Szerintetek rossz anya vagyok amiért néha-néha lapasszolom a gyereket 1-1 órára? (beszélgetés)
Az megvan este 10 után :) Éjjel kettőig minden nap fent vagyunk :)
Tavasztól meg minden más lesz. kész lesz az autó, a lányom is nagyobb lesz és járjuk az országot. Hivatalosak vagyunk Békéscsabára egy hétvégére, Nyíregyházára egy hétre... Mi ezeket az időket már nagyon várjuk. Elmegyünk vidámparkba, állatkertbe, élményfürdőkbe... Itt Kaposváron semmit nem lehet csinálni vagy már mindent ununk. :)
Tudom :)
Persze, hiszen te tudod magadról, hogy mire van szükséged. De azért a pároddal kettesben töltött idővel vigyázz. Szerintem az legyen. Lizinek is fontos, hogy a kapcsolatotok harmonikus legyen. Így az ő érdeke is, hogy kettesben is legyetek néha 1-2 órát. :)
Gratulálok a picihez
sok egészséget kívánok
és igazad van, szerintem igen csak örülnek a nagyszülők ha dédelgethetik a pici unokát
Azért Andiékkal elmászkálok ide-oda. Volt hogy együtt ebédeltünk, elmegyünk vásárolgatni. Esténként futok... Szóval nekem vele teljes az életem.
Ezzel nem azt akartam mondani, hogy ettől ő rossz anya. Mindenkinek másra van szüksége.
Lizi is aludt már a mamájánál mi meg a másik szobába. Páromnak hiányzik a kettesben töltött idő, de már kezdi megszokni és élvezni a velünk töltött órákat, mert minnél nagyobb a csajszi, annál több helyre vihetjük magunkkal.
Ezt a baromságot. A nőgyógyászhoz is elvitte a kontroll vizsgálatra? Kivásárol be náluk? A cseléd? Nekem most 6 hetes a fiam és már vigyáztak rá a nagyszülők és a tesóm is. Sőt még hálás is a család, hogy olyankor csak az ővék a pici. Nagyon büszkék rá. Anyukám és az Anyósom is külön megköszönték, hogy vigyázhattak rá... Anyám egy hétig minden nap emlegette telefonon.
Én azt vallom, hogy egy ilyen pici gyereknek semmi keresni valója sok ember között. Még a gyerekorvosi rendelőbe sem vagyok hajlandó levinni, inkább jöjjön ki a doki. Sok vírus és mi egymás az gondolom nagyon jó tett az ő gyerekének. Ha vásárolni megyünk, mindig veszünk neki is kicsi ruhát... Úgyhogy az ismerősöd szerintem inkább buta, mint jó anyuka.
Nem,nem ez sem jó akkor amit csinálsz.
Magaddal is kell foglalkozni,nem szabad ennyire alárendelni magad a picinek.
Ez is marhaság, meg az indítóra tett megjegyzés is. Nekem a férjem is segített ebben annak idején, hogy kicsit kimozdulhassak egyedül is, vagy vigyázott a srácokra a nagyi, hogy mi elmehessünk kettesben.
Ez így normális. Így is elég nehéz a bölcsibe, oviba beszoktatás egy kicsinek, ha meg előtte csak az anyja vigyázott rá mindig, még sokkal nehezebb.
5 hónapos a lányom és néha néha muszáj felvinnem rokonokhoz, barátokhoz fél napokra. Pl.: kórházba kell mennem, nagybevásárlás (amikor ruhákat is veszek), favágás vagy elmenni érte... Inkább "lepasszolom), minthogy sírjon bent a szobába vagy 2 percenként menjek kezet moni, hogy tiszta kézzel adjam a szájába a cumit.
De azért, hogy szórakozzak, azért tuti nem adnám senkinek 10 percre sem. Felvállaltam, megszültem és nevelem.
Hagyd már a hülyeségedet:-)
És az ismerősöd milyen állapotban van időnként?
Dehogy vagy rossz! Passzold le nyugodtan, legyen boldog vele más is! :)
Fogd fel úgy, hogy milyen önző dolog lenne egy édi bébit megfosztani mások szeretetétől!
:)
Nem. Egyáltalán nem ezen múlik hogy valaki rossz anya-e.
Én is "lepasszolnám" néha 1-1 órára ha tudnám kinek :)
További ajánlott fórumok:
- Miért nem akarok gyereket?
- 10 hónapos a kisfiam, császárral született. Tervezzük a következőt, de bizonytalan vagyok. Nem nehéz ellátni két pici gyereket?
- Belegondolva egy álszent dög vagyok, hajtom a gyereket,...
- Kismamik! Ket honapos kismama vagyok es aggaszt, hogy mas gyereket egyaltalan nem tartom aranyosnak :/ nalatok ez hogy volt?
- 37 éves vagyok és szeretnék egy harmadik gyereket
- Néha-Néha Hangulatváltozós vagyok úgyérzem.De olykor egy...