Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Ne izgulj! Minden rendben lesz. Én a műtét előtt pár nappal elkezdtem szedni napi 3*1 adagban a Rutascorbint.
Műtét után feketenadálytő krém jó az ödéma és véraláfutás kezelésére, nem szabad a hegre. Én vettem műkönnyet is, amikor száraznak éreztem a szemem akkor cseppentettem.
Ja, és a jegelésre tényleg mirelit zöldborsó. Belecsavarni egy pamutpólóba és úgy ráhelyezni az arcra.
Van naplóm, ha gondolod kopogj be, ott részletesen leírtam mindent a műtétről és a lábadozásról. Engem is Boros műtött. :)
Szia! Nekem is ilyen volt a szemem, aztán az idő múlásával (most "már" 40 éves vagyok)rosszabodott a helyzet. Én most szántam rá magam a műtétre. Igazándiból sajnálom, hogy nem előbb. Mai eszemmel korábban csináltatnám.
A műtétet 28 éves korban is elvégzik :-)
Ok..de most mèg van ilyen ödèma nem akkora mint tegnao de haromsxög alaku a fejem 😂😂 aki atesett also szemhejplasztikan az tudja mirol beszelek..
Ilyenkor a legrosszabb hogy a furdőszobaba ..hogy is mit is es hogy kene hasznalni..? 😂😂 s vajon fogat lehetne mosni ?..mert az nagyon jol esne
Egyaltalan nem volt fajdalom ..mèg annyi sem mint mikor a fogorvos ad èrzèstelenitőt. Lidokain volt azt tudom.
S nèhany ponton beadta a dr. S mire megkerdeztem most mit csinal azt mondta a metszest mar meg is ejtette ..ball szememen kezdtunk
Van fennt nèhány kèp..
😊
Dr. Vincente Rodrigo amugy egy nagyon jo szakember.
Kèt hete karacsony elott jartam nala .. de hialuron toltest akartam. Azt mondta nem javasolja mert szem alatt a vèkony bőr miatt nem mutatna jol.Ő Amerikabol szarmazik Perubol egyèbkènt s tudasat onnan is hozza..sebèszi technikakat honosit meg Magyarorszagon. Az èn szemem karikas volt 40 .èves leszek. Nekem pèldaul azt mondta kb 1-2 mm borfeleslegnel nincs tobb. Lerajzolta s el magyarazta mit lehet tenni .. a meglevő zsirt atcsoportositani ..atultetni egyik pontbol masikba.. ez törtènt..pènteken ..s az izombol is lett kivagva. Azonnal fixaltam időpontot nala januar 5.re..megcsinaltuk. Műtèt alatt teljesen kiegyensulyozottan..nyugodtan ..magabiztosan dolgozott. A szuri nem fajt.. èreztem hogy jo kezekben vagyok. IPRAS ez egy röviditèse annak a tagságnak ami az övè is. Ez azokè a plasztikai sebèszekè akik kivètelesen magasan kèpzettek..mint dr.Rodrigo is. Őt azèrt ..mert Amerikabol hozza a tudasat ..illetve onnan is ès folyamatosan kèpezi magát. A Kontur Klinikan dolgozik egyèbkènt. Mind kèt hely ahova konzultaviora mentem s a magán rendelőjuk ahol műtött a Rokus Korhazon
belul..tiszta rendezett. A dr. hatarozott..nyugodt.. egyenes jellem.. Az ápolok is nagyon segitőkèszek. Hètfőn holnap ránèz a műtètre..s kedden kiszedi a varratokat.
Hello ..engem penteken ..januar 5. műtött alsò szemhejnal a dr .Vincente Rodrigo.
Egyenlore jol vagyok.
3 nap a jegelest matol abba hagyom.
Az ödèma meddig tart?
Ajjjajj
Az nem hangzik túl jól!
Én is hétfőn megyek, nekem már a 16 is soká lenne.
Lehet ebből tényleg csak silhuettte soft szemöldök emelés lesz csak.
Attól meg nagyon félek, nehogy torz legyen a fejem utána, tetovált a szemöldököm.Vaaknek tapasztalat ilyesmiben esetleg?Bár sztem ez annyira egyéni..
Nálam kértek.Sőt EKG
is
TT is akitől azért pártoltam el, mert a beutalókat velem akarta elintéztetni.
A szemész aki műtött
mindkettőt kérte, és adta a beutalókat.