Szerintetek előbb-utóbb minden pasi megcsalja a párját, szerelmét? (beszélgetés)
asszem egy pasi véleménye,igen.
Tehát ő sem hiszi el létezik olyan,hogy felkínálkoznak és elutasítják őket.....nos ezen el lehet gondolkodni.asszem.
örülök!:)
akkor ezek szerint nem tojt le semmit,és nem szart bele az életbe,és nem gondolta azt,hogy a feleségem akit szeretek mással hempereg otthon,és nem szeret,csak a pénzért van velem?!
na ugye.Akkor légy olyan,hogy ezt sose érezze meg!!!!
figyu!Arik vagytok hogy törödtök velem,és meg akartok magyarázni olyat amit nem éltetek át.
Valaha én is ilyen voltam.Amíg bele nem kerültem,csak addig.
Örülök,hogy itt mindenki marhára jó erkölcsű,és minden esetben tudja,hogy mi a helyes,és persze mindig minden helyzetben a jó utat válassza.
Én csak azért írtam ebbe a fórumba,hogy senki ne essen az én hibámba,és ne történjen meg vele,az ami velem.
Azért szedtem pontokba 1-2 dolgot,mert ha azok működnek,akkor egész biztos nincs megcsalás.
Pont hogy nem a férjem védem,mert ha valaki figyel,spinellin kivül,akkor láthatja,igencsak magamat vádolom,de eszem ágában sincs védeni a férjemet.
De mivel empatikus vagyok,próbálok belegondolni,ha ezt vagy azt érezném,akkor mi töürténhetne.
Ebbe kell csak belegondolni,nem másba.
Ha most szingli vagy,fogalmad nincs,miről beszélek,ha soha nem volt 2 hétnél tovább tartó párkapcsolatod,megint nem tudod miről beszélek,
ha soha nem voltál házas,és nem voltak hasonló gondjaid,és hullámvölgyeid,akkor sem tudod miről beszélek.Ha nem csalt meg az aki nemolyan típus,akkor sem tudod miről beszélek.
Röviden ennyi.
Akivel nem történt meg valami az nem tud reaális véleményt nyílvánítani,max, az érzéseit azzal kapcsoaltban,de igazán akor tud hozzászuólni valaki valamihez,ha átment rajta.
Férjnél vagyok, már 13 éve.:)Jól működik a kapcsolatunk szerencsére. Ha nem működne jól azt megbeszélnénk egymással.
Az én férjem viszont volt már olyan szituációban, hogy felajánlkozott neki egy nő, akkor még nem ismertük egymást, nem volt barátnője sem, és mégis felállt és otthagyta a fenébe. Sosem volt oda a könnyűvérű nőkért. Valahogy hányingere van az ilyen fajta nőktől. /Pedig elég jó nő volt./
én ezt magamra értettem
Volt lefeküdtem valakivel,csak azért mert miért ne.Lehet megvetni,én legalább bevalom.ja és nem vagyok rá büszke.
értelek,és hidd el,igazat adok neked.
De mivel ismerem az akkori életünket,és és tudom mi a jó neki,és mit szeret,és mit élvez,stb,ezek tudatában hiszem el amit mond.
(Tudom nem számít ki hogy néz ki.
De az a valaki,egy 48 éves,2 gyermekes,nagymama,aki özvegy,és megkeseredett.Én 33 éves vagyok,állítólagosan a párom esete.Nem a szex volt a lényeg ebben a történetben,sőt semmi sem,valóban csak megtörtént)
természetesen.Neki az a felelőssége,hogy meg kellett volna mondania mit érez.Ha megbeszéljük,az egész nem történik meg,mert ahogy 12 évig nemtörtént meg,akkor se történt volna meg,mikor padlón volt,voltunk.És az is az ő felelősség,hogy dönthetett volna másképp is,de nem tette,mert saját magát szarta le mit tesz.Tudod ő egész kapcsolatunkban jó volt,mindent jól csinált,én voltam a hülye,és ezt az "egy" hibát követte el,tipikus jófiú,akiben lehet az is benne volt,mivan ha most én leszek a rossz?!
Nagyon megbánta,és amúgy nagyon vezethető típus,és marha konfliktuskerülő.Mindezekkel együtt történhetett meg az ami megtörtént.
nem csak állati ösztönre kell ilyenkor gondolni.
fiatalság,alkohol,miért ne,stb.
nem tudom miért hittem azt hogy férfi vagy,bocs...:D:D:D
Akkor miért ez az ellenszenv?!
További ajánlott fórumok:
- Mit választanál: a pénzt vagy a szerelmet?
- Ha egy nő elhízik, akkor 100% hogy megcsalja a férje?
- Mi a véleményed azokról a férfiakról akik megcsalják párjukat, terhesség, szülés, szoptatás idő alatt? Elválnál tőle? Mit tennél?
- Nem vagyok szerelmetes, de minden kedves Hoxa tagnak...
- Igaz, hogy mindenki máshogy éli meg a szerelmet? Ti mit éreztek olyankor, ha szerelmesek vagytok?
- Azt vallom, hogy mindenki megérdemli a szerelmet az...