Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Szex nélüli élet is lehet élet? fórum

Szex nélüli élet is lehet élet? (beszélgetés)

1 2 3 4 5 6 7 8
192. Misaki Itó (válaszként erre: 183. - 3d787b167a)
2015. aug. 26. 14:36

Kezdem én is ezt hinni Happym,ráadásul szerintem nem is először jár itt.

Mintha olvastunk volna már itt ilyesmi sztorizást.

191. b6fb711c0e (válaszként erre: 183. - 3d787b167a)
2015. aug. 26. 14:34
Mondjuk erre gondoltam én is :-)
190. b6fb711c0e (válaszként erre: 177. - Be7f6cf6da)
2015. aug. 26. 14:22
Ez fájhat,de nincs igazuk.Ezen felnőttként túl kéne lépni,de nagyon gyorsan. Csak azért,mert más alkalmatlannak,v rossznak tart,te nem vagy az.
189. barbylove (válaszként erre: 188. - 16b5d6ae34)
2015. aug. 26. 14:15

Igen, nem lehet arra fogni, h nem látja a környezete. Eléggé nyilvánvaló lehet, h gondjai vannak. Segítségre szorul. És nem olyanra, ahol egy tőle idősebb fickó a szexre próbálja rávezetni és azt mondani, h ettől majd javul a helyzete. Nem fog. De hiába mondjuk itt neki, ez a pasi teljesen átmossa a gondolatait.

Melyik az a normális ember, aki ha látja, h egy ismerőse rosszul van, depressziós, rá akarja erőltetni az összeköltözést és a szexuális kapcsolatot. Ez a fickó se százas, én mondom. Ha kicsi önérzete is lenne és tényleg törődne Szeder-rel és nemcsak saját magával, akkor elvinné egy orvoshoz!

188. 16b5d6ae34 (válaszként erre: 184. - Barbylove)
2015. aug. 26. 13:13

Nem tudom hova tenni... néha azt gondolom, hogy hülyítés. Nem igaz, hogy senki nem veszi komolyan a környezetében, ha ez így van. Olyan nincs!

...aztán mégis?..ki tudja?

Na ezért rossz, ha valaki farkast kiált, mert utána abban is kételkedik az ember, ami esetleg igaz.

187. 31bc25d879 (válaszként erre: 186. - Barbylove)
2015. aug. 26. 13:01
Reméljük.
186. barbylove (válaszként erre: 183. - 3d787b167a)
2015. aug. 26. 13:00
Az lenne a legjobb, ha tényleg kamu lenne.
185. 31bc25d879 (válaszként erre: 183. - 3d787b167a)
2015. aug. 26. 12:59
Ez számomra is annyira életszerűtlen.
184. barbylove (válaszként erre: 182. - 16b5d6ae34)
2015. aug. 26. 12:58

A "legjobb barátja" látja, h milyen esténként és látja, h milyen élete van Szedernek! Mégsem tesz semmit. Ez a borzasztó!

És ez egyre rosszabb lesz. Nemcsak magára nézve, hanem a környezetére is.

2015. aug. 26. 12:54

Szeder!

Mondd, hogy kamu vagy!

182. 16b5d6ae34 (válaszként erre: 177. - Be7f6cf6da)
2015. aug. 26. 12:52

Kérd meg a "legjobb barátodat", hogy minél hamarabb vigyen el orvoshoz!

Ne várj vele, ne akarj még nagyobbb bajt magadra hozni!

181. epreke (válaszként erre: 177. - Be7f6cf6da)
2015. aug. 26. 12:35
..most nem tudok megszólalni sem... :(
180. b6fb711c0e (válaszként erre: 177. - Be7f6cf6da)
2015. aug. 26. 12:00
Semmi indokot nem látok,hogy ne legyél boldog,még mindig.
179. be7f6cf6da (válaszként erre: 176. - Epreke)
2015. aug. 26. 11:55
Egyik pillanatban itt vagyok, másikban ott.
2015. aug. 26. 11:52
Hogy a kérdésre válaszoljak: mindent lehet.
177. be7f6cf6da (válaszként erre: 175. - Epreke)
2015. aug. 26. 11:46
nagyszülők, akiknek takarítottam. magamnak nem nagyon. Érettségim elmaradt. soha nem tudtam semmilyen intézménybe se alkalmazkodni. Napirdendhez, szabályokhoz, időhöz... 10 évesen először meg akartam halni. Akkor anya fenyegetett vele, hogy elvisznek orvoshoz, de nem lett belőle semmi. Miatta volt, mert reggelente kiabált velem, és cibálta a hajam, mert szerinte hangosan ettem. De nem tudtam hogy ehetnék hang nélkül. A hajamba van egy kopaszabb folt, mert kényszeresen piszkálom, vakarom a fejbőrömet egy részen, ma éjjel elkezdtem dörzsölni egy tincset, és annyira összecsomósodott, hogy nem tudom szétszedni. Utálom magamat, és nem akarom levágni még azt is. Állítólag túl sokáig játszottam utánozós vagy szerep-játékot, emiatt is orvoshoz akartak vinni, a tanárnéni is neheztelt rám, de aztán nem lett belőle semmi. Szerintük művészi tehetség voltam, de most már úgy látom, hogy nem voltam különösebben tehetséges, csak el akarták hitetni velem. Minden tudásom szerint nem állok gondnokság alatt, gondolom, tudnék róla. TB-t a legjobb barátommal elintézem, vele elmegyünk. Múltkor egészségbiztosítási hivatalba is elmentünk, nos, én nem bírtam megszólalni amikor leültem, ő beszélt helyettem, úgyhogy gondolom most se tudnék. Kettős (vagy többszörös?) életem volt. nincsenek érzelmi kötelékeim, emlékeim, anyámról egy rendes emlékem nincsen, a legelső 8 éves koromtól van, amikor elkezdte a fenyegetőzéseket és egyre többször nem tudtam megmondani mit miért csinálok. Nem tudom, nem tudok semmit! Nem tudom! Az álarcot nézve egész normális mindenki, de az álarc mögött rohadó, beteg a bőr. általános iskola felsőben mentem az utcán, guns n roses hallgatva és éreztem hogy mélyen vagyok, drogos és züllött vagyok (pedig nem is drogoztam) a középiskolába kerülés után pedig teljesen szétesett minden. először is egy olyan iskolába irattak, ahol emelt szintű matek volt, ami nem volt nekem való, mert nem értettem a matematikához, akkor sem ha hajnalig ébren tartottak és csipkedték a nyakamat hogy csináljam rendesen, szóval nem értem minek kerültem oda, nem értetettem miért vagyok ott? aztán belátták, hogy reménytelen és átirattak máshova, de akkoriban már szétfolytam akár egy amőba, vagdosás, rohamok, sikítozás stb. a pszichológus nem sgeített nekem, nem mintha olyan sok titkomat elárultam volna neki! mondjuk most már bánom hogy leléptem a pszichológustól. a gyilkosságokat is bánom, nagyanyám mai napig az orrom alá dörgöli, hogy nem etettem meg a játékaimat, mindig neki kellett helyetem. Tanulatlan vagyok, persze az internet segítségével elte szakdolgozatokat, tudományos szaklapokat, művészettörténetet, bármit meg lehet találni és olvasni. de már nincs hozzájuk kedvem. Van egy kopasz folt a fejbőrömön, mert kényszeresen piszkálom azt a részt. Vakarom, söprögetem a bőrömet, mindenhol, legszívesebben azt kívánnám, bár lejönne rólam, és csak egy csontváz lennék!! Utálom az egészet! És egyébként is egyre többször úgy érzem hogy valami mászik rajtam, egy rovar, vagy több is, a bőrömben van valami, érezni szoktam ahogy belülről mardos a bűntudat. A bűntudat azt jelenti bűnnek a tudása, valaki bűnének a tudása, még az se biztos, hogy az én bűnöm, amit tudok. Persze az a balfék azt hiszi, hogy szégyenlem magamat valami miatt, pedig csak bűntudatom van. Én ugyan nem szégyenlem magamat semmiért! Alig alszom, nem akarok aludni, nem tudom mi lesz, ha elalszom és felébredek másnap. Talán attól tartok, talán kitör a harmadik világháború. Vagy tokióban találom magam, egy földrenges közepén. Amikor aludnék elkezdem hallani a tömeget a fejemben, a hangokat, ahogy beszélnek, sokan idegesek. A fejem egy átjáróház. Aztán ezekre gyakran felriadok, pl amikor valaki fejből kifelé elüvölti magát, nekem címezve mondandóját, hogy "KI INNEN!!" Na hát az ilyenek után valamiért nincs kedve az embernek aludni. Egyébként ezek a hangok hipnagógia. A hipnagógia normális dolog. És a zsigeri élményű rémálmok, mindig van valami, múltkor már alvajártam is (kimentem és megterítettem az asztalt) Mintha távolodnék a magam felismerésétől a tükörben. Lehet, eltelkik 48 óra és hiába cseppentenek piros festéket az orromra, a tükör előtt állva, nem magamról próbálom letörölni, hanem a tükörképről, amire azt hiszem, egy másik. A legjobb barátom tudna mesélni az éjszakáimról. Nem akarom kevágni a hajam, de teljesen összegombolyagosodot.
176. epreke (válaszként erre: 173. - Be7f6cf6da)
2015. aug. 26. 06:26
Egyébként, hogyan telik egy napod? Mit csinálsz egész nap?
175. epreke (válaszként erre: 162. - Be7f6cf6da)
2015. aug. 26. 06:15

Na, már az is jó ha tudsz takarítani!

Esetleg tanultál valamit? A hozzászólásaid elég nyomasztóak tartalmilag, de nem érzem azt, hogy tanulatlan lennél...

Gyermekkorodban nem figyelt fel senki arra, hogy lelkileg milyen mélyen vagy? Iskola ?

Még egyszer megkrédezem, jelenleg nem állsz esetleg gondnokság alatt?

A TB-t intézted már?

Ha Te most huszon egynehány éves vagy, és sehol nem volt jogviszonyod, ettől függetlenül a TB fizetési kötelezettség téged is terhel ... csodálkozom, hogy a NAV még nem keresett fel eddig a járulék fizetés elmaradása miatt.

A nagyszüleid dolgoznak vagy nyugdíjasok?

Szoktál nekik segíteni valamiben?

174. 16b5d6ae34 (válaszként erre: 162. - Be7f6cf6da)
2015. aug. 25. 18:46

Ha tudod, akkor változtatni is tudsz rajta!

Mindenekelőtt, MUNKA! Keress munkát! Aztán tovább tudsz lépni. Nem lehetsz ingyenélő.

173. be7f6cf6da (válaszként erre: 165. - Mireille71)
2015. aug. 25. 18:34
tűröm az egyedüllétet, és nem lógok kényszeresen a telefonon, e-mailen, a barátomon. és nem őrjöngök minden apróságért. elfogyott.
172. Mireille71 (válaszként erre: 170. - Epreke)
2015. aug. 25. 16:40
Mire alapozod a feltevést...milyen egybeesést találtál?
171. epreke (válaszként erre: 169. - Misaki Itó)
2015. aug. 25. 16:34
igen, egyébként igazad lehet..
170. epreke (válaszként erre: 169. - Misaki Itó)
2015. aug. 25. 16:34
...most találtam egy érdekes egybeesést a neten, szerintem őt már kezelik...
169. Misaki Itó (válaszként erre: 168. - Epreke)
2015. aug. 25. 16:31

Még vagy 5 ilyen fórum,és ez rohamosan változni fog.

Több fórumban is javasoltak már neki többen is,hogy forduljon orvoshoz a problémájával......egyszer sem írta,hogy igen,tényleg szükségem van rá,és neki indulok....

Inkább figyelemfelkeltés miatt írja ki a fórumait,nem pedig segítségkérés miatt.

Szerintem.

168. epreke
2015. aug. 25. 16:07

""meg kell nyerni az egyén együttműködését, mely önmagában is nehéz feladat."""

Szerintem mindenki akit itt mozgat, valahogy ezt éli meg, jóindulatból :)

167. Panna.33 (válaszként erre: 162. - Be7f6cf6da)
2015. aug. 25. 16:07

Ez hülyeség.

Zsuzsanka amit írt, ott a MÉG a legfontosabb szó.

Össze kell szedned magad, a sarkadra állni, kiállni magadért és felelősséget vállalni. Aztán alkalmas leszel arra is, hogy gondoskodj másról is.

Ráadásul olyan nincs, hogy a pusztán a létezéseddel megölsz bármit. Esetleg mert elhanyagolod. De ilyen ködös végzet-orientált misztikus marhaságokat nem kell beleszőni az életedbe.

166. epreke (válaszként erre: 165. - Mireille71)
2015. aug. 25. 16:00
háát igen, sokszor úgy érzem, kísérletezik, szórakozik...
2015. aug. 25. 15:55

Már többször elgondolkoztam, hogy ki lehet ez a lány aki ennyi embert mozgat és késztet segíteni akarásra...? Ma beugrott egy szó...borderline...

Nem vagyok pszichológus, ezért rákerestem:

[link]

164. b6fb711c0e (válaszként erre: 152. - Be7f6cf6da)
2015. aug. 25. 15:26

Az jó?

Küzdj,tanulj! Merj!!!!

2015. aug. 25. 15:22
n aggódj, nekem soha az életbe nem lesz se állatom, se gyermekem. ezt megígérhetem. nem fogom tönkretenni őket.
1 2 3 4 5 6 7 8

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook