Szex(i) vagy nem szex(i)? Téma: Bármi csak merészen és érzéssel :) (beszélgetés)
😁😁😁
Hát, kitartást..
Majd 10 év múlva jót fogtok ezen nevetni..
Én is csak sírtam.. 😁
Du fodrásznál voltam, úgy volt, h.este elmegyünk vacsizni, ha már házassági évforduló. El is döntöttem, vmi jó csípőset eszek, hátha beindul a szülés végre..
De olyan hisztit levágtam este, sírás közepette és sehova se akartam menni. 19kor lefeküdtem fejemre húzva a takarót, hogy mki hagyjon békén.. és 23:30kor arra keltem, hogy elment a magzatvíz..
2:45-kor meg már meg is született..
Nagyon nehezen. Már férjemmel listát írunk ami bármikor témává válik h hol is,miket is fogunk felavatni 😁 Néha már olyan álmaim vannak h ha élesben csinálnánk az nyugisabb lenne mint ilyen élethűen megálmodni 😂
Férjem azt mondta már olyan mintha ismét szűz volna 😆
😂😂😂
Épp akartam kérdezni, hogy bírod a megvonást?
Az utolsó hetekben bennem már semmi vágy nem volt.. max. az után, hogy legyen már vége a terhességnek :)
💜
Köszi lányok!
Amúgy mi nem igazán tartjuk a házassáhi évfordulónkat. Inkább a szept.6-ot, mikor is kezdődött a kapcsolat. Valahogy így alakult ki..
Amúgy tegnap lett egy kis autóm 🚗 életem első kocsija :) ford fiesta :)
Ma elvisszük az öcsémnek, átnézi, leműszakiztatja.. kb.1 hét múlva kapom vissza.
Uh.nekem megvan a házassági évfordulós és a karácsonyi ajándékom is.
Na ne mond!!
Ilyen empatikus kis cuki vagy? ;)
Hat en azota csak mosolygok rajta...akkor minden este sirtam!
Azert arra mindenkepp jo volt h a hithez valo hozaallasom nemikepp megvaltozott!
Megy vmi dal... "s jól tudtuk" erre én mit értek?" S jót dgtnk". Ez már a vég
Ez volt az első hozzászólásom amit egyből nem engedett elkuldeni..trágár szó gondolom.
Ferjem unokahuga is raccsol es ok is ezert kerestek szamara szepen komondhato nevet...ha mar a sajatja nem az! Mariana...
Odakinn a keresztenyek mindig a Maria valamelyik valtozatat adjak a lanyaiknak.
Egy csaladban van Meri Mariam Mariana Mirolla Mayven...millio valtozata van ami engem meglepett!
Én sem ismertem Linettet. A szúletett feleségeket nem néztem, a női nevek listájáról vettem.
Viszont azóta lett 2 Linett is a tágabb ismerettségi körünkben, mert megtetszett nekik a nevünk.
Ne aggodj...minden rendben lesz!
Szoritok en is! 😊
Most latom csak...a nagy szofosasom kozepette
Nagyon sok sok boldog evet kivanok meg nektek!!! :)💗💑💗
Köszönöm 💜
Zsemlebuci, egy kalappal! 🍀🍀🍀
Ja kis sztori...;) XD
Amugy az en fiam Abanoub (Ebenub) a kislanyomnak sikerult olyan nevet valasztanom ami itt is ott is van...Linda.
Meg elso egyiptomi latogatasom alkalmaval mivel nem jott a gyermekaldas...ill mindig baj volt...egy alkalommal elmentunk megnezni egy kopt egyiptomi szent templomat, Abanoub trmplomat. Gyonyoru volt...na akkor a pappal sokat beszelgettunk es mikor meghallotta hogy varat magara a gyermek azonnal "soron kivul" (egy evben csak egyszer lehet elo venni) elovette Szent Abanoub ereklyet. Ratette a fejunkre es ugy imadkozott...akkor mondta h 2014ben szuletik egy fiunk akit Abanoubnak kell elneveznunk. Erdekes erzes volt nekem aki amugy nem vagyok egy "szentfazek", de erdekes erzes volt. Szoval a fiam neve mar megvolt 2013 elejen...(akkor terhes voltam de meg nem is tudtuk...2013ban szuletett volna...tudtuk h elhagy o is...igy ennek fenyeben meg furcsabb volt a dolog)
Meg azon a "nyaralason" hallottam egy egyiptomi szinesz altal egy filmhez keszult kis betetdalt...Linda cimmel. Belinkelem ha megtalalom. Akkor csaptam az asztalra h ha lesz egy lanyom akkor Linda lesz.
Vicces volt a szuleskor a szinten arab nyelvteruletrol szarmazo anesztes orvos akivel a nogyogyaszom egyutt szokott dolgozni (mar ismertem az elso fiam miatt is) a mutet alatt kerdezte meg h mi lesz a neve? Mondtam h Linda erre a kiemeleskor elkezdte enekelni azt a dalt. Mondtam neki h na ezert lett ez a neve XD
Jo hosszu lettem bocsi!
Én olyan beszari vagyok, hogy el se indulnék 😂
Szemölcstelen napot kívánok! 😂🌷💝