Szerintetek megviselhet egy párkapcsolatot, ha sérült gyermek van a családban? (beszélgetés)
Saját tapasztalatom szerint, nagyon nehéz az apának feldolgozni, ha nem egészséges a gyereke.
Ez vagy teljesen tönkreteszi a kapcsolatot, vagy egy idő után még jobban összekovácsolja a családot.Szerencsére nálunk ez utóbbi történt, de addig azért voltak krízishelyzetek. Mi meg tudtuk oldani hálistennek. Sajnos, ez nem mindíg így történik. :(
Sok esetben csak jóval később derül ki!
Egészségesen születnek és a véletlenek folytán történhetnek előre nem látott dolgok!
unokatesómnak született beteg kislánya.7 éves már,és nem tud ülni,beszélni.valami születési rendellenességgel született.Ismervén a párját úgy gondoltam, itt lesz vége.
Mai napig együtt vannak,és a párja sokat dolgozik,hogy mindenük meglegyen.
igaz másikat nem mernek vállalni.
Szerintem legtöbb esetben elhidegeniti egymástól a párt.
A LEGJOBB LENNE AZ ELFOGADÁS HOGY ILYEN GYERMEK KERÜL A CSALÁDBA,DE TALÁN NÉHA MÉG EGYMÁST VAGY MAGUKAT IS OKOLJÁK A FELEK.
DE LÁTTAM ERRE ELLENPÉLDÁT IS.
TALÁN A NŐ JOBBAN FEL TUDJA DOLGOZNI A TÖRTÉNTEKET,KÖNNYEBBEN ELFOGAD MINT EGY FÉRFI.
Arra lennék kívéncsi szerintetek mennyire marad erős egy pár kapcsolat ha beteg gyermekük születik? Mi erről a tapasztalataitok??
Leher akár a közvetlen a családba, barátok , ismerőseitek között?
További ajánlott fórumok:
- Miért ér többet egy gyermek egy több gyermekes családban?
- Meleg párkapcsolatban lehet gyermeket örökbe fogadni?
- Egy egyedülálló nőnek milyen lehetőségei vannak, ha gyermeket szeretne, de párkapcsolatot nem?
- Egy párkapcsolatban mennyi idő után érdemes felhozni a gyermekvállalás témáját?
- Rákos gyermek a családban
- 3 gyermekkel új párkapcsolat