Szeretők!...akikkel csak napközben találkoznak-titokban... (beszélgetés)
Nem véletlenül korábban halnak!:))
Na jó ez nem vicces,de igaz.
Mert azt mondják az az érzékeny,aki sírni,beszélni tud az érzelmeiről.
Pedig az nem az,csupán spontán,és mer akkor, éppen ,ott, olyan lenni amilyen,és amit épp érez.
Aki nem sír,nem mond semmit,az a legérzékenyebb,sebezhetőbb,félelmekkel teli.
A férfiakba belenevelődik ez a fajta "tartás",a nők más tészta,nekik szabad ,sőt!:)
Meg a nagyim szerint meg az ük-ük-ük szerint...
Nem véletlenűl egyébként, hiszen a Isteni hierarchikus rendben is a nők feladata a gyereknevelés és a család összefogása.
Nem egyforma a női szerep a férfiével.
Szerintem a mi nők vagyunk érzékenyebbek, de látod azt már esélyesnek tartom, hogy ha megvizsgálnák az érzékenység mélységét, vagy hogy melyik nemnél maradandóbbak a lelki sebek...lehetségesnek tartom, hogy a férfiaknál lenne nagyobb a szám.:)
Lehet, hogy mi nők hamarabb talpraállunk?:)))
Persze ,ez is mind igaz!:))))
Ott van még a genetika,meg hogy az agyuk más részeit használják inkább,és egyebek.:))
Én 100x többre becsülök egy pasit aki tud sírni, mint olyat aki nem.
Sokkal emberibb:)
Csak egy része a nevelés, a másik rész például a hormonok, és az idegrendszer. Ez mondjuk csak alap...Ezért nem érzékenyek annyira, de ebben sem lehet általánositani. Vannak érzékeny és nem annyira érzékeny férfiak. Ha összehasonlitanánk 100 nőt és 100 férfit, szerintem a nőknél jönne ki nagyobb szám, mármint , hogy mi vagyunk az érzékenyebbek.
Szerintem jó ha egy férfi ki tudja, és ki is akarja mutatni az érzelmeit...Persze férfias módon:DDD
De nem a házasság nem működik,hanem azon belül a szexuális része.....!
Ehhez pedig kell egy kis segítség!
Ezért kell a szerető!
Így ez a része is rendben van és ....!:)
helytelen ,nem helytelen,a fiúkat mindig is "kiképezték" az apák,hogy ne bőgjenek,hogy erősek legyenek ,stb.
...és valahol meg is értem miért.
passzolok, tegnap szinte csak én voltam napközben, magammal meg nem tárgyalok (kicsit összekaptunk tegnapelőtt XDXD)
Este meg már nem jöttem vissza. :)
Szerintem Ő már nem fog változni. Vagy elfogadod, hogy ilyen, vagy nem. Sajnos a te elvárásod a számára irreális, hisz eleve nem ilyen típus, másrészt te is kiszolgálod. Nyilván a leírtak alapján más választásod nincs, illetve akkor nincs, ha vele maradsz. Nem tudom mióta tart ez a kapcsolat, de gondolom az elején is ilyen volt Ő.
Az meg, hogy az anyukájával felhívat téged ilyenekkel.... Csak azt erősíti, hogy ilyen és kész.
További ajánlott fórumok:
- Vannak olyanok akik a házastársukkal közös lakásba találkoznak a szeretőjükkel?Ez mennyire gyakori szerintetek?
- Mit tennél ha találkoznál az első szerelmeddel?
- Szeretnél találkozni földönkívüli lényekkel?
- Ti találkoznátok vele?
- Attól még szeret, hogy azt mondja, nem akar velem hétfőig találkozni?
- Szerintetek ha 33 honapos kisfiamrol leveszem a pelust, mennyi idő még megtanulja a napközbeni szobatisztaságot?