Szegediek, itt vagytok? (beszélgetés)
Sziasztok!
Én is itt vagyok :)
Beszállhatok?
Màr tobb mint 10 ève itt lakom!!Most màr inkàbb azt kèrdezik mit csinàlok Szegeden..:)))-viccelek!Igazi hazafi maradok!
"Magyar orszàg!Te vagy az àlomban rejlo bizonyossàg.....èn csak az èletem bizom ràd!!"Mindig megsiratom ezt a szàmot....ez van!
Köszönöm :-))))
Ha már itt élünk, kitudja....jó tippekkel,tanácsokkal,vagy csak úgy a csevej kedvéért, össze lehet "jönni"
Egy tuti hogy közös bennünk...Szeged :-)))
Hivatalosan 28.-án pénteken 4 órakkor nyit az adventi vásár. Szerintem a bódék már reggel kinyitnak, tavaly sem volt másként.
Egyébként én is várom, imádom a kürtöskalácsot. Mivel a kárászon dolgozom, könnyen odakeveredek, híztam tavaly is pár kg-ot. Heti 1-2 alkalommal mindig volt kürtöskali. Nyami. Idén a forralt bort is megkóstolom :)
Voltunk.Tök hangulatos volt az egész.Nem szeretem a forraltbort,de az illata az olyan jó.
Vajon lesz az idén is?
Elég sűrűn járok arra,így folyamatosan "megfigyelés alatt"tartom a környéket. Tavaly is sokat kimentem,csak úgy nézelődni,ha volt egy kis időm.
Most nem tudom miért de nagyon várom már hogy kinyissa"kapuit":-)
További ajánlott fórumok:
- Helyszínelők-et kedvelők! Merre vagytok?
- Mi az, amit képtelenek vagytok megérteni egy férfiban? (csak csajoknak)
- Ti hogyan ismerkednétek meg egy olyan férfival akivel egy épületben dolgoztok, de nem vagytok kollégák?
- Magányos szegediek
- Szívesen ismerkednék szegediekkel/vásárhelyiekkel...
- Fogyni vágyó szegediek! Ki tart velem edzőterembe? :)