Szex nélüli élet is lehet élet? (beszélgetés)
Kezdem én is ezt hinni Happym,ráadásul szerintem nem is először jár itt.
Mintha olvastunk volna már itt ilyesmi sztorizást.
Igen, nem lehet arra fogni, h nem látja a környezete. Eléggé nyilvánvaló lehet, h gondjai vannak. Segítségre szorul. És nem olyanra, ahol egy tőle idősebb fickó a szexre próbálja rávezetni és azt mondani, h ettől majd javul a helyzete. Nem fog. De hiába mondjuk itt neki, ez a pasi teljesen átmossa a gondolatait.
Melyik az a normális ember, aki ha látja, h egy ismerőse rosszul van, depressziós, rá akarja erőltetni az összeköltözést és a szexuális kapcsolatot. Ez a fickó se százas, én mondom. Ha kicsi önérzete is lenne és tényleg törődne Szeder-rel és nemcsak saját magával, akkor elvinné egy orvoshoz!
Nem tudom hova tenni... néha azt gondolom, hogy hülyítés. Nem igaz, hogy senki nem veszi komolyan a környezetében, ha ez így van. Olyan nincs!
...aztán mégis?..ki tudja?
Na ezért rossz, ha valaki farkast kiált, mert utána abban is kételkedik az ember, ami esetleg igaz.
A "legjobb barátja" látja, h milyen esténként és látja, h milyen élete van Szedernek! Mégsem tesz semmit. Ez a borzasztó!
És ez egyre rosszabb lesz. Nemcsak magára nézve, hanem a környezetére is.
Szeder!
Mondd, hogy kamu vagy!
Kérd meg a "legjobb barátodat", hogy minél hamarabb vigyen el orvoshoz!
Ne várj vele, ne akarj még nagyobbb bajt magadra hozni!
Na, már az is jó ha tudsz takarítani!
Esetleg tanultál valamit? A hozzászólásaid elég nyomasztóak tartalmilag, de nem érzem azt, hogy tanulatlan lennél...
Gyermekkorodban nem figyelt fel senki arra, hogy lelkileg milyen mélyen vagy? Iskola ?
Még egyszer megkrédezem, jelenleg nem állsz esetleg gondnokság alatt?
A TB-t intézted már?
Ha Te most huszon egynehány éves vagy, és sehol nem volt jogviszonyod, ettől függetlenül a TB fizetési kötelezettség téged is terhel ... csodálkozom, hogy a NAV még nem keresett fel eddig a járulék fizetés elmaradása miatt.
A nagyszüleid dolgoznak vagy nyugdíjasok?
Szoktál nekik segíteni valamiben?
Ha tudod, akkor változtatni is tudsz rajta!
Mindenekelőtt, MUNKA! Keress munkát! Aztán tovább tudsz lépni. Nem lehetsz ingyenélő.
Még vagy 5 ilyen fórum,és ez rohamosan változni fog.
Több fórumban is javasoltak már neki többen is,hogy forduljon orvoshoz a problémájával......egyszer sem írta,hogy igen,tényleg szükségem van rá,és neki indulok....
Inkább figyelemfelkeltés miatt írja ki a fórumait,nem pedig segítségkérés miatt.
Szerintem.
""meg kell nyerni az egyén együttműködését, mely önmagában is nehéz feladat."""
Szerintem mindenki akit itt mozgat, valahogy ezt éli meg, jóindulatból :)
Ez hülyeség.
Zsuzsanka amit írt, ott a MÉG a legfontosabb szó.
Össze kell szedned magad, a sarkadra állni, kiállni magadért és felelősséget vállalni. Aztán alkalmas leszel arra is, hogy gondoskodj másról is.
Ráadásul olyan nincs, hogy a pusztán a létezéseddel megölsz bármit. Esetleg mert elhanyagolod. De ilyen ködös végzet-orientált misztikus marhaságokat nem kell beleszőni az életedbe.
Már többször elgondolkoztam, hogy ki lehet ez a lány aki ennyi embert mozgat és késztet segíteni akarásra...? Ma beugrott egy szó...borderline...
Nem vagyok pszichológus, ezért rákerestem:
Az jó?
Küzdj,tanulj! Merj!!!!