Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Egyedülálló vagyok, tudnátok segíteni? fórum

Egyedülálló vagyok, tudnátok segíteni? (beszélgetős fórum)


1 2
54. zsaklin. (válaszként erre: 50. - Ilián)
okt. 19. 09:05
Én maximálisan egyet értek önnel azon részből, hogy még szeretne arról győzködni hogy nem vagyok csaló. De mostmar úgy érzem jó pár apja fent van ez a posztom itt a csoportban, nagyjából már a történetem is el tudta olvasni, ezen felül ha kételkedik akkor szívesen elmeselem reszletretoroen privátban, vagy telefonon, de ha szeretne én nincs messze nagyon szívesen el is jöhet hozzám, és akkor látni fogja hogy nem. Vagyok csalo. :)
53. Guruljka (válaszként erre: 49. - Enissa)
okt. 18. 23:57
Nem bízott meg azzal, hogy a szócsöve legyek.
52. Lary95
okt. 18. 23:48
Elülnek
51. Lary95
okt. 18. 23:47
Estére már a várják is épülnek és nem károsnak.
50. Ilián (válaszként erre: 48. - Guruljka)
okt. 18. 23:12

Megragadtad a lényeget, hogy telefonáltál vagy sem ,vagy milyen módon vetted fel a kapcsolatot, tényleg ez volt a fontos.

Arra akartam kilyukadni,hogy benne is megbíztál, aztán kiderült ,hogy kamu.

Itt már én is küldtem pénzt ,illetve nagybevásárlást fizettem online,amit kiszállított a gls, miután megìrta mi kellene, aztán jött utána a még erre 10000 még arra 20 stb.

Nem értem, miért az a furcsa,ha valaki kérdezni mer és szeretne meggyőződni,hogy nem verik át századjára.

49. Enissa (válaszként erre: 44. - Guruljka)
okt. 18. 22:54

Én nem is állítottam, hogy nincsenek, csak az én logikámmal nem értem a más szempontokat.

Ha én lennék egy babával, nem akarom, hogy más is így tegyen, csak a saját gondolataimat írom le.

Tehát, ha egy krízis kp. befogad, én nem mozdulnék addig el onnét, amíg nincs pénzem albérletre.

Akarhatok én az Adria partján egy villában élni, de addig nem költözöm ki a lakásomból, amíg nincs meg hozzá a feltételem. Baccus, nem volt 500 Ft-ja sem, nincs munkája, majd lesz valamikor és olyan rózsaszínben látja a világot, hogy majd bébiszitter, vagy 60 ezer Ft-os magánbölcsi. Ha atomfizikus, lehet megteheti, de egy gyári dolgozó, nem igazán engedhet meg magának egy bébiszittert, többe kerülni, mint amennyi fizetést kapna. Kicsit gondolkodjunk már reálisan. És nem, nem akarom bántani Zsaklint, csak szembesíteni a valósággal, szemben az elképzeléseivel. Persze, össze is lehet dobni itt az albérletre, vagy adhat is neki egy lakást, de meddig?

48. Guruljka (válaszként erre: 47. - Ilián)
okt. 18. 22:50

Még csak nem is telefonáltam, csak megadtam annak a telefonszámát, aki elfuvarozta volna a pályaudvarra és megvette volna a jegyét. Azóta sen hívta az illetőt.

Zsaklinnak pénzt küldtem, mert pelenkát nehezebb lett volna. Azóta is beszéltünk már telefonon és kapcsolatban állunk Facén.

47. Ilián (válaszként erre: 46. - Ilián)
okt. 18. 22:44
Azért kérdezem, mert múltkor is volt valaki, akivel telefonáltál és hirtelen eltűnt, amikor valakivel találkozni kellett volna.
46. Ilián (válaszként erre: 44. - Guruljka)
okt. 18. 22:39
Te mit segítettél?Küldtél neki pénzt?
45. Ilián (válaszként erre: 43. - Channa*)
okt. 18. 22:39
Az miért baj,ha valaki nem pénzzel akar/tud segíteni?
44. Guruljka (válaszként erre: 40. - Enissa)
okt. 18. 22:39
Nm k9tök beléd, csak jeleztem, hogy más szempontok is vannak, mint a tieid.
43. Channa* (válaszként erre: 42. - Ilián)
okt. 18. 22:26

Aha.

Nekem is van olyan ismerősöm, aki tudna segíteni;)

Csak találnék én is kifogást, hogy miért nem szólok neki...


Guruljka már segített és már többen is.

Ha kijött az anyaotthonból vagy honnan, akkor tuti, hogy nem ilyen segítségre vágyik.

Ahogy írta van albérlet, csak pénze nem maradt.

42. Ilián (válaszként erre: 41. - Channa*)
okt. 18. 22:14
Pont azt írta, hogy segít,tud neki helyet .
41. Channa* (válaszként erre: 40. - Enissa)
okt. 18. 22:08

Én a helyedben nem magyarázkodnék, mert nagyon gáz már.

Nem segítesz, nem hiszed el, vannak kételyeid. És?

Van aki így is segít.

Azt hiszem már meg is tették néhányan, így már kár pörögni a témán.

Ebből már nem jössz ki jól;)

Az, hogy mi lesz a babával, az ő dolga, majd megoldja. esetleg írjon egy 3 éves tervet most percről-perce, hogy higgy neki?

40. Enissa
okt. 18. 21:53

Tudom ott kötnél belém , ahol tudsz, de ha tudod értelmezni, amit írtam, ott azt írtam, ha nem a hibájából tették ki, írjon. Itt volt többször, nem írt. Ha nekem szükségem lenne segítségre minden büszkeségem, ellenszenven félretenném és élnék a lehetőséggel.Vannak ismerőseim, akik ezen a területen dolgoznak.

Nem tudom mi ebben a hiba, ha az ember érdeklődik? Csak abban az esetben lehet segíteni érdemlegesen, ha ismerjük a egész történetet. Mi lesz a babával januráig?

Oké, lehet küldeni számlára is pénzt, de az max. cseppnyi tűzoltás. Neki szállás kellene, ami nem 2 Ft.

39. Guruljka (válaszként erre: 39. - Enissa)
okt. 18. 21:15
Bennem az a kérdés merülne fel, hgy miért jött el onnan. Nem az, hogy kitették.
38. Guruljka (válaszként erre: 37. - Enissa)
okt. 18. 20:39
Írta Zsaklin valahol hogy kitették? ÁN nem találom.
37. Enissa
okt. 18. 17:17

Zsaklin, ha leírod akár privátban is , miért tettek ki az otthonból, ha nem a te hibádból, nagy valószínűséggel tudnék neked új helyet.


Minden megtörténhet egy emberrel, az is , hogy kiteszik, csak annyira logikátlan, hogy pont egy segítésre létrehozott intézmény, ennyire embertlenül, pénz és fedél nélkül, közvetlenül a tél beállta előtt utcára tegyen egy édesabyát és a csecsmőjét.

36. zsaklin. (válaszként erre: 35. - Enissa)
okt. 18. 12:57
Köszönöm szépen a segítséget. Ez majd januártól lesz érvényes. De remélem akkor igénybe tudom venni.
35. Enissa (válaszként erre: 34. - Enissa)
okt. 17. 18:25

Kisgyermeket nevelők munkaerőpiaci visszatérésének támogatása

A Magyar Államkincstár vissza nem térítendő támogatást nyújt a kisgyermeket nevelő szülők munkaerőpiaci visszatérésének támogatása céljából. A támogatás folyósítása az ország egész területén biztosított, a kevésbé fejlett régiókban uniós társfinanszírozás, a Közép-magyarországi Régióban pedig hazai költségvetési forrás révén.


A kiadott közlemény tájékoztatást nyújt a kisgyermeket nevelők részére az érintett GINOP pályázati felhívás (GINOP-5.3.11-18) szerint továbbadott támogatási konstrukció keretében, illetve a Közép-magyarországi Régióban megvalósuló program keretében nyújtandó vissza nem térítendő támogatás feltételeiről, lebonyolítási módjáról, és speciális követelményeiről.


A támogatás keretében a Kincstár maximum havi 40 ezer forint összeghatárig támogatást nyújt a munkahelyi, illetve családi bölcsődékben elhelyezett kisgyermekek személyi térítési díjára vonatkozóan. Amennyiben a gyermek elhelyezéséért fizetett díj kevesebb, mint 40 ezer forint, akkor a támogatás összege a bölcsődei havidíj összegével megegyező lesz, amennyiben pedig meghaladja a 40 ezer forintot, akkor a különbözetet a szülőknek szükséges fedezniük.


A pályázat benyújtásának kezdete: 2019.08.09. 07:00-tól.


Ügyfélkapu regisztrációval kapcsolatos információkért kattintson ide.


Bővebb tájékoztatás


E-mailben a ginop(kukac)allamkincstar(pont)gov(pont)hu címen érdeklődhet.


Telefonos ügyfélszolgálat: +36-1-452-2903


A telefonos ügyfélszolgálat elérhetősége:


hétfő- csütörtök: 8.00 -16:30

péntek: 8:00-14.00

Személyes ügyfélszolgálatok elérhetőségeit és nyitvatartási idejét a tájékoztató 3. sz. melléklete tartalmazza.

34. Enissa (válaszként erre: 32. - Zsaklin.)
okt. 17. 18:19

Kedves Zsaklin!


Tisztázzuk, nem szóltam egy szót sem, hogy miért született meg a baba, ha valami erre utalót látsz, linkeld be.


Nem bántani volt szándákom, csa a fránya tényeket vázoltam, hogy amennyiben nincs munka, nincs az alagút végén fény sem.


Miért kellett elhagyni az intézményt, ha nem megoldott a lakhatás, hogy tehettek ki egy babával? Ezt tényleg nem értem, hogy így utcára kerüljön valaki egy intézményből.


A magánbölcsire nem kell 60 ezret kipengetni, mert az állam támogatja mostmár.


Én mondtam írj privátban, köszöntél ennyi. Én sok sikert kívántam, mi a manót gondolhattam volna?


Ha ezen kellett átmenned, sajnálom és minden nőt sajnálok, mert sajnos nem vagy egyedül.Nyugodtan tegezzél, a neten tegeződünk.

okt. 17. 18:06
😢😢😢😢😢
32. zsaklin. (válaszként erre: 9. - Enissa)
okt. 17. 17:42

Úristen most olvasom végig a komment szekciót.

Szóval. Hogy tisztázzuk, egy két dolgot.

Az albérletet, ha nincs pénzem, havi kerestem, akkor nem tudom kivenni, ha nincs elég évem, akkor nem szülők azért hogy szenvedélyek a gyerekemmel egy életen át. Csedet is kaptam és most jelenleg gyedet kapok ra. Amit munkaviszony mellett adnak. Egész eddigi életembe dolgoztam,dolgoztam gyárban vendéglátasba, reggel 6tol este hatig, hétvégén is. Most is.dolgoznek,ha a be tudnak venni a fiamat bölcsibe, de nem tudják januárig, az is majd maganbolcsode lesz, amiért 60ezer forintot Kell kiadjak, és ami kB 100-120ezret megkeres majd a gyed mellé abból marad körülbelül 50ezrem.. De a gyerekemet megteszem. Soot. Most is meg tennem, de jelen pillanatban nincs olyan munka, ami fizetne oly a sokat, hogy annak az árából egy bébiszitter re is futna és kajára, fára is maradna. A kapcsolatomrol: mig terhes voltam a gyerek apja nem bántott, amint megszultem, rá egy hétere már a kést szorította a szívemhez, úgy hogy az újszülött gyerekem az ágyon feküdt én meg a konyhába kérdeztem saját magamtol: hogy komolyan így fog véget érni az életem, komolyan a gyerekem az anyja nélkül fog felnoni...egy pillanatot múlt az egesz. És el kellett menekülni 10honapig egy Krizis helyre ahonnan nem az volt hogy nem tudtam, nem mertem kijönni, mert bizony a gyerekem miatt rengeteg segítségre szorultak, amit ott kaptam. Mivel családom nagyon nincs, neveloszuloknel nőttem fel, neveloanyukam, aki mondjuk nem hagyná hogy ez a helyzet legyen velem és q mindenem volt, mikor terhes voltam rákban meghalt..ugyhogy igazából röviden ennyi. Bővebben meg tudok még mesélni ha nagyon szeretne ön, vagy bárki.

31. Enissa (válaszként erre: 25. - Bianna)
okt. 17. 00:35

Kedves Bianna!


Ha már ennyi karaktert szántál rám, válaszolok.


Köszönöm, a jó kívánságokat. Éppen nem volt kicsattanóan derűs a délutánom. Egy 36 kg-os, rákos embert mentem meglátogatni, akit a napokban műtöttek. Akinek nincsen senkije az országban, nincsen munkája, nincs bevétele, csak a betegsége kíséri.

Vittem neki ruhát, amit délelőtt vásároltam, tisztálkodószert,könyvet, rejtvényt és gyümölcsöt és adtam a szabadidőmből 2 órát is, hogy addig se a fájdalmával, nyomorúságával legyen elfoglalva.


Kedves Bianna!

Nem értem miért gondolod, hogy számonkérhetsz? Mi az, hogy a saját nevével? Egy frissen regisztrált valakiről van szó. Ha biztos vagy benne ő ki, akkor ismered, én meg nem.

Én régen itt vagyok, sokan ismernek, de még többen viszont nem. Lehetek nő és lehetek férfi, fiatal, vagy idős. Amit láttatni akarok magamból. A nickname nem mond rólam semmit. Ha én elkezdek halandzsázni, akkor hiteltelenné teszem magam azok előtt, akik akár személyesen is ismernek már.

Nem is azt gondoltam, hogy írja le ide, hogy Győrből a Cirmos utca 12. fsz.2 ből vagyok Kedves Kincső.


98%-ban jók a megérzéseim, a 2% hibahatár meg nekem belefér. Az én lelkiismeretem tiszta.


Kellemes éjszakát kívánok!

30. Guruljka (válaszként erre: 28. - Judit1919)
okt. 16. 22:50
Én is így látom. És én is minden jót kívánok nekik! (Neki és a kisfiának.)
okt. 16. 22:43
Egy nyilvános fórumban ☺
okt. 16. 22:41
Egyértelmű, hogy Zsaklin egy bántalmazott nő. Nem véletlen,hogy nem szeretné nyilvános egy fórumban megosztani a lakóhelyét. Minden jót kívánok neked!
27. BorosTyánka (válaszként erre: 1. - Zsaklin.)
okt. 16. 22:11

Megoldódott a problémád? Nagyon hallgatsz!

Elolvastam,írtam is.

26. Guruljka (válaszként erre: 20. - Bless the child)
okt. 16. 16:15
Igen.
25. bianna (válaszként erre: 13. - Enissa)
okt. 16. 15:41

Kedves Enissa!

Nem feltételezem rólad, hogy te nem vagy segítőkész, jószívű ember. Nem ismerlek, nem is feltételezhetnék ilyesmit.

Azt is megértem, hogy nem akarsz segíteni, mert már sokat csalódtál az emberekben. Semmi baj te ezt így látod, e szerint cselekszel. Oké.


De azt viszont már kurvára nem értem, hogy egy nehéz helyzetbe kerülő, fiatal lányt, aki az utolsó szalmaszálba kapaszkodva, bátran kiáll, (saját névvel) bízva az emberek jóindulatában és azt mondja, hogy " Ilyen helyzetbe kerültem, kérem segítsenek", a saját félelmeiddel, pesszimista látásmódoddal terheld!?

Lásd: 5, 7, 9, 12, 13, 21 hozzászólásaidat.


Kedves Enissa! Ne aggódj emiatt a lány miatt! Akinek volt hallása, nyitott szíve, az megtette, amit az embersége diktált, feltételek, aggályoskodás nélkül.


Derűs, szép napot kívánok neked Enissa!

1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook