Szerintetek is fura a kollégám viselkedése velem szemben!? (beszélgetés)
Sziasztok!
Egy éve dolgozom ezen a helyen. Kb 9-10 hónapja jött ide ez a kollégám dolgozni.
Eleinte nagyon kedves volt velem. Tudja, hogy van párom. Később is sokat dolgozott velem. A többiek kezdték összehozni minket, mert a hátam mögött folyton dicsért. Milyen kedves, rendes, aranyos lány vagyok.
Amikor együtt dolgoztunk fura volt, hogy elmondta ő is úgy vélekedik a kapcsolatokról, mint én. Pár hónap múlva a párom külföldre ment dolgozni. Tavkaocsolatban élünk.
Ekkor ez a srác elmondta nekem, hogy szerinte ennek semmi értelme így, ha valakit ő szeret , nem hagyná itt. Nem foglalkoztam vele.
Mostanában viszont egyre több fura dolgot csinál. Eddig is azt éreztem, hogy kedvel, de most pláne érdekes lett.
Pl. Odajön hozzám, hogy a nyakkkendojet én igazitsam meg.
Volt amikor én dolgoztam, ő nem. Egy rendezvényen voltam, kint álltam és elég hűvös volt. Arra járt. Azt mondta a környéken lakik. Több társam is ott állt, odajött és a nevemen szólítva megkérdezte én meddig vagyok ma itt? Válaszoltam.
Mielőtt végeztem volna megjelent autóval.
Ismét érdekes, hogy több kollégánk ott áll, de ő engem hív a kocsihoz. Hozott nekem frissen készült ebédet.
Hát nem tudom ezt mire vélni. Erezne irántam valamit?!
Nem gyerek, akkor miért nem mondja el? Egyszer megjegyezte, hogy érzi, hogy szeretem a párom, mert nem olyan vagyok, mint a többi kollegina. Nagyon távolságtartó vagyok a férfiakkal.
Az az érdekes, hogy ő egy nagyon becsületes srác, nem mozdulna más barátnőjére. Ezt ő is elmondta.
De akkor ez most mi?
További ajánlott fórumok:
- Kisgyerek viselkedésére a tablet hatása
- Hogyan viszonyuljak párom gyerekes viselkedéséhez?
- Ez normális viselkedés?
- Barátom belépett egy pártba, most már képviselőjelölt. Amióta politizál, sokat változott a viselkedése. Mit tegyek?
- Vajon mi lehet ilyen viselkedés mögött?
- Férfiak fura viselkedése... párkapcsolat dilemma