Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Köszönöm,remélem😀mert a kislányom szerint ûgy nézek ki mint egy horrorszereplő😂
Neked mikor volt a műtéted?
Sziasztok!
Én csendes megfigyelő voltam eddig!!
Tegnap délután estem át felső szemhéjplasztikán,most lábadozom,.viszont a szemeimet nem tudom még becsukni ,kinyitni se teljesen(az gondolom a sok ragtapasz miatt)ami kezd egy kicsit aggasztani! Dokibá mondta,hogy ez lehetsèges a duzzanat miatt.Màsnál is volt ilyen probléma,könnyezni is könnyezek.
Jegelni jegelem ,kaptam antibiotikumos szemcseppet amit nem kell használnom,csak ha begyulladna,van műkönny amit ajánlott.
Köszönöm..ez is igaz..csak nem szerettem az ènszakakat duplaparnan..s egyalltalan ..tettem fel folyamatosan kèpet. Ott a mai is..ugy latom nagyon sokat javult ..csak picit csipett mikor kinyitottam de mar nem olyan szaraz mükodik ..az odema mintha nem is lenne s az a vèralafutas
..mèg 9 òra varratszedesig..
Szia! Én, csak eléggé bevoltam szarva, nem mertem köszönni.:-) :-( Gondolom Te is izgultál, mondjuk neked volt támogatód!:-)
Na hát izguljunk együtt, hogy gyönyörűek legyen :-D
Nagyon szimpi ez a Boros doki! Tényleg fáradtka volt, de még így is kedves és rugalmas volt.
Amiket itt olvastam, hogy mi a teendő műtét előtt, nekem semmit sem mondott, csak hogy no smink,no kozmetikum. Mondjuk én alapból nagyon sok c vitamint szedek.
Szia,
Én rendszeresen használtam, de úgy gondolom inkább az idő oldotta meg a sárga foltokat.
Az első hajmosásnál azért óvatos legyél, ne hajtsd nagyon előre a fejed.
Sziasztok. Nemrég értünk haza a konzultáciról.
Nekem nagyon szimpi volt doki. Csúsztak az időpontok, de így is mindent elmondott. Azt is megmutatta, milyen lesz majd a szemem. Ki is írtuk az időpontot, 23-án lesz a nagy nap.
Többen írtátok, hogy nem egy mosolygós doki. Hát nekem sikerült mosolyt csalnom az arcára. Mondjuk én egy bolond nőszemély vagyok))
A váró: a leírások alapján felkészültem a legrosszabbra, de egy fokkal jobb volt, mint amire számítottam. Talán azért, mert tényleg rosszabbat vártam :-)
Hello ...köszönöm.. vettem en is .. ma dèlutan. Bekentem szèpen mert tegnap a 2 es fèl napon semi sargulo foltocska de ma ketto kb
10 ft os nagysagu elszinezodes lett. ..mindket szemem alatt. Borzasztoan utalom.. Holnap hala egnek kiszedi a dr. a varratokat s arcomat meg hajamat is megtudom tan mosni
Szia, én ma megyek konzira Dr. Boros Lászlóhoz.
Csak jókat hallottam róla, és az itteni fotók alapján nagyon szépen dolgozik.
Na, akkor megint kernek. kihez fogtok menni? Hol nezzek orvost. Balint Beata elerhetetlen es meg csak arra sem hajlando, hogy annyit irjon, hogy hagyjam beken. Zartosztaly ajanlott nem vallal el... tippek, hogy kihez menjek?
Kosziiii