Szerintetek 7 év fogamzásgátló szedése után összejön még a baba? Dec végén hagytam abba de még semmi. Túl türelmetlen vagyok? (tudásbázis)
Szia! Nálunk is majd 10 év tabletta után sikerült a kiskrapek. Több hónapig próbálkoztunk, csak nem jó időpontokban. Végül, hogy biztosra menjünk, Clostilbegyt tablettát kaptam a dokitól. Ettől pontosan tudtuk, mikor van peteérés. Az első doboz után már terhes is maradtam. Szóval semmi gond, csak lazán! :-)
Szia!Szertném megerősíteni az előttem szólokat:)A kisfiamnál 8év után én is decemberben raktam le a tablettát,és tudom mennyire rossz várni... de csak júniusba estem teherbe!Szerintem nincs ok a pánikra,szimplán csak élvezd a "melót",és majd sikerül ha itt az ideje!:)Sok szerencsét!
Szia Anna! Én 10 évig szedtem fogamzásgátlót mikor elhatároztuk, hogy jöhet a bébi. 3 hónapig más védekezési módszert javasolt alkalmazni, hogy a szervezet tisztuljon. Mi így tettünk és a gyógyszer abbahagyásától számítva 6 hónap múlva már boldogan rohangáltam a pozitív terhességi teszttel. Az orvosom elmondta, hogy ha esetleg 1 évig nem jönne össze a bébi akkor kell elkezdeni vizsgálódni. Kitartás!
Szia Anna,Ne aggodj.. En 10 evig szedtem a tablettat, december elejen hagytam abba es most 9 hetes terhes vagyok.. Ket honapig en is csak idegeskedtem, hogy mikor jon mar a baba, aztan februar elejen ugy dontottem, hogy nem eri meg idegeskedni, ha nem akar jonni, ugyse fog.. Inkabb jartam tovabb edzeni, jogazni, a peteeres elotti es utani napokon mindennap sexeltunk es osszejott.. Nagyon meglepodtem.. Ami szerintem nalunk bejott es csak abban a honapban probaltam, hogy sex utan nem alltam fel vagy fel oraig, parnat tettem a csipom ala es magasba allitottam a labam... Mastol hallottam aki elottem egy honappal esett teherbe.. Bejott.. Probald ki te is, minden rendben lesz.. Sok szerencset..
Szia!Én soha nem szedtem fogamzásgátlót a babám előtt,és mégis eltelt jó 5 hónap amÍg összejött.Legyél türelmes:)
Amúgy szerintem jobb is,hogy még nincs semmi,az orvosok legalább 3 hónap pihit tanácsolnak a tabletta után,ugyanis ki kell ürülnie a szervezetből.
igen, türelmetlen vagy.
6 hónapig ne is akarj teherbe esni, ki kell ürülnie a szervezetedből annak a sok hormonnak amit bevittél.
egy év próbálkozás után kell gondolkodni, hoyg van-e valami baj.
ne aggódj, csak élvezd:-) én fél évvel az abbahagyás után estem teherbe. egy tipp: a párod, ha ülőfürdős típus, egy darabig hanyagolja, és inkább csak zuhanyozzon. nálunk bejött:-)
drukkolok!!
Én pontosan 7 évig szedtem fogamzásgátlót,abbahagytam januárban és rá 8 hónapra,aug-ban lettem csak terhes..és persze minden hónapban nagyon türelmetlen voltam..
Szerintem ne aggódj egyelőre. Nyugodj meg, és élvezd, mert lehet, h stresszes vagy emiatt, és ezért nem jön. Hajrá-hajrá!
Én is azt hittem,azért nem jön a baba,mert sokáig szedtem a tablettát.
Mi másfél évig próbálkoztunk,mire kiderült,hogy a férjemnek nem jó a spermaképe,2 lombikprogramot csináltunk végig,most két és fél évesek az ikreink...
Kicsit tényleg korai az elkeseredésed,ha min.1 évig nem történik semmi,menjetek el MINDKETTEN kivizsgálásra!
Szia! én 2008 januárban már nem szedtem, és szeptemberbe estem teherbe, összejön ne izgulj, légy türelmes!! Sok sikert:):):)
majd 1 év után kezdjél aggódni, ne 4 hónap után ráadásul ennyi az az idő amit gyógyszer után érdemes kihagyni mielőtt vki belekezdene a babaprojectbe
Szerintem kérdezd meg a nőgyógyászod!
Amugy ez eléggé ember függő, egyik barátnőm évekig probálkozott utána, a másik viszont egyből teherbe esett! Csak ne stresszelj sokat, mert az nagyban gátolja a teherbe esést! :)
Pozitiv gondolatok!!!! Segit hidd el.
És a manocska jönni fog, amikor jönnie kell,ö tudja mikor van ez nyugi!
Nem a fogamzásgátló miatt nem jön össze. Lehet nem jókor vagytok a témán... :)))
Szerintetek 7 év fogamzásgátló szedése után összejön még a baba? Dec végén hagytam abba de még semmi. Túl türelmetlen vagyok?
További ajánlott fórumok: