Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Szia. Igen,most is annyi!mi "most"voltunk nov.-ben a Szegedi Kaáliban,első konzin levették a vért,HEPA-ra+HIV-re.úgy van írva a számlán,h Hiv/hepa vérvétel:32000.-(16000/fő)+ még van vérvételi díj 1000ft/fő.
Ebben az a vicc,h mi akkor még nem tudtuk,de rá egy hétre tényleg megcsinálta a háziorvos ingyen.Otthon nem tudom,h van,de itt egyszer 1 évben ingyenes :)
Szia!
Igen ad a háziorvos is beutalót, de azért is kell fizetni, pontosan nem tudom mennyit. 2014-ben kb 17.000 forint volt fejenként.
Az intézet egyetlen egy alkalommal kiállít egy védettségről szóló papírt. Fél évig nem bocsájthatnak el a munkahelyedről.
Én kértem ilyet.
Sziasztok!
Írtátok,h 2 hét kb. leszívásig.Esetleg lehetséges,h valakinek kevesebb ideig kell magát szúrni? (pl. 7-8-9 napig) vagy a 12-13-14 nap az a minimum.
Csak azért akadékoskodok ennyire,mert a szabadságokat el kellene intézni,(már le kellett volna adni dec.-ben)és nem kapunk sok napot.Ha nem megyek vissza köv.szezonra,mert kirugnak a távollét miatt az spec. nem nagyon érdekel már,csak a férjem munkahelye miatt kérdezem.
És ez akkor nem nagyon jön ki,szurira+leszívásra+ beültetésre mondtak nekünk 2 hetet,max 15-16 nap.De akkor lesz ez 3 hét is...Ja és,h ne rugjanak ki,tolnunk kell rajta még 1 hónapot,szóval már 3. hónapot toljuk.Krizsán dr.-nő örülni fog nekem...
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni,h ki mennyi ideig "szúrta"magát.Nekünk azt hiszem rövid protokoll van(de nem vagyok benne biztos)azt mondták 2 hét alatt le megy az egész procedúra.7-8-10 nap?Ja és mikortól kell elkezdeni?számít a ciklus ilyenkor?vagy,h mikor jön meg?(mármint a szúrásnál)
Lányok, akik szeretnék ismét lehet jelentkezni az ingyenes pszichologóiai tanácsadásra. 10 főnek van rá lehetőség. Helyileg a Kaáliba kell menni, én csak pozitívakat tudok elmondani :) 10 alkalom. Én augusztusban kezdtem és a beülti végéig meg utána is amikor már kiderült, hogy sikerült is jártam hetente egyszer, nagyon hasznos, és teljesen jó kedvvel feldobódva jöttem ki mindig :) Az őszi csapatból 10 lányból 5 már terhes :)
Szóval hajrá!!! Zita ezen az email címen várja a jelentkezéseket: ivfkutatas2015@gmail.com
Átérzem amit írtál...
A 2. Visszaültetés (fagyi babák) július 5én volt. Még télen befizettünk a férjemmel egy görögországi utat július 19-től. Na nem egy brutális összegűt és mivel az pont 14. Nap volt a visszaültetést követően az említett doktornőnél érdeklődtem, hogy esetleg vérből előtte való nap meg tudják e nézni, mert ha terhes vagyok akkor nem utazom el, ha nem akkor meg bú felejtésnek jó lesz.
Nem tettem zsebre amit mondott, sírva jöttem ki és nem is akartam soha többet visszamenni. Nem sikerült így nagyon jól jött az utazás :)
Volt tbs időpontom szemptemberre, és azt mondtam ha törik ha szakad ezt még megpróbálom. Minden alkalommal nagy mosollyal mentem be és a doktornő is végig nagyon kedves volt.
Sikerült is, most vagyok 15 hetes.
Nem tudom, hogy mi az elégedetlenséged oka, úgy sikertelenek a kezelések, hogy nem tud leszívni petesejtet, vagy nem marad meg. Ha nem tud leszívni akkor nyilván érdemes más orvossa konzultálni váltani. Az orvos munkája gyakorlatilag eddig tart - mindent megtenni, hogy legyenek szép petesejtek, azokat leszívni, majd visszatenni, utána már a természetre van bízva.
Én a szeptemberi előtt teljesen elvonatkoztattam attól hogy hova és kihez megyek csak a célra gondoltam.
A beültire vittem a telóm fülhallgatóval és abban az 1 órában meditációs zenét hallgattam, és arra gondoltam ahogy megágyazok nekik a méhemben, betakargatom őket, megszeretgetem :) Nyilván ha elégedetlen vagy érdemes megfontolni, hogy váltasz. Nem biztos, hogy túl kellemes lesz, de az egész kezelés nem az szóval ...
azért ha úgy döntesz, hogy váltasz oszd meg velünk a tapasztalataid, hátha jól jön majd másnak is :)
További ajánlott fórumok:
- Medend Intézeti lombikosok
- 2018-ban kezdő lombikosok
- Győriek, exgyőriek, lombikosok, aki tud segítsen, legalább azzal, hogy továbbküldi!
- Budafok környéki lombikosok ide
- Sikeres lombikosok! Akinek Medrolt vagy Metypredet kellett szednie a beültetés után, mennyi ideig szedte, illetve milyen adagban?
- Versys-es lombikosok 2018