Szénhidrát függő vagyok, lehet ezen segíteni, úgy diétázni? (beszélgetés)
csak befektetés után várj hasznot
(mondom ezt én, aki szintén jojózik. de már legalább nem panaszkodom: rajtam kívül senki sem tud a táplálkozási szokásaimon változtatni)
van olyan, hogy szénhidrátfüggő
s bizony, így nem lehet lefogyni
Sajnos be kell valljam azért nem sikerül egy diéta sem,mert szeretem illetve nem tudok szénhidrát nélkül élni.Bárhova megyek,rohanás közbe egy szendvicset megeszek, vagy péksütit. Miért mert felgyorsult világban élek és nincs időm semmire. Ez a legkönnyebb.Ha egész nap zöldséget eszek és húst,hétvégén érzem ideges feszült vagyok,de ha csak egy üres zsömlét elrágok már megnyugszom vagy fél kocka csokit.Van olyan ,hogy szénhidrát függő? remeg a kezem és rosszul vagyok,ha egy nap nem eszem,tésztát vagy zsemlét vagy péksütit,nem kell sok elég 1-2 db,de az legyen meg.Kinek milyen ötlete van erre?
Viszont így soha nem fogyok le,pár kilót:-((
További ajánlott fórumok:
- Gyógytornász vagyok, ha van kérdés és tudok segíteni, akkor írj!
- Bajban vagyok. Ki tud segiteni?
- Egyedülálló vagyok, tudnátok segíteni?
- 2009. május-tól vagyok GYES-en. Most terhes lettem. Hogy járnék jól? Tudnátok segíteni?
- Hogyan lehet magasabb a hangom? (14 vagyok) Azt mondják jó hangom van, de valahogy a magas hangok nem jönnek ki. Lehet rajta segíteni?
- Tudnátok nekem segíteni? Olyan élelmiszereket keresek, aminek magas a zsírtartalma, viszont a szénhidrát- és fehérjetartalma elenyésző!