Szerinted alacsony vagy magas nőnek jobb lenni? Miért? (beszélgetés)
poénos mikor a tescoba mászok a 3.ik polcon,hogy elérjem a kedvenc üdítőmet:)
a sok köcsög meg röhög:)
:D
A szüleidnél,bár kétlem ,hogy születésed után elfogadnának bármilyen reklamációt!:))
Szóval a "garancialevelet" kidobhatod!
a buszülés készítőknél :D
mert ők átlagmagas embereknek csinálnak üléseket és az én vesém van ott, ahol másnak a hátíve és az ergonyomikus üléseik a remek pesti utakkal kombinálva csillagos fájdalmakat okoztak már nem egyszer nekem :P le a globalizált ergonómiával!
:D
Az kicsit ciki. :D
de én honnan tudjam, milyen magasnak lenni?
Milyen kérdés ez?
Ó, nagyon köszönöm.
Akkor én is alacsony vagyok. Veszek gólyalábat, aztán megtudom, melyiknek jobb lenni. De, mi van, ha megtetszik a magasság? Hol reklamáljak?
nőknél 164cm
ffi 176cm
ugyanmár, ha réten sétálsz vihogsz? :)
mert ha nem, akkor nem vagy elég alacsony ;) mert aki igazán alacsony, az röhög a réten, mert csikizik a fűszálak a fenekit :) és ugyanezen testrésze koppan a padkán ha lelép az úttestre annak, aki igazán alacsony :) én asszem néha irigylem az ilyyen embereket, nem egy kocsiból kiszállás csinált már puklit a fejemre a magasságom miatt :P főleg mikor pocis voltam, nem tudtam hajolni eleget a twingo ajtajához :P ütődött anyád van, fiam! :D
mindkettő jogos :D
nálam 7.ben volt az, hogy év elején utolsó előtti voltam, szetemberben pedig első lettem a tornasorban...egy nyár alatt 14cmt nyomtam le...a körzetink rosszul lett és nem akarta elhinni :D a tornatanár is csak pillogott :DD
:oDDDDDDDDDDDDDDDD
Én ugyan ezt mondhatom: "mindig első voltam a tornasorban .......magasságomat hibáztassam .... rohadt nagy felhőjáró lettem ..... mert 183 cm-vel ..... MIÉRT?" :oDDDDDDDDDDDDDDD
Most jutott eszembe,hogy mindig utolsó voltam a tornasorban és elfelejtettem depressziós lenni miatt!
Egy percel adózom a szomorúságnak,hogy a magasságomat hibáztassam az IQ-mért,hogy tönkretette az életemet mert vacak kis porbafingó lettem és pocsék az egész,mert 154 cm-rel vert meg az Isten!MIÉÉÉÉÉRT???miért?
letelt az egy perc.
Szivesen :o)
Nagyon jót tesz ez a poénkodás,jön ám minden ökörség :)
Hűűűűű, nagyon nagy lelkű vagy! Köszi! :oD
Ami nem jött ki a sírással, az kijön most! :o))
Választhatsz :)ejj de jószívü vagyok,befogadunk meg még dönthetsz is,jajj,vigyázni kell mert itt mi kicsik hordjuk ám a nadrágot :DDD
( te jó ég,nemrég sírtam kicsit most meg döl belölem a hülyeség)
További ajánlott fórumok:
- Magas nő, alacsonyabb férfi?
- Magas a pulzusom! Mit tehetnék, hogy alacsonyabb legyen?
- Külföldi betanított munka magas bérért vagy magyarországi, szakmabeli munka alacsony bérért?
- 177 cm magas fiú vagyok, alacsonynak számítok?
- Tudja valaki hogy mennyivel nőnek meg most az augusztusi fizetések, az alacsonyabb adó miatt?
- Magas pulzusszám, alacsony vérnyomás terhességnél gondolt okozhat?