Szerintetek milyen az iskolai menza? (beszélgetés)
Tegnap sertésszelet volt rizzsel, vegyes savanyúsággal.
Tegnap lencsefőzelék virslivel.
pfúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúj szegéééééééééééééééééééééééééééények menzakaja vleeeeeeeeeeeeeeee hányás hányás
MINDENKI MENZAKAJÁT ESZIK SZABADGONDOLKODÓ CSALÁDJÁBAN?! ÉN BÜFÉZEK, ANYUKÁM FŐZ HÚGOM MENZÁS CSAK (DE NÁLUK JÓ, CSAK NÁLUNK KELL, H PONT SZAR LEGYEN :'( ) VACSI MELEGKAJA EBÉD PIZZA A BÜFÉBŐL, REGGELI: CORN FLAKES :DDDDDDD
Tegnap zöldbabfőzelék volt pörkölttel.
Pörkölt csak mutatóba volt rajta.
A zöldbab viszonylag kevés fehérjét és szénhidrátot tartalmaz, ugyanakkor megtalálható a B1-, B2-és a C-vitamin, valamint jelentős élelmirost-tartalma is.
hahóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
NE HALJON KI A FÓRUMOM, PLÍZ!!!
Szerencsére nem. huh... azt kéne még... sárgaborsós pizza nyami, nyami, fiincsiii...
AMÚGY MEG NEM HALOK BELE, HA HETI 5X PIZZÁT ESZEK!!! ÉS MÁRPEDIG NEM FOGOK A MENZÁN ENNI, MERT HÁNYADÉK!!! ÉS 2HETENTE TÖBB ELŐZŐ HETI KAJA, VAGY HASONLÓ ANYAGOKBÓL VAN "KÉSZÍTVE"!!!Amúgy szeretem a töltött káposztát, a borsót,... LEHET, HOGY SZABADGONDOLKODÓ, A TE MENZÁD FINOM, DE A MIÉNK MOSLÉK!!!!! EZT LEGYÉL MÁR KÉPES FELFOGNI!!!!
tudod miből van az? konzervből.. ami tele van tartósítószerrel.. ilyen nagy üveges vagy fém konzerves ipari kiszerelés.. nyami... Pff
igaz valaha káposzta volt..
jah.. de mindenki tudja miből van.. ezt kár nyomon követni..
sz.ból nem lehet várat építeni..
Még egy Gordon Ramsay-nek se menne :DDDDD
Akkor te még nem nem hallottad hogy az iskolai menzákon lévő ételek a lehető legegészségtelenebbek közé tartoznak? olcsó és rossz minőségű rendkívül tápanyagszegény alapanyagokból dolgozik a legtöbb közkonyha...
A büfék meg roskadoznak a chips-től meg hamburgertől ez is igaz.
szerencsére sok büfét megreformáltak így friss zöldség, gyümölcs és nem agyoncukrozott gyümölcslevek kaphatók.
Én amint lehetett menekültem a menzáról. sokszor mentem haza farkaséhesen mert nem bírtam megenni azt a moslékot...
szerintem olyan lehet mint a nyúlhús.. rágcsáló az is :)))
Dél Amerikában meg a tengerimalacot eszik. mi meg babusgatjuk :)))
A mosogatószer habja is tartozéka a tápláló alapanyagoknak? és az előző kaja maradéka? :DDDD
na jó ez "csak" higiéniai kérdés de velem 3 életre megutáltatták a menzát.
a kórháziról ne is beszéljünk.. az még pocsékabb... dehát oda nem is jóllakni megy az ember ugye... :D
Patkányburgert mindenkinek! :)
Ahogy Krokodil Dundie mondaná:
"tápláló, de az íze mint a szaré..."
További ajánlott fórumok:
- Iskolai fotózás - Szerintetek ez etikus dolog?
- Iskolai ötleteket gyűjtsünk! Tantárgyakkal, tanulással, neveléssel kapcsolatban milyen jó tapasztalataid vannak gyermeked iskolájában?
- Mikor érdemes az iskolai füzeteket beszerezni? Úgy gondolom augusztus végén lehet a legolcsóbb, szerintetek?
- Középfokú iskolai végzettség mit jelent? Milyen törvényben van leírva?
- Ismerős ikerpár általános iskolai ballagására milyen ajándékot vigyünk?
- Milyen dekorációt készítsek februári iskolai faliújságra?