Szerinted miben segít az agykontroll? (tudásbázis)
Ahol ez van, találsz még hallgatnivalót....:)
Fórum
Agykontroll (Egyéb test és lélek témák) Agykontroll tanfolyam (Közösségi témák) Agykontrollal fogyni (Egyéb diétás témák) Beszélgetés meghalt hozzátartozóval agykontroll segítségével lehetséges? (Egyéb test és lélek témák) Hogy kell alkalmazni az agykontrollos "elmetükre-technikát" és programozott víz készítést? (Egyéb test és lélek témák) Hogyan segíthetek magamon agykontrollal a tanulás terén? (Psziché) Lehet-e az agyunkkal (esetleg agykontrollal) befolyásolni az éhségérzetet? Ha igen, hogyan? (Egyéb diétás témák) Mi a véleményetek az agykontrollról? (Psziché) Mire jó az agykontroll? (Psziché)
véleménykutatások
Agykontroll tanfolyam, szerinted hasznos!? Agykontrollal lehet befolyásolni a teherbeesést? Hallottál már az agykontrollról? Hiszel abban, hogy egy idegen ember agykontrollal teherbe ejthet (segítséget nyújt)? Hiszel az agykontroll erejében? Végeztél agykontroll tanfolyamot?
Igen, jelentkeztem.
2008. okt. 25-26., nov. 1-2. (szombat-vasárnap mind a kettő)
Helyszín: Richter-terem, Győr, Aradi vértanuk u. 16.
Teljes ár: 32000 FT
Diák, nyugdíjas: 22000 FT
Gyermektanfolyamot végzett (ezt nem egészen értem mit takar): 18000 Ft
Hu, Domjan Laszlo miatt nagyon irigy vagyok :) Szerintem elkepesztoen jo fazon. O forditotta a Silva konyvet. (a feltalaloet)A tanfolyam jo otlet, kezdesnek mindenkepp!
Sok sikert :)
Én csak kivettem a könytárból a Silva könyvet, azt olvastam. Tanfolyamra nem akarok menni. Van benne egy csomó érdekes dolog. Olvastam mellé még egy csomó könyvet, ami a meditációról szól.
Az igaz, hogyha valaki rosszul csinálja (tudom, ilyet nemigazán lehet), túlzásba viszi, vagy olyat dolgot nyit fel magában, elképzelhető, hogy csak pszichológussal együtt tudja feldolgozni? Valahol olvasam egy irományt, ahol arról volt szó, hogy valakinek olyan elfolytott érzései jöttek elő, amit nem tudott feldolgozni.
Szia! Nagyon jó dolog! Nekem a gyógyulásban, fogyásban, és szellemileg segített nagyon sokat. Azóta egész másképp veszem az élet dolgait. Ja és azóta nem vagyok stresszes, könnyen fel tudok dolgozni a napi nehézségeket. A párkapcsolatunkon is sokat javított( én a férjemmel voltam tanfolyamon), sokkal jobban odafigyelünk azóta egymásra, és sokkal több dolgot meg tudunk beszélni, és sokkal kevesebbet veszekszünk. Csak szívből ajánlani tudom.
Tudom nem olcsó a tanfolyam ádíjja, mi építkezünk mégis elmentünk mind a ketten, mert nagyon jó dolog!
További ajánlott fórumok:
- Római katolikus hitoktató vagyok - miben segíthetek?
- Dietetikus vagyok miben segíthetek?
- Kinek miben segített az agykontroll?
- Beszélgetés meghalt hozzátartozóval agykontroll segítségével lehetséges?
- 10-12 éves gyereked miben segít otthon? (Házimunka, bevásárlás, stb)
- Hogyan segíthetek magamon agykontrollal a tanulás terén?