Szerelmes vagyok... (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Szerelmes vagyok...
Azt hiszem a happy end-re még várni kell, rengeteg a megoldatlan dolog, pl. a 130 km távolság, ingázás, a gyerekek.
Sajnos a cég legközelebbi telephelye is 80 km az ő munkahelyétől, igy valószínű félúton kell majd otthont találnom :)
De majd... meglátjuk hogy alakulunk :)
Talán jövőre elszánom magam egy házvásárlásra,addig jó itt.
A cikk majdnem 2 hónapja íródott, azóta voltak rajta kisebb változtatások.
2 másik hasonló sorsú Hoxás bíztatott, hogy lépjek, és léptem.
A férjemnek is 3 éve van viszonya a "másikkal"
Szívesen írok cikket a gyermekeimről is,de ez most nem róluk szólt, és sem törődésben, sem szeretetben nem szenvedtek hiányt.
Keveset voltam velük a főiskola miatt,de azt hiszem, ha nem tanultam volna, ma semmim nem lenne, és esélyem sem lenne arra, hogy most velem lehessenek.
Az élet miket ki nem tud hozni két emberből. :) Nekem nagyon tetszett ahogy leírtad a történetet, ha könyv lenne végigolvasnám.
Sajnálatos viszont ami veled történt, túl korai volt még a házasság és főleg a gyerekek érkezése. De ne törődj semmivel, szeresd a gyerekeid, és válj el a férjedtől kezdj új életet vele, vagy nélküle. Piszok nehéz de nem várhatsz rá sem örökké, én bár fiatal vagyok, de amikor égett a ház ilyen szinten, ( az ex barátom legjobb barátjával sikerült igencsak szerelembe esni ) én több száz kilométerre elmenekültem. Muszáj volt, új életet kezdtem és bár eszembe jut az a fiú, de mostmár nem beszélünk, és tudom hogy nem is találkozunk többé. Én megtaláltam azt a férfit akit igazán szeretek, aki megbecsül. Nem tudom mit hoz a sors, hogy látom e még valaha, hogy mi történik az életemben, csak azt, hogy muszáj volt új életet kezdenem messze.
ha regenynek olvasom, nekem is tetszik... lehetne jo befejezest irni hozza...
csakhogy a regenynek ezuttal hus-ver szerploi vannak, es eleg keves szo esik a gyerekekrol...
szomoru ez. bar ha regenyben olvasnam megszakadna a szivem a nagyerzesektol.
es h kinek miert es mit es mikor dob a sors.
egyutt tudok erezni en is, de sajnos az osszes tobbi szereplovel is.
hat az eletnek,-mivel szabad akaratot kaptunk, amivel ronthatjuk sajat es masok sorsat, vagy eppen adhatunk barmi mast hozza, -vannak keseredes, szepszomoru dolgai.
de ha a konzrvativ enem jon eloterbe, akkor azt kell mondjam, h azert kaptunk az osztonok melle eszt is, h donteni tudjunk.
persze a mindig illedelmes dontesekbol meg nem szuletnek szivszorito dobbanasos regenyek...
Férjemnek nem kellett hasonlót átélnie mellettem, viszont, nekem, kijutott a könnyekből ...
Nincs egyforma életút.
Semmire sincs garancia mi fog történni a jövőben. Mennyi de mennyi, szerelemből köttetett házasság megy tönkre :(
Minden egy kockázat.... még a szerelem is !
Nem tudjátok, miken mentem keresztül a házasságomban.
Nem is házasság volt ez, csak kölcsönös megállapodás.
Egyébként hetek kérdése és már elvált leszek és független.
A férjem is félre lépett, csak ezért ment bele válásba is.
Mi nem élhettünk hétköznapi életet,mert a férjem és a családja ismertek :(
Nem csinálhatjuk mindig azt,amit a józan ész diktál...
Nem irigyled, mert (gondolom) boldog vagy a családoddal.
Én sem irigylem, mert én is boldog vagyok a saját családommal.
De Ő nem az!
Ha bűnhődni is fog a későbbiekben, legalább lesz olyan emléke, amire boldogan tekint vissza!
18 évesen, terhesen, szülői nyomásra belemenni egy házasságba szerelem nélkül...
Itt az ideje, hogy magára gondoljon és éljen, mégpedig bpldogan!!
Mindenkinek 1 élete van, élje úgy, ahogy Neki a legjobb.
Az én édesanyámnak sem akaszt senki érdemérmet a nyakába, mert kitartott a férje mellett 40 évig megalázva, megcsalva és semmibe véve!
...
Ismeretlenül is szívből örülök a boldogságodnak!
Az imént olvastam a történeted, még nem tisztult le bennem teljesen, így véleményt nem írok.
Véleményektől függetlenül azt kívánom: légy boldog!!
Sajna vagy nem sajna már aktualitását vesztette a cikk :)
Azta... elcsodálkoztam, mennyien elolvastátok, hozzászóltatok :)
Köszönöm szépen.
Köszönök minden hozzászólást, akár negatív, akár pozitív.
Aki volt hasonló helyzetben , biztos érti, amit megírtam, aki pedig nem, csak egy hétre kerüljön(akár akar,akár nem) hasonlóba.
Akit érdekel, jelenleg hol tart az ügy, a naplómban olvashatja!
Annyit elárulhatok: 10 év után boldog vagyok :)
Ez nem szerelem, ez horror. Két gyáva, döntésképtelen ember felemás kapcsolata. :(
A doki jól ért a nők hülyítéséhez. Te meg vágyódsz valami után, amit nem kaphatsz meg, miközben elmész a férjed mellett, akitől megkaphatnád, amire vágysz.
Arról nem is beszélve: éppen elég a gyerekeidnek, hogy a karriered miatt nyilván kevesebbet tudsz velük foglalkozni. Még rá is lapátolsz egy álom kergetése közben egy rakás energiapocsékolással. Miért nem fordítod az érzelmeidet a családod felé?
További ajánlott fórumok:
- Segítség! Szerelmes vagyok!
- Szerelmes vagyok egy nős férfiba...
- 22 évesen szerelmes vagyok egy 40 éves férfibe
- Teljesen kétségbe vagyok esve. Mit tennétek a helyemben? A lányom szerelmes egy nála 15 évvel idősebb férfibe.
- Szerintetek, ha szerelmes vagyok egy nálam 14 évvel idősebb emberbe és ő is szeret, de van családja 2 gyerek 1 feleség van esélyem?
- Ti mit csinálnátok a helyemben? Voltatok már ilyen helyzetben? Szerelmes vagyok?