Szerelem? Akarom! De miért olyan fontos számunkra? (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Szerelem? Akarom! De miért olyan fontos számunkra?
Nagyon általánosítasz..
Szépnek mondott emberek is lehetnek önbizalom hiányosak, a kevésbé tetszetősek pedig magabiztosak. Nem a külső értékekre kell alapozni az önbizalmat. Aki ezt teszi, felületes és téves értékrenden él. Attól, hogy valaki szép, még nem biztos hogy megállja a helyét a világban, a szépség nem tesz intelligensé, nem képesség, melyet hasznosítani tud a gyakorlatban, hacsak a díványon nem.
Arról nem is beszélve, hogy a szép mindenkinek mást jelent. Erre alapozni balgaság.
Én a te helyedben elgondolkodnék kinek a gondolkodása szánalmas:)
Biztosan fiatal vagy még és éretlen, muszáj lesz másképp gondolkodnod, mert még meglepetések fognak érni az életben.
Ez az én véleményem és ezzel le is zártam a témát.
Ez hülyeség. Mindenki kell valakinek. Egy embernek nem a külsejébe leszünk szerelmesek, hanem a lényébe, egyéniségébe. A szépség elmúlik, mert mindenki megöregszik, a test változik idővel..
Arról nem is beszélve, ha valakit megszeretünk, akkor egyre szebbé válik szemünkben. De ez ellenkezőleg is igaz. Ha tetszik valaki, mert szép, de megismerve utálatossá válik szemünkbe, eltűnik előttünk szépsége..
Egy idézet jutott eszembe erről az írásról. Pontosan nem tudom, de talán így szól:
"ne azzal élj, akivel tudsz, hanem azzal, aki nélkül nem"
:)
Szia!
Nagyon szépen leírtad a szerelmet:)
Gratulálok írásodhoz!
Én is így érzek a párom iránt mint ahogy azt soraidban olvastam. Most viszont van egy olyan dolog ami miatt megszakad a szívem, de meg kell tennem.
Ugrás a teljes írásra: Szerelem? Akarom! De miért olyan fontos számunkra?
További ajánlott fórumok:
- Egy betörésnél melyek azok a hibák, amelyek veszélyt jelentenek számunkra?
- Párkapcsolatban mi a fontosabb a szeretet vagy a szerelem?
- Miért fontos ennyire a szerelem?
- Közös vagy külön kassza volna jobb számunkra?
- Mit tegyek? Fontos! Gyorsan, szerelem!
- Miért fontosak számunkra az állatok? Mit adnak nekünk?