Szegediek, itt vagytok? (beszélgetés)
jelentem kész a borsó leves, és meg is vagyok vele elégedve. Galuska nélkül is finom:)
Szoli? Én jártam egy időbe, de inkább napozás. Nekem drága. Még bérletet is kaptam ajándékba, azt hiszem az már lejárt.
Már nagyon várom a tavaszt! Az igazi jó időt, napsütést, szél nélkül.
El kellene menni szolizni.
De mikor????
Fől a leves. Kíváncsi vagyok milyen lesz. Életem első borsólevese. És nincs kedvem csinálni galuskát bele. Vagyis kiszaggatni. Utána meg milánóit csinálok, és szégyenemre kész szószt vettem... pedig nem szeretem.
Amúgy a nap itt is elment, de azért néha előbújik. Nem mond mára esőt, pedig elég borult. Holnapra pedig napos időt mondanak. (sláger rádió szerint) reméljük így is lesz.
Sziasztok!
Végre ide is feljutottam. :-)
Kicsizseni, köszi a bókot a babám nevében. :-)
Jó neked! Én már 5 óra óta fent vagyok.
A nap süt de, azért nincs túl meleg.
Én szeretem a borsólevest ... (Mikor lesz dél?)
Túrós csusza? Paprikás krumpli?
jóreggelt!
Süt a naaaaap!!! És még a szél sem olyan bolond.:) Megint most keltem fel nem rég... :S
Szeretitek a borsólevest? (piros változatot) Azt főzök ma, csak még nem tudom mi legyen utána. Vmi egyszerű, húsmentes kaja kéne...
Ha akarod, meséld el, miért. Auuu, most meg a hajamat húzkodja Dani, az előbb a fülbevalómat nézte ki.
Hát kikapcsolódásban nincs részem. Viszont most kimegyünk sétálni az esőbe. :-)
Rajtad kívül senki nincs!:))
Jó munkát amúgy:)
Most miért mondod?
Én itt vagyok. Csak közben dolgozom. :)
Nincs, sajnos. Már nagyon szeretném. De ...
Hagyjuk.
Nehéz lehet így. Néha kell a kikapcsolódás, akár csak 1-2 óra.
Bár nem tudom, még nem éltem át.
Még az idő sem túl jó, hogy sétálni lehessen.
Huhh, nagy nehezen csend lett. :-) Túléltem...
Nincs segítségem, egyedül vagyok vele estig, akkor jön haza párom. A családom másik városban él, így egyedül bajlódom. :-( Ez van.
Visszatértem!
Én általában elég keveset alszok. kb. 6 órá. De azt elég mélyen. Nem tudom, hogy ez normális-e.
elég hideg van kint, pedig reggel nem tűnt annak.
De esni nem fog, legalábbis Aigner Szili ezt mondta :)
További ajánlott fórumok:
- Helyszínelők-et kedvelők! Merre vagytok?
- Mi az, amit képtelenek vagytok megérteni egy férfiban? (csak csajoknak)
- Ti hogyan ismerkednétek meg egy olyan férfival akivel egy épületben dolgoztok, de nem vagytok kollégák?
- Magányos szegediek
- Szívesen ismerkednék szegediekkel/vásárhelyiekkel...
- Fogyni vágyó szegediek! Ki tart velem edzőterembe? :)