Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Akkor szó szerint tényleg ott találkozunk :-)
Nálam sem vészes a helyzet, de inkább most, mint pár év múlva. Talán most még rugalmasabb a bőr.
Én 18.15-re.:-)
Bár közben engem már meggyőztek a saját zsír betöltéssel, azért meghallgatom.Effektív nem lóg a bőröm, csak lecsúszott az anyag lentebbre :-)
Szia!
Én 18:30-ra megyek.
Te?
Köszönöm :-)
Hogy tudok más naplójába "bekéreckedni".
Fél órája regisztráltam, még nem sikerült megfejtenem :-)
Nagyon szépen dolgozik.
Nézd meg a naplókban.
Sziasztok!
Én 01.08-án délután megyek Dr. Boros Lászlóhoz felső szemhéjplasztika konzultációra.
Valaki esetleg "ismeri" őt?
Sziasztok!
Régen jártam erre, először is boldog új évet mindenkinek!
November 20-án volt a műtétem, szerencsére minden OK. Január közepén kontroll, majd akkor teszek fel új képet a naplómba. Érdekes, hogy az időjárás változást, mint minden egyéb műtét, úgy a szemeim is érzik. Csiklandozó, viszkető érzés. Picit feszesnek érzem még a külső sarkokban, de néha masszírozom és az jót tesz.
Jó látni, hogy több új sorstárs is lett a fórumon.
Nekem is sokat segítettek, bátorítottak az itt olvasott hozzászólások.
:)
Köszönöm Jutka5455 a biztato szavakat! en is remenykedem hogy igy lesz és megkedvelem az új arcomat. Azért nem lebecsülendő dolog az ilyen műtétek lelki háttere… mármint az hogy más néz vissza a tükörből….
Lányok, egyébként kinek milyen tapasztalata van, meddig lesz piros vagy lila maga a heg ? Nekem az orvos 6 hetet mondott. Masoknak hat hét alatt kifehéredett ??? A heg most most a redő felett van 1-2 miliméterrel és látszik, az orvos szerint be fog mélyedni a redőbe a vágás. De a külső "szárnya" nem fog bemélyedni… ott csak a fehéredés a megoldás.
Szerintem szép lett a szemed, én egy jól sikerült műtétnek látom. Ha kevesebbet vett volna ki, nem lenne eredmény, egy év múlva újra műteni kellene.
A szemplasztika kb 3 hónap után mondható véglegesnek, de van akinek még ettől is több idő kell, a végleges forma kialakulásához.
Értem, hogy megrémültél, nem ugyanaz a tekintet néz vissza a tükörből, de ez volt a cél, nyíltabb lett, fiatalosabb. Hidd el sokat fog engedni még a bőröd, fog puhulni a vágás helye, lemegy a duzzanat, megszokod és lehet, hogy megszereted az "új" szemedet.
Sziasztok,
7 éve volt egy felső szemhéjplasztikám ( Ignácz zs. ) most szeretnék újra egy felsőt, macskásítást, mikor ferde vágásúra alakítják a szemet, van olyan, akinek ilyet már csináltak. Most Tönköl vagy Viczián fog műteni. Köszi !