Szerelem? Akarom! De miért olyan fontos számunkra? (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Szerelem? Akarom! De miért olyan fontos számunkra?
Annyira sajnállak..érzelmi roncs lehetsz,valaki/valakik nagyon átcseszhették a fejed,és most haragszol a világra..:)
Majd el múlik;)
Béke;)
Tudod mi választja el az embert az állattól?
Az, hogy az állat ösztönlény, míg az embernek van tudata, hogy használja. És van, aki használja is.
Honnan ez a mérhetetlen indulat?
Nem csodálom hogy magányos vagy!
annyit aláírok, hogy a nők valóban nem szeretik a hisztiző majom reakciókat azon ffiak részéről, akik képtelenek puncihoz jutni.
;)
1. Ezek szerint a férfiak nem szeretnek b*szni, csak a nők.
2. Én hallottam férfiakat kibeszélni nőket, hm, azok sem piskóták, így megb*sztam meg így sz*pott...
3.Én örülök ha az uram segít a dolgokban, emelett este is jól teljesít. :)
4. Mit kerestél a körmösnél? :D
5. Persze ezek közül a férfiaknál semmi nem szokott megesni... Aham. Ringyók mindig is vannak és lesznek, meg olyan seggfejek is mint te, de nekem nem ez a mérvadó. :D
Őszintén sajnállak!
Sokszor pofára eshettél ha ennyire el vagy keseredve.
Akkor bővebben.., de mégis röviden. Ez egy nehéz téma. Tehát..
1.A Nők is ösztönlények, de másként!
A nő vágyik a törődésre és a gyengédségre, ugyanakkor arra is, hogy jól meg..szák(megpiszkálják alulról!).
Persze, kell nekik a gyengédség, de egy férfiatlan férfitól kirázza Őket a hideg.
Kell, hogy érezzék az erőt! Ha ez intelligenciával is párosul, azt kedvelik.
Természetesen kiszámíthatatlanok és mindenki másmilyen, de java részüknél igaz.
Ezért van az, hogy inkább egy \"kromanyoni\" mellett vannak, mint egy \"ripacs\" mellett!
Mert érzik benne az erőt és a biztonságot!
Ez náluk ősi ösztön. És itt jön a pénz is.
Szóval, fontos nekik az anyagi biztonság.
Ez pedig a fajfenntartás miatt van!
Nyilván azt választották régen is, aki a kölykeiket meg tudja védeni és kaját biztosít számukra! Aki haza viszi a mamutot és nem kell megint bogarakat enni!?
Fontosak Nekik az érzelmek.
Nem igazán tudják mit akarnak, még ha ezt mutatják is! Így nekünk még nehezebb ezt kitalálni! Mi honnan tudjuk, ha Ők sem tudják?
Sok nővel beszéltem már és mind egyet ért abban, hogy fontos az, hogy egy férfit ne kelljen kiszolgálni (Tudjon főzni,mosni, takarítani, stb.. ellátni magát, ne anyuci szoknyája mellett nevelkedjen, stb..), de nem erre van szükségük!
Ahogy az egyik megfogalmazta a minap: \"Egy férfi ne mosson-főzzön-takarítson, az a nő dolga, majd megcsinálom én! Nekem egy férfi arra kell, hogy este jól megbasszon!\" És igaza van! Azzal magyarázta, hogyha felcserélődnek a szerepek, akkor azon kapja magát, hogy Ő b*ssza meg a férfit!
A nők legalább annyit gondolnak a szexre, ha nem többet, mint a férfiak!
SŐT! Egymás között jobban kibeszélik a férfiakat, mint mi Őket!
EZ TÉNY! Amiket a műköröm-kozmetikai szalonban is hallottam, majdnem leestem az emeletről! :)
Ők ugye nem látták, hogy én ott vagyok, de egy légtérben voltunk, így mindent lehetett hallani!
DÖBBENET! :) Sokkal részletesebben kibeszélnek mindent, mint a férfiak!
SŐT!
Szóval érzelmekről és vágyakról még annyit, hogy fontosak nekik, a pénz is és mindezt egyszerre szeretnék! Ha nem megy egy személytől, hát majd megy többtől!
Ezért hajlamosak megcsalni a másikat simán!
És ha egy nő akar valamit, meg is szerzi!
Ami még a legfontosabb és a LEGALAPABB.. ezzel kellett volna kezdenem, de nem lett volna túl stílszerű, szóval egy Ősi mindás szerint:
\"Akkor higgy a Nőnek, ha ló legel a sírján!\"
Vagyis SOHA NE BÍZZ MEG 100%-osan EGY NŐBEN!
Nem szabad és nem lehet!
Ezzel vagy megtanulsz együtt élni, vagy sz*rrá alázod és aláztatod magadat az életben!
Persze, kell a bizalom és egy kapcsolat a bizalmon alapul, meg egyéb nyálas faszságok, de ésszel ám! :)
Soha nem tudhatod, hogy a másik fejében mi jár!
Mindig légy résen és légy elfogadó! (DE NEM MEGALKUVÓ!)
Pl. fogadd el a tényt, hogy soha nem tudhatod, hogy mi jár a fejében -> merre járt, míg azt mondta, hogy itt van és ott van -> ..,hogy mit és miért mondott!
Egyszer azt olvastam(egy híres ember azt mondta) \"Ha hosszú házasságot akarsz, az a titka, hogy soha nem menj haza bejelentés nélkül váratlanul, sose nézegess a másik naptárjába!\"
És igaz! Ezt kiegészíteném azzal, hogy CSAK AKKOR NÉZZ BELE A MÁSIK TELEFONJÁBA, EMAIL-JÉBE, HATÁRIDŐNAPLÓJÁBA, HA ELÉG ERŐS VAGY AHHOZ, HOGY ELFOGADD AZT, HA OLYAT TALÁLSZ, AMI SZÁMODRA KELLEMETLEN!
Mert ugye annál kellemetlenebbet, mint olyan sms-t találsz, ami kompromittáló és még számonkérésnél közlöd is, hogy kémkedsz utána, az ciki! Mert így nem csak egy megcsalt barom vagy, hanem még nevetségesebbé is teszed magadat a szemében is! Pláne, ha esetleg nincs megfelelő alapja!
És még egy fontos, sok helyen olvasható, de talán így teljesebb mondás..
A Nők nem szeretik a sírdogáló, nyüszítő kutyusokat! A Nők nem szeretik az üvöltő majmokat! A Nők azt szeretik, ha csendben lépked mellettük a Tigris! És ez nagyon sok mindent elárul.
Vicces, de nem vicc..
A Pénz nem számít! ...csak jó sok legyen belőle!
Nem a méret a lényeg! ...csak jó nagy legyen!
Alap dolog!
\"Egy kapcsolat Jó szex nélkül nem ér semmit!\" És a fordítottja ami szintén alap..
\" (Csak)A jó szex viszont kevés ahhoz, hogy együtt tartson egy kapcsolatot!\"
Ez a valóság és nem a filmek!
Keress mást, aki már rájött..
Mit akarsz egy olyan nőtől, akivel nem egyezik az értékrendetek? nem is illetek össze!
Ha valaki nem akar téged, azon lépj túl!
Örülj neki, hogy kiderült időben: nem illetek össze..akkor mit agonizálsz ilyeneken..
Vannak oly sekélyes nők, kikben ez indítja el a szenvedélyt:) Igen, ők abba szerelmesek.. És vannak férfiak, kiket egy csinos pofi, egy jó test indit be, ők pedig a testbe szerelmesek. A testnek pedig ára van. Épp ezért olyan jól összeillenek:))
ne sajnáld őket egymástól!
A párkapcsolatban biztosan számít, hogy a másik ember külseje ne legyen taszító a másik fél számára. De ha az lenne, akkor nem is lenne párkapcsolat. De mint említettem ez kimondottan ízlés dolga. Ha neked nem is tetszik valaki, az csak azt jelenti, hogy neked nem jön be, de attól még másnak tetszhet.
Vigyázz, mert egy csinos külső, egy szép arcocska még nem elég a harmonikus párkapcsolathoz.
A fellángoláshoz, a testi szenvedélyhez elég, ha ez a célod. De az igaz szerelem azért ennél többet kíván:)) Majd rájössz egyszer...
További ajánlott fórumok:
- Egy betörésnél melyek azok a hibák, amelyek veszélyt jelentenek számunkra?
- Párkapcsolatban mi a fontosabb a szeretet vagy a szerelem?
- Miért fontos ennyire a szerelem?
- Közös vagy külön kassza volna jobb számunkra?
- Mit tegyek? Fontos! Gyorsan, szerelem!
- Miért fontosak számunkra az állatok? Mit adnak nekünk?