Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Szellemek a házban? fórum

Szellemek a házban? (beszélgetős fórum)


Ez a fórum a következő cikkhez nyílt: Szellemek a házban?

1 2 3 4 5 6
70. 80ASIQ (válaszként erre: 67. - Zizzzenet)
2011. dec. 10. 21:51
Hisztizel?
2011. dec. 10. 15:57
azt mondják, hogy a fényképeken azok a fehér gömbök szellemek, ti elhiszitek ezt?
68. Zizzzenet (válaszként erre: 66. - 80ASIQ)
2011. dec. 10. 15:44

ha számodra az átalánosság, hogy a műtéteimet napra pontosan megnevezte, a legbelsőbb félelmemet, amiről nem beszélek senkinek, a katasztrófába fulladt expárom korát, koroszkópját, stb... akkor igen

magánnyomozás? azt hittem a kicsinyességnek is vannak határai. nem tudom, hol élsz, van-e szakember a közeledben. megjegyezném, hogy ahogy orvosban, ügyvédben, asztalosban is akad kontár, úgy ebben a szakmában is. a jó asztrológus főiskolát végzett, valószínű buddhista vagy szabaegyetemen. azaz kb 4-5 évig tanult. budapesten mindenesetre tudok mondani neveket.

67. Zizzzenet (válaszként erre: 65. - 80ASIQ)
2011. dec. 10. 15:41
ha beírod e 2 fogalmat, fog kiadni szakembert. sajnos azt hiszed, hogy felette állsz mindennek és mindenkinek részemről be is fejeztem
66. 80ASIQ (válaszként erre: 64. - Zizzzenet)
2011. dec. 9. 15:54

Elálltam attól, hogy elmebetegnek tituláljak embereket mert erről beszélnek. (Tegnap kicsit rossz voltam!) Az emberi agy, gondolkodásmódok nagyon különbözőek. Vannak akik hisznek ezekben a dolgokban, sőt esetekről számolnak be. Hogy aztán azok megtörténtek-e vagy sem, nem tudom, nekem egyetlenegy misztikus élményben sem volt még részem. Ne haragudjanak meg rám azért mert kételkedésemnek adok hangot és a leírt eseteket kitalációnak vélem.

Lehet, hogy amit most leírtál, sem igaz, csak leírod, hadd tépelődjek. Részben célt érsz, mert a misztikum engem is vonz, tehát akár én is megpróbálkozhatom azzal, hogy karmaasztrológiai horoszkópot csináltassak. Vajon az illető honnan tud meg dolgokat rólam? Egy magánnyomozás igen sokba kerülne, valószínűleg milliós összeg körül.

Az általánosságokat pedig még primitívségem dacára is észreveszem! :D

Ki van ilyen karmaasztrológus lakóhelyem közelében? Vagy levélben is elég felvennem vele a kapcsolatot?

(Haza kell menni. Majd később otthonról.)

65. 80ASIQ (válaszként erre: 63. - Zizzzenet)
2011. dec. 9. 15:43
Kíváncsi lennék egy regressziós hipnózisra. Csak attól tartok, hogy a legkitartóbb erőlködésem ellenére sem fogok találni olyan pszichiátert aki regressziós hipnózisban részesítene. Ha mégis sikerülne találni valakit akkor az meg azt mondaná, hogy nem vagyok hipnotizálható.
2011. dec. 9. 15:25

egy kis történetet mesélnék el azok számára, akik a magasabb dimentiókról folyó értekezést elmebetegnek tartják

pár hete megcsináltattam a személyes karmaasztrológiai horoszkópom. a nő semmit sem tudott rólam. miután 4 hétig dolgozott a képletemen, részletesen beszámolt az életemről, az életvitelemről, betegségeim időpontjáról, félelmeimről.

ez véletlen lenne? és ha a karmaasztrológia igaz, akkor mért ne lennének szellemek, azaz bardó állapotban lévő lelkek?

63. Zizzzenet (válaszként erre: 23. - 80ASIQ)
2011. dec. 9. 15:19
lehet, hogy nem pszichiáterhez kellene küldeni, hanem olyanhoz, aki kifejezetten ártásokkal meg szellemekkel foglalkozik. amúgy meg, a pszichiáterek közt vannak olyanok, akik regressziós hipnózist végeznek, azaz visszavezetnek korábbi életedbe. szóval még kapcsolódhat is. nem mindig az elfolytás a jó módszer....
62. zsilv
2011. dec. 9. 00:31

Sziasztok!

Nekem is gyerekkorom óta mindig történnek érdekes, megmagyarázhatatlan dolgok. Már megszoktam ezekkel élni és a különböző "jeleket" megfelelően tudom értelmezni.

Régebben erről, valóban nem sokat lehetett beszélni, mert rögtön megbélyegezték az embert.

Szerencsére, már sokan nyitottak ilyen témára.


Amúgy az egyén horoszkópjában is benne van, hogy vannak, akiknek érzékük van az energiák észlelésére, s vannak, akik ugyan szeretnék megtapasztalni, de mégsem sikerül.

Na meg vannak akikre káros lehet, mert a lelkileg nem tudnák feldolgozni.


Kb: 10 éve egy ismerősöm meghalt és eljött álmomban elbúcsúzni. Nemrég egy szeretett rokon halt meg, és nem álmodtam még vele.

Hiába várom, hogy jelentkezzen, nem jön.


Amikor lányom kicsi volt, néha mesélt a szellemekről. Most már úgy gondolja, csak kitaláció volt.

Bár amikor az ajtó ide oda mozgott és rászólt, hogy XY ne csinálja, akkor megállt. Na ilyenkor az ember nem hisz a józan eszének.(És levegőt is alig kap a meglepetéstől)


Egyszer késő este, hangos lépéseket hallottam. Kimentem megnézni ki jött, de senkit sem láttam. (Az épületet kb:200 éve építették)


Egy ismerősöm lakott pár napig nálam és mondta, hogy a házi szellemet küldjem el, mert a konyhában mindig felkapcsolja a villanyt.

(Biztos zárlatos volt akkor lámpa)

Amúgy nem értettem, miért zavarja ilyen apróság.


Nagyon szeretnék ezekkel a szellemekkel kommunikálni.Ez még nem megy.

Sajnos nem látom őket, csak érzékelem.

Amúgy semmi félelem nincs bennem, és az ilyen témájú filmeket is szívesen megnézem. Ugyan nem fogadom el igaznak, csak érdekesek.(Már amelyik)

Szerencsére nem vagyok befolyásolható, és először reális megoldásokat keresek mindenre.

61. 80ASIQ (válaszként erre: 60. - Monna02)
2011. dec. 8. 21:37

Nem érzem nyersnek a modorod! Számomra kifejezetten kedves! Én melyik fél vagyok?

Hopp! Leesett! Nem a lovas a lóról, hanem az, hogy én látok kevesebbet, mert nem látom a szellemeket. Ezt én is sajnálom, írtam talán nem is egyszer. Elfogadom fogyatékom és örülök, hogy ennyi és nem több.

:)

60. Monna02 (válaszként erre: 59. - 80ASIQ)
2011. dec. 8. 21:28

Elnézést a nyers modorért, de a szkeptikusságodhoz a következő két hasonlat jutott eszembe: egy másodikos gyerek sohasem fogja megérteni a nyolcadikos matekot, hiába is próbálnád elmagyarázni neki... Van aki csak pár osztályt fejez, van aki egyetemeket, egyik sem fogja megérteni a másik világát, nézőpontjait, látásmódját.

A másik hasonlat: egy lovas aki lovagol az egész látóhatárt belátja, de a lova a szemellenezőtől csak egy részét. Ettől még ugyanott vannak, csak egyikük többet, másikuk kevesebbet lát a környezetből...

Egyikünk kevesebb, másikunk több "tudással" érkezett ide... Nem érdemes győzködni egymást, el kell fogadni h egyikünk itt, másikunk esetleg még csak ott tart.

59. 80ASIQ (válaszként erre: 58. - Banyanyanya)
2011. dec. 8. 20:13

Nem nevetlek ki. Persze nehéz elhinni ezek után.

Nem régen az UFO észlelésekről láttam egy műsort. Mondjuk, az tényleg más téma mint ez, de leírom. Annyi a dolog lényege, hogy a holtbiztosnak ítélt esetek 99% -áról bebizonyosodik, hogy nem is bonyolult dolog, hétköznapi magyarázata van. Szerintem nem árt arra gondolni, hogy a szellemészleléseknek is lehet esetleg egyszerű magyarázata. De ki tudja.

Meg kell esküdnöm, hogy nem akarom senki kedvét elvenni a történetek közlésétől!


Egy érdekesség jutott eszembe hazafelé tartva:

Egyszer új harangot kapott a gyulai nagytemplom a hívek adományából. Daru emelte be a templomtoronyba verőfényes napsütésben. Mi jelent meg az égen? Szivárvány! Le is videóztam.

Lehet magyarázni, hogy természetes jelenségként is előfordulhat, fent biztosan párás a levegő, illetve a Jóisten így jelzett, hogy tetszik neki a harangmegvétel és elhelyezés.

58. Banyanyanya (válaszként erre: 56. - 80ASIQ)
2011. dec. 8. 19:55

Csakhogy nálunk 350 km megtétele után párásodott be, nem volt elzárva semmi, és pár pillanat múlva magától le is száradt. Tényleg lehet fatális véletlen.

Hogy a kocsin nem esett karcolás, az tényleg nem fontos. De én már láttam a szélvédöbe "beleállt" özet. Persze nem azt mondom, hogy ebben az esetben is történhetett volna így...

Mindenesetre engem békesség és nyugalom száll meg, ha erre az estre gondolok. Ès semmi gond, ha ezen bárki is nevet. Ugyanúgy joga van ehhez, mint nekem ahhoz, hogy kialakítsam a saját külön bejáratú világképemet.

57. 80ASIQ (válaszként erre: 51. - 89cf9177e3)
2011. dec. 8. 19:20

Nincs mit! :)

Örülök, hogy nevetsz! Így is kell! :)

56. 80ASIQ (válaszként erre: 52. - Syria)
2011. dec. 8. 19:19
Egyszer nekünk is bepárásodott a kocsink szélvédője. De hirtelen, vagy 20 km megtétele után. Szabályosan vészfékezni kellett! Nézem a szellőzőkapcsolót, hát el van zárva! Mindig nyitvahagyom. A mai napig nem tudom, miért ennyire hirtelen párásodott be az üveg. De én arra gondolok, hogy a fűtésen akartam állítani lényegében önkéntelenül, csak melléfogtam. (Értsd: Mellényúltam)
55. 80ASIQ (válaszként erre: 50. - 00a194caf9)
2011. dec. 8. 19:14

Lehet, hogy én elriasztanám a szellemeket.

Most nem ironizálni akarok, de ha tényleg léteznek, akkor lehet, hogy engem nem szeretrnének. Nem tudom. Pedig egy jó szellemet elfogadnék.

2011. dec. 8. 19:12
küdd ide hozzám őket...majd én beszélek velük
53. 80ASIQ (válaszként erre: 49. - 00a194caf9)
2011. dec. 8. 19:11

Dehogy akarom megtanulni! :D

Csak valami miatt visszanéztem néhány hozzászólást.

52. syria (válaszként erre: 24. - Banyanyanya)
2011. dec. 8. 17:53
Szerintem inkább a fatális véletlen.
51. 89cf9177e3 (válaszként erre: 21. - 80ASIQ)
2011. dec. 8. 17:17
koszi :D
50. 00a194caf9 (válaszként erre: 48. - 80ASIQ)
2011. dec. 8. 16:30

Nem, nem élünk közel egymáshoz...


Ezt ne így képzeld el, hogy körülöttem remeg a levegő. :D Dehogy is... Tök átlag életem van, mint ahogy másoknak is... Csak olykor-olykor vannak dolgok, amikre nincsen épp ésszel magyarázat. Ahhoz, hogy egy ilyet tapasztalj, velem kéne élned, mert ez egyáltalán nem mindennapos.

49. 00a194caf9 (válaszként erre: 47. - 80ASIQ)
2011. dec. 8. 16:29
Miért akarod megtanulni....?!?!?!
48. 80ASIQ (válaszként erre: 45. - 00a194caf9)
2011. dec. 8. 15:56

Köszi, hogy mégis szóltál hozzám! :)

Már kezdtem pityeregni...

Pont az a baj, hogy engem nagyon is érdekel a misztika, viszont semmi személyes élményem nincs. Nagyon szeretnék valami érdekeset látni ebből a témakőrből. Kár, hogy nem a közelünkben laksz (vagy igen? Gyula) mert meglátogatnálak, hátha meglátok valamit. Ne ijedj meg, nem vagyok tolakodó. Meg aztán a jelenségek sem jönnek - gondolom - parancsszóra.)

Valami UFO észlelésben is szivesen benne lennék, de arra is jóformán csak cáfolatokat hallottam.


Szép délutánt és estét kívánok! Zárul Miki mókatára, menni kell haza, ahol új feladatokat kapok a családtól. Mindig a kicsit mozgatják!

47. 80ASIQ (válaszként erre: 31. - Blanka201004)
2011. dec. 8. 15:47

Mist vettem észre ezt a hszt. Újra meg újra olvasom a topikokat ugyanis, mindig előlről. Megpróbálom kívülről megtanulni őket.


Miattam nem mered leírni a sztoridat? Ne törődj már egy sz*rjankóval!

--

Most komolyan:

Szeretek hülyéskedni. Lehet, hogy túllőttem a célon. Mielőtt hazamegyek a munkahelyemről, mindenkitől bocsánatot kérek!

Nem unatkoztam, van munkám, de sajnos a fórumozás is érdekel.

Aztán, hogy vannak-e szellemek vagy nincsenek, nem tudom. Érdekelnek az ilyen sztorik, csak remélni tudom, hogy nem kitalációk.

Ne hari, gyerekek!

46. 00a194caf9 (válaszként erre: 38. - 80ASIQ)
2011. dec. 8. 15:40
Miből gondoltad, hogy az vagyok? :D Nem vagyok az. :)
45. 00a194caf9 (válaszként erre: 35. - 80ASIQ)
2011. dec. 8. 15:39

Nos, egy üveg dohányzó asztalról van szó, amin nincsen terítő. Az ajtó és az ablak zárva voltak, tehát, nem a huzat volt egyik esetben sem. Gyerek sincsen. :)

Nem mondom hogy manók, vagy szellemek voltak, de látod, valóban megmagyarázhatatlan, és ez tény. :)


Én nem tartok ettől, nem kiabálom, hogy szellemek, viszont tény, körülöttem szoktak furcsa dolgok történni néha napján, és ezt már mások is észre vették.

Ja, és nem hallucináltam. :)

44. 00a194caf9 (válaszként erre: 31. - Blanka201004)
2011. dec. 8. 15:31
Szerintem se foglalkozzál vele. :)
2011. dec. 8. 15:00
Gyerekkoromban volt egy krimi film amiben nyikorgott az ajtó.Azóta is félelmetes ez az emlék számomra és nem tudok zárt ajtó mögött aludni.:(
42. Sly7105 (válaszként erre: 36. - Blanka201004)
2011. dec. 8. 14:40
Hát igen... ő még nincs abban a korban... .Ezért is érdekes dolog ez!
41. 80ASIQ (válaszként erre: 37. - Blanka201004)
2011. dec. 8. 14:37

Honnan tudod?? Csendesen mosolygok a bajszom alatt!

Köszönöm!

Írjatok nyugodtan, nem fogok kötözködni!

Az én fantáziámat is foglalkoztatja ez, nem tudom megmagyarázni, hogy miért.

1 2 3 4 5 6

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook