Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Szia!
Nagyon rég voltál itt. Pont terveztem, hogy megkeresem a számos és felhívlak.
szia! nekem most 3 éves az alsó szemhéjplasztikám
előtte egy honappal volt a felső szemhéjam felvarrva
Dr. Bálint Beáta szemész csinálta mind a kettőt
kopogj nyugodtan a naplómba, megtudod nézni a képeket róla
természetesen én is a saját orvosomat tudom ajánlani, hiszen elégedett vagyok az eredménnyel
sok sikert kívánok neked az orvos választáshoz
Sziasztok!
Alsó szemhéj plasztikát tervezek. Szívesen benéznék pár naplóba, kinél hogy ment a gyógyulás folyamata. Illetve milyen eredménnyel ? Budapesten melyik orvost tudnátok ajánlani?
Láttam most egy képet, amin egy szegény lány iszonyatosan össze volt égetve. Kellőképpen meghozta a kedvemet a plazmatechnikához. Hát még ha nem is nagyon segít.
Ha van képed, esetleg megnézhetném? Éppen készülök egy konzultációra, és ez most picit megijesztett.
köszi az infot, csak a szemedet kezelték, vagy máshol is az arcodat, száj környékét? Ott milyen lett? Milyen a gyógyulása?
köszi
Szia,
Nekem hétfőn volt egy hetes a műtétem. Dr. Boros László az orvosom. Szerintem jól sikerült. Kopogtass, és beengedlek a naplómba.
Sziasztok,
felső szemhéjplasztikát tervezek, szeretnék hozzáférést olyan naplókba, akik csináltattak már.
Tudtok valami infot adni a plazma pennel végzett arcfiatalitásról?
Előre is köszönöm az nfokat
Szia, lényegileg meggyógyult, a pörkök leestek 5 nap után, most még piros (többé vagy kevésbé, attól függöen, hogy mivel kenem vagy mosom).
Valamicske börfeleslegtöl sikerült végülis megszabadulni. Még nem tudtam eldönteni, hogy elégedett vagyok-e. Egy hónap múlva alakul ki a végleges állapot, akkor majd megmondom :)
Sziasztok!
Olvasgatlak benneteket egy ideje, és szeretném megköszönni, hogy megosztjátok tapasztalaitokat azokkal, akik még hezitálnak vagy a megoldást keresik.
Én alsó és felső szemhéjra is keresek megoldást: voltam már Bajusznál, de ő azt mondta, ahhoz nem nyúlna hozzá, hanem zsírtöltést javasol egész arcra.
Voltam már fraxelen, azt úgy reklámozták, külön erre a területre is elvégzik a kezelést, mire odaértem, már csak egész arcra tudták végzeni, és mondanom sem kell, semmit sem ért.
Tudtok segíteni, hogy mi a legjobb alsó és felső szemhéjra, és ami nem szike? Azt egy kicsit későbbre tartogatnám, először pl. egy Splendiddel vagy valami más plazmással próbálkoznék. Érdemes?
Köszi, ha segítetek!