Szex- már 9 évesen is?! (beszélgetés)
Azért a 9 és a 13 év között nagyon sok a mentális és a testi különbség.
11 és 12,5 éves lányaim vannak. Napról napra változnak. A 9 év akkor is nagyon korai. Ez nem prűdség, ez tény.
A gyerekeket foglalkoztatja a szex, nem is azzal van a baj. Csak az egésznek van egy természetes folyamata, ami időbe telik. Nem mindenkinél ugyanannyi az eltelt idő. De egy 9 éves gyerek még csak harmadikos és az osztást és a szorzást gyakorolja az általánosban.
13-9, egyáltalán nem mindegy... és akkor sem 9 évesen kell átesni rajta..
nem értek egyet
nem lehet csak a szulokre kenni. Sajna, vagy nem sajna, hamarabb menstrual, mint olvas. Egyre gyorsabb minden, gyorsabban elunk, meghalni sincs idonk. (Ezt nem en talaltam ki, akceleracionak hijjak.)
A masik meg az utalatos tv, meg media, a csappbol is a szilikon folyik
Felháborító, de szerintem ez nem gyakori. És már bocsánat, de ez inkább a kisebbségnél, illetve az azokkal kapcsolatban állóknál fordul elő.
Egy 9 éves egyáltalán nem áll készen sem testileg, sem szellemileg a szexre.
Mindenképpen a környezet és a szülők hibájának tartom azt, ha mégis bekövetkezik.
hát nem tudom.. szerintem ez már nagyon hogy ugy mondjam beteges. a gyerekeknek fogalmuk sincs mit vállalnak magukra...
én ugy mondom ezt hogy most leszek 22 éves, és elég későn, 19 évesen vesztettem el a szüzességemet.
nem gondolom azt hogy ez a nevelésből adódik(a korai szex) inább a környezetből úgy mint baráti kör, hogy ők mit mutatnak a gyereknek.pl ha mindenki csinálja akkor én is mintájára...
nagyon rossz dolognak tartom az ilyen korai szexuális élet elkezdését. megoldást sajnos erre nem lehet találni. ha tiltják a gyereket akkor is csinálni fogja, ráadásul akkor még titkolózni, és hazudozni is fog...én is kiváncsi lennék mi erre a megoldás.
sziasztok! az az elszomorító tapasztalatom hogy a fiatalok nem tudják értékelni a szex szépségét és már minél korábban át akarnak esni a tűzkeresztségen és így "felnőtté válni". Hallottam olyat is hogy már 9 évesen lányok elvesztik a szüzességüket... persze ehhez nem egy ember szükséges! szeretném megtudni a véleményeket, és szeretném meghallgatni nemcsak az idősek vélemyényét is hanem a másik oldalt, a fiatalokét, akiknél ez a téma már aktuális!
köszönök minden hozzászólást!
További ajánlott fórumok:
- Ha megtehetnétek, abba hagynátok a munkát 55 évesen, mint anyáink a 80 as években?
- Pszichés betegségeimmel nehéz élnem a felnőttek életét 44 évesen. Sokat szenved a lelkem. Fel sem növök talán soha?
- Ki hány évesen lett édesanya?
- Mit tegyek ha a fiam 22 évesen nem akar dolgozni?
- Jakupcsek Gabriella 45 évesen babát vár. Te örülnél ha 45 évesen lennél babás?
- Nem akarok dolgozni! 23 évesen követelem, hogy más tartson...