Szex(i) vagy nem szex(i)? Téma: Bármi csak merészen és érzéssel :) (beszélgetés)
Bucikám.. :DD
Eddig minden nap pörögtem, most nagyon belassultam és azt hiszem panikbol zabálok, ha ne adj Isten holnap nem jók a leletek a cukromrol.
Veronka, mit rendeltél ? :)
Öcsém nagy beszólása aki annó nagy csillagász és dinoszaurusz mániás volt...
Vmi számára egetrengetően nagy újdonságot hallott,amire csak úgy reagált: "hát én kihalok,mint a dinoszauruszok!!"
😂😂😁😁
Ez nagyon edes! 😀
Nálunk is volt anno következtetéses szóképzés. Kértem a gyermekemet, hogy húzza be a sötétítő függönyt (egy karnison lógott a sötétítő és a tüll függöny is)
Vissza is kérdezett:
"És a világosítót is behúzzam, vagy csak a sötétítőt?"
Sziasztok Csajok!
Igyekszem jönni, de ezer millió a dolgom, nagy hajrá van most nálunk!
Addig is millió puszi Nektek!
Tisztara libabo4os lettem!!!
Olyan nagy dolog ez!😊😊
Nagymamam meg papam egy karacsony alkalmaval valami osszekaptak...ott volt unokaocsem...akkor volt 4 eves kb.
Mamam mergeben mikor papa nem volt hallotavolsagban elmorogta az orra alatt h: "te ven sz.r f.sz..."
Uncsokaocsem meg visszakerdez h: mi az a kremszarvas? 😂😂😂
Volt vihogas rendesen!
Masik sztori:
En voltam kb 7 eves es a szomszedokkal egy majalisra mentunk. Legjobb baratom akkor volt 5 es fel vagy 6.
Anyukaja a villamoson simogatja a fejet es mondja h "marcika majd elmegyunk fodraszhoz es ilyenolyan vagany hajat csinal neked a fodrasz
Marcika visszaszolt h: anya, de apa ugysem engedi meg!
Anyukaja: nem baj Marcika sok lud disznot gyoz!
Marcika atcsortet a villamos masik felere apukajahoz aki kb 210 cm magassagbol lenez Matcikara...mondjad mi a baj?
Marcika felkiabal a magasba neki (egesz vilamos hallotta) :
APAAA!! AZ ANYA AZT MONDTA HOGY EGY DISZNO VAGY! 😅😅😂😂😂😂
soha nem felejtem!!! 😂😂
😂😂
Levonta a kovetkeztetest! Okos!!! Vegulis igaza van...ilyen a magyar nyelv! 😂😂
Épp bent ülök :)
A cucclit megittam, azt hittem legalább édes lesz XD
Állítólag itt két éve van ez a lötyi, ízre mint a szénsavmentes Sprite, csak savanyúbb B)
Annak idejen, amikor a lanyom meg kicsi volt, meg iskolaba sem hart, azt tanitottam neki:
Szepremenyu Rita ... Hajadon!
Amikor masnep megkerdeztem tole, azt mondta, hogy szepremenyu Rita... fejeden.
Igaza volt, mert a haja az a fejen volt, csak azt nem ertette meg, hogy micsoda a hajadon! :DDD
"Fiam azt mondja: mama mit csinal az oregszarvas?
Mondom neki az renszarvas...
Visszakerdez hogy: de mit csinal a venszarvas? XD"
Menten adjal ket cuppanosat a fiad kepere!!!!
:DDD
Nagy babák voltak:)
Engem végig avval stresszeltek ,hogy nagy baba,a végén már 4,5 kilót mondtak az uh-on. Meg ,hogy császár lesz..
végül az lett,majd három napi vajúdás után:(
A párom előtt le a kalappal amit értem tett a kilenc hónap alatt. Leginkább a vége felé februártól május 14 ig,míg megszületett a fiúnk. Sajnos én bepánikoltam egy éjjel,hogy meg fulladok,biztos fent volt a kicsi és rugdosott,sírtam..és ez az érzés nem múlt el..nehéz idő volt. Nem maradtam egyedül itthon,minden hová együtt mentünk. Mentem vele dolgozni. Nem aludtam az ágyunkban,hanem a kinyithatos fotelban. Nem is részletezem. Végig kiállt mellettem,segített, a kórházban is velem volt.
A császár metszésnél,bent lehetett a műtőben,engem már készítettek és végig csak azt mondtam a műtősöknek hol a férjem?? Mondták jön mindjárt..Aztán jött beöltözve zöld ruhában. Próbálta a figyelmemet elterelni: azt mondta beszélgessünk valamiről? Olyan aranyos volt,láttam félt engem,minket nagyon. Aztán felsirt a kicsi és az ő kezébe adták😍. Ő meg oda tartotta az arcomhoz. Mondtam szia kicsikém,megpusziltam,ő meg megfogta az orrom:) megismert:)
Hosszúra sikerült..
Sziasztok!
A férjek hogy viselik a terhességet? :)
Az enyém azt mondta, hogy 9 hónap hangulatingadozás és hiszti volt.. nem tudom miről beszél, én nem így láttam.. 🤣🤣🤣
A nagyobb lányom 3650 g és 56 cm volt.
A kisebb pedig 4260 g és 60 cm.
A doki utólag mondta, hogy tudta h.nagy lesz, csak nem szólt, h.ne stresszeljen.. :) úgy volt vele, második baba, megoldjuk..
Kedves, mi?