Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Van mindenhol általában. Kb 5000 igen. De tényleg csak 1 csepp kell szemenként és nagyon jó.
Kösz..akkor megkerdezem a Patikust van e ez a Optive Plus
...de jo ez is lesz vagy 5000 forint ...ha ha
Optive a legjobb.
Ha kicsit száraz sima optive ha nagyon száraz optive plusz
Csukott szemre mert a szempillákon marad és elvileg onnan adagolósuk folyamatosan. Szemfestekkel nem szabad mert akkor leoldódik és megy a szemedbe. Én kipróbáltam de nem jött be.
Szeretnem megjerdezni a tisztelt forumozokat hogy ez az Optrex nevu x valamikor piacra dobott jo draga szenspray vajob jo ? Mert viszketo es konnyezo szemre ezt kaptam de erdekes modon csukott szemhejra kell permetezni. Kiprobaltam ..pici enyhulest adott..de vajon tenyleg ez lesz a jo most ?
Jobbulast.. kimeld magad nagyon..en eroltettem szemem be is gyulladt.. de naprol napra jobb hala ègnek..csak megviselt.. nagyon faradt vagyok..foleg a haton alvas miatt. Most megyek szemcseppert..mar majdnem ejjel fel kettokor elindultam ..a doki azt mondta lehet szemcsepp de nem feltetlenul mert par nap mulva ugyis rendbe jon magatol csak nagyon friss a mutet
2 hét múlva olyan gyönyörű lesz, majd meglátod :-)
Nagyon kedvesek vagytok. Hát nehéz megállni, de rajta vagyok, hogy csukva tartsam. Most még ez nagyon feszül, s könnyezik, meg nem tudom becsukni rendesen, ami fura érzés. Tudtam aludni szerencsére, de voltak kétségeim, mivel van egy jó kis gerinc sérvem, így én ülni se nagyon szoktam, ahhoz képest csak össze jött:-)
Rakok majd képet késűbb, sztem mindennap, most ez nagyon vállalhatatlan :-D
Szia,
Kopogtattam a naplódba.
Én hétfőn megyek Boros dokihoz kontrollra. Az 1 hónapos csúszott az ünnepek miatt. November 20-án műtött.
Csak tanácsként írom, hogy nagyon-nagyon sokat pihentesd a szemed. Ne tévézz és ne számítógépezz, mert könnyezni fog, elfárad a szemed. Kb az 5. naptól lesz jobb. Nekem a 3. és 4. nap volt a legrosszabb.
A naplómban olvashatsz az én műtétemről is.
Vigyázz magadra, pihenj, gyógyulj, szépülj! :)
Hogy vagy? Tudtál aludni éjszaka?
Vigyázz magadra. Remélem, tudsz majd félig ülve aludni, pihenni. Jó éjt.
Koszi...te most gyogyulj..s ne konnyezzen a szemed ugy mint enyem neha.. s ne legyen csomocskad a hegen. S ha egyet ajanlhatok..ne eroltesd tul a szemed..elso ket nap jobb lenne tobbsxor hosszan csukva pihentetni
Köszönöm, én is így látom. Igazság szerint még 2éve volt tekintetem, csak életmódot váltottam, így fogytam. És lett egy szép nagy mély szemem :-D
DE már most látom a régi énem (kicsit kopottan, de mégis )
Fű, én nagyon sokat aggonizáltam mit is válasszak, éjjeleket nem aludtam :-D de sztem jól döntöttem nagyon.
Igen, én jégzselézek.
Mára elköszönök, mert elégérdekesen látok, meg folyok össze-vissza, sztem pihentetem kicsit.
Szép estét Nektek!
Köszönöm szépen, aranyos vagy! Nekem 23-án lesz. Drukkolok, hogy enyhüljön/elmúljon a pirosság, és a heg is a helyére kerüljön, legalább annyira, hogy elégedett legyél vele.
BAFVera, maga a seb még mindig piros, gondolom gyogyul, csak nagyon lassan. Doktornő azt mondta h 6 hétig lesz piros, ha addig nem javul akkor visszamegyek lézerre. Helyzetileg semmit nem mozdul a heg, nem megy a redő irányába ez már biztos, sőt inkább mintha felfele vonulna. … Neked mikor is lesz ? Látom már nagyon készülsz testileg, lelkileg. Szoritok!
4nap után nagyon nagyon szép vagy! még 4 és észre se venni! :-) a felén túl agy!
Jó gyógyulást!És legyél nagyon szép :-)
És köszi az infókat!
Semmi kulonos.. mondta a dr.mèg ne legyenek lefele iranyulo mozdulatok a szem kornyeken..csak oldalra.. S aztan erheti mar viz is. A kis csomocskat meg maszirozni lehet. S elgog mulni.. ☺ hat ennyi.
De klasz!!! Van szemhéjad :-)
Illetve eddig is volt, de most látszik is))))
Szuper lesz!
Jegelted műtét után? Vagy nem kell rögtön?
Már jelentkeztem is olvasásra :-)
Hát nem kellemes, de vhol olvastam hogy a fogorvosé rosszabb, és ez igaz. Nagyon hamar hat, semmit sem érezni. Inkább pszihésen vágott haza, de engem minden, szvl nem vagyok kiinduási pont :-)
Raktam képet naplóba, még friss ropogós.
Annyira ne irigykedj, egy horror igy magunk kozott. De megeri!!! Most kezdek mokeszosodni :-D
Jaaaa, bocsi) Valamiért úgy emlékeztem, hogy egyszerre volt....nem tudom, miért.
Mi volt az "ellenőrzésen"?
Örülök)))
És egyben kicsit irigykedem, hogy túl vagy rajta!
Ugye ugye.. 😉 helyes
Akkor most johet a gyogyulas.. Kitartas
Te draga ☺ csak also volt kiprobaltam sminkel..jo lesx de inkabb este lemosom..s csak hetfotol megint.