyirom a fuvet! 😂😂
Hasonlo szitu...vagyis nem az de ertitek...😂😂😂
Mindig járok erre:)
De se babát nem várok, se kisgyerekeim nincsenek, na meg szexelni se szoktam :DDD
Marad a főzés téma :D
Olyan jó titeket olvasni :)
Legyen szép napotok! :)
Hajtás van, de azért háttérben fut a Hoxa:-))
Még jövőhéten 2 napot dolgozunk és bezárunk, majd január 2-án kezdünk!!!
:P
Hogy alakul nálad a nap? :)
Felkeltem, csináltam férjnek meg magamnak kávét, utána nekiálltam a kínainak. Tegnap már megfozem az üvegtesztat hozzá, úgyhogy nem tartott sokáig :) volt lefagyasztva zöldség is.
Azt kapta ma a munkába, bár ha nem keltem volna fel, volt egy adag kajcsi tegnapról anyóstól, úgyhogy nem halt volna éhen 😁
Ahogy elment, úgy megkívantam, hogy bevagtam egy tányérral reggelire x'D Úristen :D
Jó reggelt szexi csajok!
Jól van mindenki? a kis betegek gyógyulgatnak?
Mermancskám, mit főzöl ilyen korán reggel?
Sziasztok!
Nagyon cukik ezek a gyerekbeszólások.
Épp a minap mondta az én lányom is a világosító függönyt.. 😁😁😁
Köszke!
Ananásszal-sajttal,sonkával töltött rántott csirkemellet chips burgonyával és roston sült tarját kemencés fűszeres burgonyával. Mindkettőnek megettem a felét másik fele pedig férjemé maradt 😀 viszont holnap főzni kell :/