Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Milyen szempilla növesztőt használtok?
Vagy fél éve nagyon dicsértétek a Lon4 növesztőt. Továbbra is ez az egyik legjobb?
Szia 😊
Kopogtatok.
Sziasztok,
Nyitottam naplót. Egyenlőre még csak műtét előtti gondolatokkal.
A képek feltöltése még nem tökéletes, majd tanulom a fiaimtól.
Tettem fel egy húszonéves
fotót.
Azon látni,hogy nem is tudom, milyen rassz a szemem.
miért nem lehet privát üzenetet írni 2-nél többet? Így elnézést azoktól,akiknek nem tudtam még válaszolni.
Mégis próbálkozom a biztatásotokra Bálint dr.-nőt elérni, most viberen írtam neki a sok telefon után.
Volt aki írta, hogy Bálint Bea műtötte és beenged a naplójába, de nem sikerült bejutnom.Akiknek bejutottam,reflektáltam is, hogy hgy tetszett nekem. Azért csodás, ahogyan megnyílnak a szemek,mintha kapnának még1 életet, ragyognak a tekintetek :-)
Szia Ági,
Jelenleg én is 52 vagyok, de hétfőn kezelésbe vesz Boros doktor úr! :)
Kopogtattam a naplódba, szeretném ha beengednél. Köszi
Szia Eti,
Velem is pontosan így történt. :)
20-án lesz a felső szemhéjplasztikám.
Szerintem még neked is hozhat új szemecskét a Jézuska, mert a konzultáció után elég gyorsan kaptam műtéti időpontot. Csak rajtad múlik, elhatározás kérdése. :)
Én már parázok picit, de a lányok hozzászólásai itt a fórumon megnyugtattak.
Hát BL tényleg nem egy szószátyár :) De legalább mosolygott :)
Kezembe adott egy tükröt, azt mondta, nézzem magam. Majd egy hurkapálcikával "feltolta" a lötyögős részt, és azt mondta, "ilyen lesz". Innentől már csak a száraz részletek voltak. Mikor, mennyiért, stb.
Sziasztok,
ma megyek BL-hez előzetes beszélgetésre :) Kíváncsi vagyok, mit mond. Meg, hogy milyen hosszú a várólista, vajon mikor kerülhet sor a műtétre.
Szia!
Boros doki megszépített végül. Megtudjuk nézni?
köszönöm
Dóra
Kedves Lányok Asszonyok,
nekem nem sikerül ,- már mondhatom hetek óta- elérnem Bálint Bea dr.nőt, így azt hiszem elkezdem hívogatni Boros dr.-t.
Aki tudja, megadná nekem az ő számát, amin tutira elérem? Karácsony előtt már nem lesz szép szemem, de az Új esztendőt kezdhetem még elégedetten.
Véletlen az arcplasztikához írtam.
Tettem fel képeket.
Mondjátok el mit láttok?
Ne kiméljetek,őszintén, mi a véleményetek?
Nagyon köszi! Puffadásnak hívom, mert nem kifejezetten táskásnak látszik (gondolom, később ebből lenne a táska), hanem bőrfelesleg van ott. Jobb napokon még kisimul, de főleg mensi előtt ödémásodok is, és akkor már táskáknak látszik. Na, ezt szépen leírtam. Próbálok majd inkább fotót feltenni.
Megkeresem Lucát is.
Hahó!
Csak néhány szó a "másnaposságomról": Ödémásodás, alul-felül. Játszanak a színek is. Ha lenne unokám megrémülne, de biztosan nem ismerne fel. Hogy jót is írjak: Nem fáj, nem viszket(még).Na ! Ez a helyzet, de én bizakodó vagyok, szerintem jó lesz ez!