Szerelmes vagyok... (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Szerelmes vagyok...
Nekem tetszett a cikk..
Együtt tudok érezni veled, ez a nagy szerelem amíről a költők is írnak a beteljesületlen szerelem ez a legszebb..és leg fájdalmasabb is
és "nincs vége amíg nincs vége"
"ha veled kedves egy pasi, azt hiszed csak azért, mert meg akar dugni?"
Minden ilyen helyzetben, amikor nem egyértelmű a kedvesség indítéka, elég véggiggondolni, hogy azonos neműnek kedveskedne-e ilyen módon.
Esetünkben azt gyanítom, hogy férfi páciens csípőjét nem karolgatná meg érintgetné a doki, meg éjszakákon átívelő smsezgetés se történne meg egy másik pasival. Itt nem is kérdés, hogy mi az indíték.
A fenti teszt amúgy nagyon sok helyzet eldöntésében segít, ajánlatos gyakran használni.
kezdem sajnálni szegény kiírót..
nálam is hasonló a helyzet.. házasságon kívüli szerelem. Bár nem 10 éve tart, de 9 éve ismerem őt, első találkozásunkkor megfagyott a levegő köztünk, szóval ismerem azt az érzést amikor a derekat megérintette (nekem a karomat "csak") :-)
menekülési útvonalnak meglehetősen rossz, hiszen csak még több gondot szül a jelenlegi helyzet.
Emellett egy gyereket felelősségteljesen kell vállalni, nem azért mert a szerető felcsinálta az asszonykáját.
Ha boldogtalannak érzi magát, lépjen.
De azt ne gondolja, hogy majd hozzá hűséges lesz a nőgyógyásza, hiszen amint olvasható is volt, már Annácskánál, a szülésznőnél is engedélye van behatolásra :DDDD
:) Nem veszem leoltásnak, csak szeretek túlozni néha.
De ez a csípős infó nagyon jó, például ezután csak annyit kell kérdezni a kiszemelt nőtől, hogy :
-megérinthetem a csípődet?
És ha fenyegetőn felemeli a kezét, akkor elsomfordálok gyorsan, mosolyogva.
de ha elgondolkodik, és nem tudja mit is válaszoljon, akkor akár több is lehet még a dologból, csípőérintésen túl.
Bocsánat, csak viccelek zavaromban.:)
Fölösleges ezzel a röhejes stílussal leplezni a járatlanságodat a társas viselkedés szabályai között.
Miért kellene olvasnod róla? Mert féltételezhetően másról sem tudsz, ha ilyen triviális szabállyal nem vagy tisztában felnőtt létedre. Tanulni soha nem szégyen. Nem tanulni és fölényeskedni a nemtudásra viszont az.
Remek cikk, regénybe illő történet, nagyon tetszik, gratulálok hozzá! :)
Bár kétségtelen, hogy valójában dráma zajlik az életedben, én tényleg egy jó sztorit láttam benne - nem gondoltam bele olvasás közben, hogy ez nem fikció. Lehet, sokan megbotránkoznak rajtam, de érdekelne még 2 ember: a férjed és a kislányod. Ők vajon mit éltek meg az elmúlt évek alatt? Egy pillanatra se ítélnélek el, félre ne érts! Csak róluk valahogy kevés szó esett. :)
Kívánom, hogy légy boldog, és ismételten gratulálok az írásodhoz! :)
Te miről beszélsz???
Ezt nem írta senki. Azt írtuk, hogy az emberek általában szerelemből házasodnak.
Ha meg beleszeretnek valakibe, akkor váljanak el, de ne kuffantsanak félre.
Ennyi.
az anyag nem vész el csak átalakul :D
a szerelem is átalakul, mélyül és ha boldog kapcsolatrol van szó akkor az ugyanugy szerelem, csak a jellege más.
csak sokan ugy vannak vele, h egyszerűbb félre menni, a könnyebbik végét megfogni a dolgoknak, mint sem küzdeni valamiért, tenni érte.
ez nagyon édes :) nagyon - nagyon megható.
És én is ezt szeretném mondjuk 60 év múlva. :)) Remélem, megadatik :)
nem ezt irtuk.
hanem azt h a hazassagnak kene a szerelemről szólnia
:)
Nem hiszem, hogy ez annyira leoltás volt :) Vagy ha igen, akkor ne vedd annyira magadra :)
A Lényeg, hogy a női csípő idegeneknek tabu :D
Ennyi :D
MIndenki tudja... kösz, hogy így csípőből lesenkiztél :D de megbocsátok, mert ollyan jó vagyok:P
Minek kéne még olvasnom róla, most megtudtam, hogy nem illik megérinteni a nő csípőjét, felfogtam és megtanultam. Hú de nagyon le kellett ezért most oltani.
Hát szerintem nem szomorú, az ha még erről nem hallottam, de nem is taperoltam még egy nőt sem.Idegent. Meg nem is akarok. Egyébként most utánakérdeztem anyutól és valóban a lányoknak ezt régen a bálok előtt mondták, hogy ha a fiú a keze lentebb csúszik a csípőre, akkor lehet pofont is adni neki.
Hát pedig én ezt 2x is láttam az önkormányzatnál, persze nem fiatal nőnek érintette meg a csípőjét, vagy lehet a dereka volt, olyan egybe volt, vagy én nem tudom..
Na mindegy, ma már nincsenek bálok, hogy ezt tudni kéne:/
Egyébként ezt mindenki tudja. Ha eddig nem sikerült elsajátítanod, akkor javaslom az ez irányú tanulmányokat vagy legalább egy könyv elolvasását. Nem új dolog ez, mindig is így volt.
A tévedés elkerülése esetére: a kézcsók sem jelenti azt, hogy a szájadat rányomod az adott nő kézfejére.
hát ez nőként gáz. elmondom neked :)
nekem is érintgették meg a derekamat férfi ismerőseim, és egyik se felebaráti szeretetből tette.
el is zavartam őket izibe ?D
Aha, ahogy azt te elképzeled. Nő-férfi között hivatali életben a kézcsókon túl tilos mindenféle személyes érintkezés, jól írták itt lejjebb... még a maflás is kinézne utána... :D
A vállonveregetés pedig szintén tabu bizonyos nemzetiségű embereknél... szóval...
További ajánlott fórumok:
- Segítség! Szerelmes vagyok!
- Szerelmes vagyok egy nős férfiba...
- 22 évesen szerelmes vagyok egy 40 éves férfibe
- Teljesen kétségbe vagyok esve. Mit tennétek a helyemben? A lányom szerelmes egy nála 15 évvel idősebb férfibe.
- Szerintetek, ha szerelmes vagyok egy nálam 14 évvel idősebb emberbe és ő is szeret, de van családja 2 gyerek 1 feleség van esélyem?
- Ti mit csinálnátok a helyemben? Voltatok már ilyen helyzetben? Szerelmes vagyok?