Szerethetünk e két embert egyszerre (beszélgetés)
Szerintem, ekkora baromságot nem szabad írni...
Szerintem szerethetünk 2 embert egyszerre. Mindegyiket másért és másképp, de attól az még szerelem.
Nem kell hozzá se skrizofénnek, se önigazoló baromnak lenni, ahogy azt lentebb írtátok.
Ha az ember szerelmes valakibe, nem hiányzik neki más. Ha pedig mégis megjelenik a második, akkor nem volt szerelem.
Szeretheti mindkettőt, de egyikbe se szerelmes, szerintem.
Lehet.De csak a skizofrén képes erre.
Biztos van ilyen,Láttátok a szomorú vasárnap c. filmet? Na az pont arrol szol.
Nem lehet, de önigazoló baromságokat gyártani saját önző és gyáva hülyeségeinkre már sokkal egyszerűbb.
Sziasztok!
Szerintem lehet egyszerre kettőt szeretni!
Én is jártam ilyen cipőben.
Ami az egyikben meg volt, a másikban nem és fordítva.
Mindent megkaptam, kiegyensúlyozott voltam és boldog! :-)
Egy év után döntöttem, azóta kitartok egy mellett, a tisztesség kedvéért, de az jobb volt...
Persze csak nekem, ennyire önző meg nem lehetek! :-(
szerelemmel vagy szeretettel???
mert szerelemmel nem!
a férfiak képessek erre, de a nők nem.
;)Szia Solyom!!!Írok ám!!Üdv bogi
Lehetseges ! Miert , ne ? A baratnöd , valoszinu hogy igy kapja meg a tökeletes partnert/partnereket ! ? Vegsösoron az ember mint olyan , szereti a valtozatossagot , nem ?
szerintem még többet is. én mindenkit szeretek :)
Az egyikkel csak a megszokás tarthatja össze, meg a közös élet. Lehet, benne vannak az anyagiak is, és a biztonság.
Szerintem nem lehet.
Kettőt szeretni,szerintem nem lehet.Valamiért csak tart szeretőt az ember,vagy nem???Esetleg az is lehet hogy nem szerelmes egyikbe se.
szerintem a mi véleményünk egyezik
Igen, lehet szerintem. Ami az egyiknél hiányzik, azt a másiktól megkaphatod....
ő ezzel tisztában van.. nem is az a kérdés, hog ő jól döt éééééé
hanem szerintetek lehet e szeretni két embert egyszerre
Nehéz kérdés.Nehéz ügy.Nehéz érzés...
Lehet.
Csak nem becsületes dolog.A legnagyobb baj az,hogy önmagad is becsapod,hisz valakihez nem vagy őszinte...
Ha baj lesz belőle,te vagy az oka...
biztosan. nehéz ügy. de döntenie kell , mielött ... földre esik
Sokat gondolkoztam a legjobb barátnőm lelki világán... Van egy élettársa 5-6 éve, s tart mellette folyamatosan egy szeretőt... Azt mondja mind a kettőt szeretni, csak más-más érzésekkel... Szerintetek lehet szeretni egyszerre két embert?
További ajánlott fórumok: