Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Szia,én úgy látom,hogy még ödémas a szemhelyad,ami teljesen normalis.Par hét,és szépen lemegy,sokat fog még alakulni addig.
Nagyon szép szemed volt előtte. Lehet hogy nem kellett volna még hozzá nyúlni. Bb biztos nem szedett ki sokat. Jó lesz. Meg fogod szokni. Most még tuti feszül. És szokatlan
Hupikék, végigolvastam a naplódat, csodálatos szemeid lettek, és nagyon szép a szemöldök íved is. Remélem majd nekem is alakul idővel. Köszönom
Biztosan fog engedni a feszességéből. Nekem elég ritka szemöldököm van, ezért én mindig is korrigáltam színezett szemöldök zselével/ceruzával/porral, illetve sminktetoválással. A műtét után megtanultam az új formával (ami nekem is "laposabb" lett) kialakítani egy új ívet. És nagyon szeretem!!! Az hogy látszik a szemhéjam, sokkal szebb összhatást ad, szemöldök ív ide vagy oda. Remélem pár hónap múlva veled is így lesz 🙂
Szia Hupikék, igen volt 5 éve is egy felso, de akkor nem vett ki eleget. Ezt akartam egy keveset korrigalni, de semmiképp sem akartam túl nagy változást, ezt jeleztem is műtét előtt. Most ugy látom h teljesen lehúzta a szemöldököm. Megpróbálok türelmes lenni és nem kétségbe esni.
Megnéztem a képeket és szerintem nagyon szép lett a szemed! A következő 1-2 hónapban még sokat fog alakulni. Úgy látom hogy 5 éve is volt egy ilyen műtéted - ennyire megereszkedett azóta a bőr vagy akkor túl keveset vettek ki?
Én is félek, hogy ìgy maradok, de sajnos azzal is tisztában vagyok, hogy sosem lesz már a régi a szemhéjam àllapota. Annak azért örülök, hogy legalább van újra sminkelhető szemhéjam ès nem utolsósorban eltűnt a mázsás súly a szemeim felett😊
Köszi Silver33 a biztatást. En is ebben bizok h talán enged a varrás, nyúlik a bőr egy kicsit, és valamelyest hasonlitani fogok saját magamra ha visszaáll a szemöldököm a régi helyére.
Ne keseredj el, még biztos változni fog neked is a kinézeted.
nekem egy hetes a felso plasztikam. öszinte leszek, nem tetszik. En az absolute minimumot kértem korrekcionak es ugy velem h ezzel szemben a maximumot vette ki. Ugy érzem hiába jeleztem neki h mit akarok, o akkoris azt csinalta amit ő akart. Összehuzta a tekintetem. Nem az én arcom néz vissza a tükörben. Le vagyok törve.
Nem látom a képet..naplóban van?
Ahogy olvastam régebbi naplókban,nem gond.Az alsó ráadásul sokkal gyorsabban gyógyul.Már nem emlékszem kinél olvastam aki külön csináltatta meg,hogy jobb lett volna együtt...szóval szerintem ne parázz!biztos jó lesz!ha a dokid nem lenne biztos a dolgában,akkor nem csinálná egyszerre.
A szike az szike ;) szerintem más kezelésekkel,csak minimális változást lehet elérni,és az se biztos,hogy elégedett lennél vele,ez függ a bőröd minőségétől is.Ha megbízol az orvosodban nem lehet gond!Nekem csak a felső volt műtve,mert a dokim azt monda,hogy az alsót -még- nem kell.
Ha bizonytalan vagy menj el másik dokihoz is konzira,hogy mit javasol,de én tartanék attól,hogy lehúzás lenne más beavatkozás....sajnos csodák nincsenek.
Sziasztok! Ma 3 hetes a felsőszemhéjplasztikám. Teljesen nem vagyok elégedett sajnos. Nem tetszenek a szemem sarkában levő puklik, megereszkedések. Vajon el fog az tűnni valaha, vagy ki fog simulni?? A bal szemhéjam felett van egy piros sebszerű folt, ami nem múlik. Tettem fel az előbb egy képet a mostani állapotról.
Szia🙂 nekem 12-én lesz also-és felsö szemhéj egyszerre, én is azon izgulok hogy jo ötlet e....😱
Sziasztok! 5.-én műtenek elvileg felső-alsóval egybe.Egy picit ráparáztam... így gondolkodom lehet mást kellene választanom, ami nem jár vágással.
Tudnátok ajánlani valamit, ami nektek bevállt?
Elmegyek konzira a szálbehúzásos érdekel, de kevés adat van a neten erről.
Köszönöm
Háááat, nem tudom:) félek hogy nagyon durva lesz mind a ketto egyszerre, viszont egyszerre letudnám :)vki másnak esetleg ilyen tapasztalata?
Ha mindkét műtétre szükség van, akkor szerintem érdemes egyben letudni őket. Ki fog műteni?
Nektek is szokott szurkálni a vágás helye? Én ma különösen erősen éreztem a jobb szemem felett. Elképzelhető, hogy frontra érzékeny a vágás helye??
Hupikék a tiéd a legjobban sikerült szem amit eddig láttam
Szia! Pár hét alatt kisimul a bőr és nem lesznek ott a csomók. Ha gondolod, nézz be a naplómba - varratszedés után egy ideig nekem is látszódtak, utána már nem :) A szempuffadás szerintem hamarabb is le fog menni. Türelem és kitartás :)
Köszi, nem mondta a borogatást, jégzseléztem a alsó részt, hogy a felsőt ne érje nehogy felázzon.
Véleményetek szerint megcsináltassam egyszerre az alsot és a felsot? A dokik /3bol 2/ ezt ajánlotta....?????
Viszont gyönyörű a szemformád..borogas óvarosan a duzzanat ellen...a doki azt mondta, óvatosan és ne sokáig érje a hideg ...és ne a vágásnál.
Jól bevéreztél..pihensz eleget?
Nekem is gyűrődött volt a kezdetnél és a végénél...már szinte semmi nem látszik belőle
Sziasztok!
Érdekelne, hogy varratszedést követőenmennyi ideig marad ez a szempuffadás ill nem tudom zárni rendesen, gondolom a vizesedés miatt.
Tegnap kiszedte a varratokat és ahol csomózva volt a cérna 2 helyen a bőröm összegyűrődött.
Valaki nyugtasson meg ez ugye be fog simulni?
Többiek hogy vagytok? Krémezni még mindig csak a szemem alatt merem. Tegnap próbáltam delül is, de éreztem, hogy nem tesz jót. Áprilisban volt egy plazmásom, egy vagyonért. A dokinéni azt mondta, hogy csodaszép lesz...hát nem lett az. Összeégette..brutál voltam. Kb 1 óra volt. Utána nem érhette nap. Sültös sapkában, napszemüveggel vezettem. Ennek ellenére bebarnult kicsit a szemhéjam ..és a lelógás a szempillára ugyanúgy megmaradt. A mostani szemhéjplasztika tényleg hozott változást. Ráadásul a plazma által bebarnult bőr is eltűnt a kimetszéssel. Annak, aki fél tőle: az utolsó pillanatig dolgoztam, a munkából estem a műtőasztalra. Nem volt időm előtte rágni magam. A műtét előtt 1 órával bevettem egy Frontint..ez úgy lelazított, hogy elaludtam rögtön a szuri uán. A doktornő ébresztett a végén fel. A doktornőt úgy választottam ki, hogy több plasztikáját láttam, ráadásul a saját korosztályomból..az ismerőseim között. Tb-re csinálja..Pécsett. Szóval ne féljetek..