Szerintetek manapság mennyire gyakori, hogy a 30-as férfiak egyedülállóak? (beszélgetés)
Én 4 éve élek a párommal. Egy kis idő kiesés volt benne, de 6 éve a párom.
Azt hiszem jó úton járunk.
Én család mellett tanultam,dolgoztam,
Igaz,nem most volt.De hasznos :-)
Gratulálok, és hosszú kapcsolatot kívánok nektek.
Én huszonéves párti vagyok, házasság, gyermek, ebben a korban kellene hogy legyen. Sajnos, a mostani életkörülmények miatt ez bizony kitolódik igencsak a 30 fölé, és akkor már nehezebb az összekovácsolódás, a nők kevésbé maradnak terhesek, több a probléma.
De igaz!
Az emberi érték smafu:-(
Mi is egyetemre járunk, mellette dolgozunk :) De nekünk ugyanúgy fontos a házasság is, és a családalapítás.
Ez is nevelés, felfogás kérdése. :)
Persze, elvárják a másiktól a változást, de ők nem tesznek semmit. Ez így nem megy.
23 évesen együtt élek a párommal, komoly kapcsolatban. Egy 30 évesnek ez miért nem kell?
Sajnos a mai világban a házasság a komoly kapcsolat nem olyan fontos mint régen. Az első veszekedésnél megbomlik a kapcsolat, mert kiment a "divatból" az, hogy megbeszéljük, jobbá tesszük a kapcsolatunkat.
Egyes emberek sajnos boldogak tudnak lenni egy szexkapcsolatba is... bár kétlem, hogy az olyan jó lenne...
Tehát véletlenül se legyek olyan naív, hogy beveszem azt bárkitől is, hogy 30 évesen több éve nincs senkije?
Egyébként nem érint, csak egy ismerőssel való beszélgetés elgondolkodtatott és van kedvem beszélgetni róla.
Ezért írtam, ki milyen körökben mozog :)
Meg azért az is szomorú, hogy a mai világban a pénz a legfontosabb a pasiban....
Nekem meg pont arra nincs példa az ismerősi körömben, hogy valaki fiatalon házasodna. Hát kár..
Van olyan 36 éves férfi ismerős, helyes, normális, nem nőcsápász és egyedül van, mert nincs pénze. És ez az eddigieknek nem felelt meg.
Na ez a gáz!
Azt gondolod valakiről, szegény, évek óta nem látod nővel, biztos magányos, aha. Az ágyban nem az.
Ez borzasztó. Minden férfi ilyen?
Ismerőseim között a férfiak már max 25 évesen megházasodtak. Nem nagyon ismerek olyat aki még 30 évesen egyedülálló lenne, de persze ez függ milyen körökben mozgunk.
Pl mi 19 és 21 évesek vagyunk, és fél éve házasok, nem csinálnánk másképp. Nálunk így a normális.
További ajánlott fórumok:
- 30-40 éves egyedülálló fiúk édesanyjai figyelem!!
- Mi a furcsa abban, ha valaki hosszabb ideje egyedülálló és nem keres párt?
- 24 éves, 8 hetes terhes, egyedülálló egyetemista. És a nagy kérdés...
- Miért nem tudnak kommunikálni a férfiak manapság?
- Miért akarják a férfiak megadni a telefonszámukat, ha tetszik nekik valaki, miért nem kérik el a nőét? Ez menne manapság? Miért?
- Felnéznek a nők a férfiakra manapság?Avagy egy férfi szerepe a családban...