Szegediek, itt vagytok? (beszélgetés)
Hát remélem, nekem is lemegy még az az 5 kg.
Kislány, és 3,5 éves. :)
Ő is trikolor. És nagy a szeretet meg a ragaszkodás köztünk! :):):)
A vége felé nekem is nagyon nehezen ment le.
Első hónapban több mint 8 kg leugrott, másodikban már csak 5 és fél körül, harmadikban pedig alig több mint négy... Szóval így megy ez. Az eleje és a vége a legnehezebb. :)
Dejó. :))) Mennyi idős? :) Kislány vagy kisfiú? :) Imádom az állatokat... :)
Én pont a 90 napos közepén vagyok. Egész pontosan az 53. napon. :)
Nekem az első két hét volt nehéz, utána életformámmá változott.
El is döntöttem, hogy nem fogom abbahagyni, főleg addig nem, amíg jó kis gyümi időszak van. Télen nehezebb lesz emiatt a "diéta".
Én eddig 4 kg-ot adtam le. még 5 kg-ot szeretnék, de már abban a kategóriában vagyok, amikor már nagyon nehezen csúsznak lefelé.
Hát már nem nehéz, nagyon hozzá szoktam. :)
A fogyókúrám első hete volt nagyon kemény, onnantól már ment mint a karika csapás. :)))
Te is fogyózol-fogyóztál? Ha igen, milyen módszerrel? :)
De ügyes vagy!
Milyen módszerrel fogytál?
Sziasztok. :)))
Miújság szegediek?
Szerencsére én túl vagyok a fogyin, lassan két hónapja hagytam abba, és hiába eszem normálisan, azóta is fogytam. Persze nem sokat, de két hónap alatt lement 80 dkg.
Aha...köszi
Csajoknak,tényleg...jo lenne egy barinős társaság már
Felszerelést, edzőt tudunk biztosítani, van egy 10 alkalmas oktatásunk, ennek természetesen van egy díja, illetve az oktatás után, ha valaki tag szeretne lenni, akkor havi 2000 Ft. Heti 3-4 edzés van.
Tehetséges és tennivágyó gyerkőcöknek pedig akár rendes olimpiai felszerelést is tudunk kölcsönözni, persze ilyenkor már elvárás, hogy az illető versenyezzen is.
De amúgy ag egyesület íjait az oktatás után is lehet használni minden további nélkül. De előbb-utbb úgyis lesz mindenkinek saját íja, mert KELL! :)
Sziasztok szegediek! :)
Ha valaki még esetleg nem találta meg a hobbiját, sportját, de szereti a jó társaságot, akkor jöjjön íjászni! :) Sok szeretettel várunk bárkit! :) A www.utc.hu címen megtaláljátok az elérhetőségeket is akár, de közvetlenül nálam is lehet érdeklődni.
Sziasztok!
Van kedve valakinek velem cserepes virágot cserélni?
Nekem van néhány virágom, amik gombamód szaporodnak, és szívesen cserélném más fajtára. Pl Aloe vera (2 féle is van!), golgota virág, citromfa(hamarosan beoltom!).
Van még más növény is ám! :)
Sziasztok!
Tegnap eltűnt a táskám. fekete műbőr táska volt.
Benne volt minden iratom és a pénztárcám. Pénz nem volt benne szerencsére.
A Fülig Jimmy kocsmában voltam, a József Attila sugárúton. Aztán a Stefánia utca és a felső Tiszapart felé is megfordultam, az Oskola utcán is jártam majd a Dóm térnél, aztán az Aradi Vértanúk Terére jutottam, onnan a Boldogasszony sugárútra, majd a Batthyány utcára és az Alföldire.
Nagyon megköszönném, ha valaki esetleg megtalálta, és tudna információt adni róla, esetleg visszajuttatná a szegedi címemre, mivel benne vannak az irataim.
félre ne értsétek, nem voltam berúgva. :( Ez az irónia benne :(
Nem vagyok eljárós sem, és mégis megtalálnak az ilyen bajok engem.
További ajánlott fórumok:
- Helyszínelők-et kedvelők! Merre vagytok?
- Mi az, amit képtelenek vagytok megérteni egy férfiban? (csak csajoknak)
- Ti hogyan ismerkednétek meg egy olyan férfival akivel egy épületben dolgoztok, de nem vagytok kollégák?
- Magányos szegediek
- Szívesen ismerkednék szegediekkel/vásárhelyiekkel...
- Fogyni vágyó szegediek! Ki tart velem edzőterembe? :)