Szerintetek hogy lehetne elég akaraterőm lefogyni 20kg-ot? Tizennégy éve próbálkozom és mára már utálom magam! (tudásbázis)
hát ez meg tuti nem igaz hogy a dundi nők kívánatosabbak, akkor meg miért akar minden nő lefogyni?? azért mert nem érzik jól magukat a bőrükben, ezek csak kifogások, hogy a pasik a molettekre buknak, meg a belső a fontos. Nem igaz !
a harmónia a fontos a belső és a külső összhang.Ne
magyarázzuk már bele a kövérségünket vagy duciságunkat valami olyan dologba ami nem is létezik... A férfiak a szép nőket szeretik, és minden nő lehet bombázó egy kis akaraterővel.NEM azt mondom, hogy 20kg légy, de az ember igenis sokat tehet önmagáért és a testéért, mert valljuk be őszintén elég gáz, amikor egy duci csaj felvesz egy szűk nacit amiből kilóg oldalt a hája,
és van olyan aki csinos és szuper alakja van és NEKED IS LEHET OLYAN ALAKOD, HA AKAROD, MIÉRT TAKARD EL A HASAD? nekem most van pocim :P. engem zavar nagyon, mert amikor felveszek egy szűkebb ruhát akkor látszik :P és magam miatt nem tetszik, úgyhogy lefogom tornázni.
Titokban minden nő fogyózik :DDDDDDDD.
Ne más szava/hangja legyen a mérce, hanem a sajátod!!! Saját magad miatt csináld.
Egy molett is lehet vonzó!!!
Csúfolódók mindig lesznek az ember életében. Csak a csúfolódók átértékelődnek, ha Te önmagadnak megfelelsz. Akkor már nem a sértést veszed észre a szavaikban, hanem azt, hogy az irigység sarkallja őket a sértegetésekre!!!
Akaraterőt tanácsolni nem lehet, de módszert sem!
Én nagyon szorítok neked! Majd meséld el, ha belevágsz, és haladsz az úton!
Sok sikert hozzá, de vigyázz! Én már úgy tönkre vágtam a gyomromat, hogy összeszűkült, és valószínűleg a fogyás okozta a menstruációs zavaromat is, mert 2 hónapig nem jött meg. ://
Pedig nem fogytam még 10 kg-ot sem összesen.
Mindenkinek köszönöm a hozzászólsokat! Ha hiszitek-ha nem nagyon sokat segít. Diákként rengeteg csúfolással kell emiatt szembenéznem-és hát a szerelem sem talál meg túúl könnyen (sehogysem)
De igyekszem és köszönöm a válaszokat :)))))
Szerintem nem igaz, hogy csak elkezdeni nehéz. Sokkal nehezebb folyamatosan a célon tartani a figyelmedet. Az első pár nap vagy sikeres hét után is az örömmámorban tovább csinálni, még erősebben akarni, nah az a kihívás!
Első és legfontosabb dolog szerintem, hogy adj magadnak legalább 6-8 hónapot. Erre fel kell készülni, hogy nem 1 hétig kell kitartani és nem 1 hónapig.
Szerintem az a jobb, ha ebben az időszakban nagyon nagyon visszaszorítod a laza napokat, mert azzal indul el sokszor a lavina. Egy laza nap és ha lelkileg nem vagy erős, akkor a laza napot követi még egy laza és még egy. Nah és innen megint nehéz megállni.
Igen, ezek miatt fejben dől el nagyon is!
A legfontosabb, ne utáld magad, az nem visz előre!
Diéta, mozgás, VASAKARAT.
20 kg nem a világ!
Fel a fejjel!
Agyban dől el!!
Én is sokáig ducin éreztem jól magam,és eljött az a pont amikor azt mondtam elég!!!
24kilót fogytam,de ez csak úgy működik,ha agyban is akarod!
Nem akarok semmi bántót írni, de valószínűleg nem akarod eléggé. Ha igazán beüt a krakk, hogy le kell fogyni, akkor ezt meg is tudja csinálni az ember.
És mondom még egyszer, nem bántásból írtam, amit írtam.
További ajánlott fórumok:
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Missed AB után újra próbálkozunk
- Babatervező (most próbálkozók:o)))
- Babagondolatok - kezdeti próbálkozások élesben 2014
- Terhesség 45 év felett! - Próbálkozóknak és tapasztaltaknak
- Kevés az akaraterőm, de nagyon szeretnék lefogyni! Ha Te is segítsük egymást!