Szex nélüli élet is lehet élet? (beszélgetés)
már csak az a kérdés, hol hogyan ismerkedhetnék olyanokkal akik hasonlóak mint én
Áhhhh...nem lehet...én szinte már csak buddhákkal állok szóba... :))
Lehet h neked se ártana elmenni egyszer egy jó szakemberhez aki lehetőleg ne budha legyen:-D
Mellesleg Buddha felér 1000000000000 pszichiáterrel. És akkor még lehet hogy visszafogott voltam.
Először egy jó pszichiáterre (?), aztán ki tudja... ;)
Hő?!
Nagyon magasztos, nem mondom, de a fórumkiírónak nem Buddhára van szüksége, hanem egy jó pszichiáterre!!
Az írásaiból is rá lehet jönni, és akkor még ott van számtalan jel, amivel össze lehet vetni.
Te miből gondolod, hogy elég erős?
Én csak a fórumokat olvasom, és egyáltalán nem így érzem.
Nagy baj lehet belőle. Én ezt mondom.
Elég erős tud lenni, de szüksége lesz segítségre, maradjunk ennyiben. Úgy néz ki, vannak belső erőtartalékai amivel megspórolhat egy pszichológust. És ez nagy dolog. Ennek viszont ára van. Magára marad a problémával. Ki kell tisztítania, rendszereznie, felismernie, megoldania.
Igen, tudom, hogy a pszichiáter ír fel, de lehet, hogy nála már szükség is lenne rá.
A pszichiáter ír fel. A szakembernek meg nagyon profinak kell lennie, mert ez már egy nagyon komoly ügy, szerintem.
A pszichológus nem ír fel gyógyszert.
Szerintem ő maga nem elég erős, hogy megoldja a problémát.
Lehet, hogy ebben az esetben már tényleg gyógyszerre van szükség.
Nem tudhatod. A szexuális zaklatás, dezorientáció is rejthet magasabb célokat önmagában.
Azzal is csak csínján, mert szeretik begyógyszerezni a betegeket. Aztán pont a gyógyszer fogja őket tönkrevágni, függővé tenni.
Ami neki van, azt szerintem egy nagyon komoly összeszedettségű, jó meglátású ember tudja csak megoldani. Vagy ő maga, kínkeservesen. Sajna ismerem ezt a fajta problémahalmazt.
Ja, itt pont erről van szó... Jesszusom :(((
Igaza van a többieknek. Egy pszichológus vagy pszichiáter segítségére lenne szükséged. Egyébként meg nem feltétlenül kell valakivel élned, ha te egyedül jobban érzed magad.
Persze. Miért ne?
Szabad vagy, nem hajt a vágy.
Éld az életet, tanulással, sporttal, mûvelôdéssel, szórakozással, pihenéssel, barátokkal.
Pszichiáter látott már?
Ha engem 17eves koromig molesztàltak volna en se vagynek testi kapcsolatra!Vszinű..
Sajnalom:-(
Igen jó lenne ha ő is felismerné a problemat es tenne ellene..
A vágyak majdnem minden élet mozgatórugói. Azért társulunk, azért tűzünk ki célokat (a jövőben) mert vágyaink vannak. Sajnos ez az az erős akarat- és érzelemkomplexum, ami lobogtatja az életösztönt és az egót. Ha szűnnek a vágyak, akkor közelítünk ahhoz a tökéletességhez, amit nevezünk Istennek, megvilágosodásnak, ahogy Buddha is tanította. Szóval nagyon is elképzelhető a vágynélküliség, mert egy magasabb életcélt rejt magában.
Erről beszélek. Egyébként sajnos velem is megtörtént... De fel kell dolgozni. Neki szemmel láthatóan nem megy egyedül.
Molesztelatak 17eves koráig:-((( egy családtag!:-(((
Voltal mar orvosnal?Elolvastam?Itt nem az a gond hogy nem akarsz nemi életet élni,hanem amiken keresztül mentél,amiktől lelkileg sérültél és ezt valószinű te észre sem veszed!
Hidd el mi nem segíthetünk neked,csakis orvos!!!
Azok utan amiket átéltél nem is csodalom h írtózól a férfi testtől.
Légyszi menj el dokihoz!Fiatal vagy mèg előtted az élet így soae leszel boldog ha nem kérsz segítséget!