Szerelmes vagyok egy nős férfiba... (beszélgetés)
"de nagyon kevés nő tudja az érzelmeit függetleníteni, férfi sem olyan sok, mint azt gondolják"
Én tudom, kipróbáltam már. A múltkor itt mondták is, valaki megfejtette, hogy én még sosem voltam szerelmes, pedig csak függetlenítettem az érzelmeimet, nem borult el az agyam a rózsaszín ködtől, logikusan és racionálisan viselkedtem. Kíváncsi vagyok van-e nő aki képes ugyanerre.
Diliház ovisoknak! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Szégyen amit művelünk!!!
Komolyan
Mi ez?
Óvoda, vagy diliház????
"Még mielőtt elkezdenéd a szokásos erölködésedet" én kérlek max a wc-n erőlködöm :DDDDDD de nem offolok tovább,szevasz! :DDDDD
Akkor meg rendezd le amit/akit akarsz,de priviben!!!!
Még mielőtt elkezdenéd a szokásos erölködésedet előadni-most kimélj meg mindenkit tőle.
Amit kell-én rendezem-avval akivel kell.
Jajj :-O
Az már zaklatás ha valaki nyomoz a másik után? :-OOO :DDDDDDDDDDDDDDD
"A zaklatás ott kezdődik pld.:hogy honnan tudod a nevemet, mikor állítólag garantálják az anonimitást a fórumozók részére."
Most ez komoly? Beszarok...
Ha zaklatnálak-igazad lenne. De mivel nem zaklattalak sosem- így nincs igazad.
Nem irom ki a neved-mert a személyíségi jogaidat tiszteletbe tartom (te az enyémet nem tartottad).
Azon túl, hogy bizonyitani tudom, hogy az adatlapomat nézted, ami a későbbiekben törlés esetén is visszakereshető IP alapján.
A zaklatás ott kezdődik pld.:hogy honnan tudod a nevemet, mikor állítólag garantálják az anonimitást a fórumozók részére.
Az, hogy egy fórumban valakivel vitába keveredsz, mert látod, hogy abnormalitás határát súrolja a depresszió foka, ami a zenéidet és azok szövegeit jellemzi-és pőróbál felrázni nyiltan-nem priviben-az nem zaklatás. A zaklatás ott kezdődik, ha valaki után nyomozol.
Szóval...pontot téve a végére!
Felhatalmazlak, hogy kiírd ide a nevem, mert szerintem nem vagy tisztába kivel beszélgetsz!
Ééééés mi tagadás...elegem van a zaklatásaidból.
Hajrá nyomd az előadást tovább:)
Minden ember olyan eszközzel "harcol" amilyen ember.
Én egyenesen-te pedig a magad módján.
Nos,ha már az őszinteségnél tartunk: miért nézegeted az adatlapomat a Netlog--több alkalommal is, úgy, hogy soha nem irtam le neked a valódi nevemet?
Ha már a zaklatásnál tartunk. Mert az sem mindegy ki zaklat kit:)
Ha szinházat játszol, akkor azt tedd úgy, hogy hihető legyen-mert igy elég gyenge és igen alantas.
Nem muszáj.
Csak unalmas mindenhol titeket olvasni.
:)
További ajánlott fórumok:
- Segítség! Szerelmes vagyok!
- 22 évesen szerelmes vagyok egy 40 éves férfibe
- Teljesen kétségbe vagyok esve. Mit tennétek a helyemben? A lányom szerelmes egy nála 15 évvel idősebb férfibe.
- Szerelmes vagyok...
- 22 éves (rabszolga sorsban tartott NŐ) aki szerelmes lesz egy idősebb férfiba...
- Mikor tudatosul egy férfiban, ha szerelmes?