Szegediek, itt vagytok? (beszélgetés)
Subassa felé járok szinte minden nap..én nem látok semmi mozgást sem, vagy csak sötétben mozgolódnak...ha látok valami érdekeset szólok.
Én MOST járok a Kodályba, de már nem általános suli hanem, Kossuth Zsuzsanna Gimnázium,Egészségügyi és Könnyűipari Szakképző Iskola...na még leírni sem egyszerű.
na, majd csinálok neked ékezetet is legközelebb :))) ha arra járok :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
én nem vagyok északi városrészi még is ismerlek - ezért mondom :DDDDDDDDDDDDD nahát-nahát (kingásan)
Kodályba jártam, igen.
Uhhh de rég volt.
Most ezt mièèèè mondod??Csak a jòò termèszetemèrt ismer mindenki!!!Ezèrt vagy te is 10 ève a baràtomHogy irjak pontozott betuket?Nem birom àtàllitani ezt a gèpet!
Megyek felhozom a tobbi tuzifàt,mindjàrt itt leszek megint......
Halihó! Tegnap óta kicsit lemaradtam, de vissza-vissza olvastam....
Ma voltam bent a városban, de hát a kedvem elment egésztől... az utóbbi időben motorral jártam, de most h itt a rossz idő, váltanom kellett buszra... eszméletlen ami itt megy. Hihetetlen emberek vannak. Volt időm megcsodálni a járókelőket amig vártam a trolira a centrumnál. Pl. láttam egy középkoró, inkább fiatalabb muksót, kezében egy nem is tudom mivel... olyan volt mint mini bárd:D:D de komolyan... azzal kalimpált miközben ballagott, és fürkészte az embereket... azt figyeltem vajon kibe fog belekötni. Komolyan mondom megijedtem tőle. Gondolom a bombariadós sztori is vmi hasonló IQ bajnok agyából pattanhatott ki. Nagyon sok az elzüllött ember mostanában.
Lakik valaki subasán? Vagy ismeritek nagyjából milyen környék? Nem tudja véletlen valaki h mikor óhajtják megcsinálni az utat??(földút) ilyenkor amikor eső van egyszerűen járhatatlan, főleg gyalog... mire kiérek a buszmegállóba térdig saras vagyok... télen ha meg megvan fagyva balesetveszélyes (tapasztalat). Azt mondták erre a télre elkészül az út, ehelyett annyira haladtak h felvan ásva meg túrva az egész, ami méginkább ront a helyzeten...
Most voltam otthon a nyàron,de el kell adnom az automat ès ùgy èrzem belefèr hogy otthon toltsem a karàcsonyt!Vagy 6 ève nem voltam otthon ilyentàjt!
Szoljatok màr ha van esetleg egy csongràdi sgt-i albèrlet!!
Nem is értem, miért jó ez annak, aki csinálja. Bár szerintem már direkt, mert a rendőrség nem tud mit kezdeni vele.
Az Anna kút tényleg szép lett...
Száradna le a keze annak aki ezzel szórakozik....nem tudom mi a jó ebben, a múltkor is belefutottam amikor az egész teret lezárták...még jó hogy gyalog voltam csak.Egyszerűen fel nem foghatom ki az a gyenge elméjű akinek ez jó!!!!!
Igen megint volt, az anna-kutat zárták le....kicsit lehetett nosztalgiázni......
szerintem nagyon szupi lett!
Köszi, hogy befogadtok. Tősgyökeres szegedi vagyok!
És most olvastam, hogy tegnap megint bombariadó volt. Túl közel dolgozom az apeh-hez :(
További ajánlott fórumok:
- Helyszínelők-et kedvelők! Merre vagytok?
- Mi az, amit képtelenek vagytok megérteni egy férfiban? (csak csajoknak)
- Ti hogyan ismerkednétek meg egy olyan férfival akivel egy épületben dolgoztok, de nem vagytok kollégák?
- Magányos szegediek
- Szívesen ismerkednék szegediekkel/vásárhelyiekkel...
- Fogyni vágyó szegediek! Ki tart velem edzőterembe? :)