Szerintetek én fújom fel a dolgot vagy jogosan vagyok kiakadva? (beszélgetés)
Sziasztok!
Bocsánat, nem minősíteni akarok, még akkor sem, ha olyannak tűnik. De véleményem szerint egy gyerek vállalása felelősségteljes embereket kíván. Az én véleményem, hogy a párod még nincs felnőve a feladathoz, s talán Neki még korai volt apává válni. Most dühös vagy, s ez érthető,de ahhoz hogy valaki apja legyen egy gyereknek ahhoz az is kell, hogy vele élje a hétköznapokat. Ha kívül marad a mindennapokból a napi rutinból, ne várd, hogy teljes felelősséggel viseltessen irántatok.
Szerintem sem nőtt fel. De a leírásodból nekem nem tiszta egészen, hogy most haragszol rá, vagy mentegeted... Amíg Te magad sem döntöd el, hogy megbocsájtasz neki (elfogadod ilyennek, amilyen), vagy a sarkadra állsz, és új életet kezdesz, addig miért várod el, hogy ő megváltozzon? Magyarul: azzal viselkednek így, aki hagyja. A párod tudja, hogy megteheti ezt, semmi következménye sem lesz...
Szerintem Te nagyon szereted, és ez jó :) - hiszen a gyereked apja is -, de ez nem jogosítja fel bármire. Ő mennyire szeret Titeket? Szerintem szeret Téged is, és a kicsit is, csupán nem tudja, mit kellene csinálni egy felnőtt férfinak + apának. Ha a szülei nem tanították meg rá, itt az idő hogy valahogy Ti világosítsátok fel. Nem lesz könnyű... :)
Drukkolok, hogy sikerüljön!
Hát... egy igazi Apa nem így viselkedik. Az egy dolog, hogy Ti ketten hogy vagytok egymással, de a gyerekkel törödni kell(ene)...
Szerintem nem változna semmi, ha újra együtt lennétek, próbálj arra berendezkedni, hogy csak magadra száíthatsz... :(
Hát én is ki lennék akadva :( Ne haragudj, de nagyon önző a kislányod apukája :(
Ha az én gyerekem beteg, a páromat el se lehet robbantani, ha tudja hogy orvoshoz viszem, az az első kérdése, mit mondott a doki, menjen-e gyógyszertárba. Szerintem ez a hozzáállás a normális, nem az hogy haverozunk amikor beteg a gyerek.
Sziasztok!
Van 1 11hónapos kislányom,de párommal nem élünk együtt mert sokat vitáztunk,de próbáljuk helyre hozni a kapcsolatunkat,de nem tudunk akarom e egyáltalán helyre hozni.Kislányom megbetegedett,ugató köhögése van tegnap 3körül hivtam bekell vinni a heimpál-ba,tudtam épp vásárolni van a városba..azt mondta még haza kell mennie és jön..hivom 4kor mire mondja 6-7 fele tud csak jönni,persze a kislányom aznap még nem is aludt a köhögéstől..de fizeti a taxit..na erre a barátnőm vitt be a kisfiával..kiderült léglégcsőhurutja van kapott köhögés csillapitot,de féltem az estétől nehogy fulladjon..ő mégcsak fel sem ajánlotta itt alszik,mert épp mentek a haverok mint minden hétvégén..azt mondta belesz kapcsolva nem iszik annyit és ha kell jön..ez volt este 6kor később fel se hivott hogy van a pici elaludt e jó e a gyógyszer...ma még szintén nem hivott,gondolom alszik mert sokáig voltak ott a srácok..sose volt olyan hogy lemondta volna a programját úgylátszik még csak a lányáért sem..szerintetek jogos hogy látni se akarom?..egyáltalán nem is értem szükségem van e egy ilyen emberre..